Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chce bym zmieniła styl ubioru na bardziej wyuzdany

Polecane posty

Gość gość

wg niego ubieram się jak ''cnotka'', jakbym szła na ''pielgrzymke'' on chce bym była bardziej wyuzdana, zebym pokazywała ciało

Gość gość
a co powiesz o facecie co na krotkie spodenki czy spodniczki, topy i przetarcia w dzinsach mowi ze wyuzdane i tak mam sie nie ubierac?chodzi o to ze jestem za stara, za brzydka, paskudna figura.ty pewnie jestes zgrabna, ladna i mloda, wiec po co sie ukrywac w worku

Gość gość
no wlasnie ja tez mialam tak z moim eks, nie pozwalal mi chodzic w miniówkach, szortach, ze za zimno na taki strój, a jak bylo cieplo to mowil ze bede za bardzo opalona, ze tak nie powinnam chodzic jak puszczalska, najchetniej widzial mnie w stroju a'la urzędniczka

Gość gość
zmień faceta bo to *****cz

Gość gość
a facet chce sie pochwalic ladna laska i pokazac swiatu a nie wstydzic potwora z fatalna figura.to byl komplement dla ciebie, autorko

Gość gość
pytanie przy okazji do facetow-czy dziury/przetarcia w dzinsach sa waszym zdaniem nie tyle wyuzdane co majace przyciagac facetow?czy reagujecie na laski tak ubrane jako probujace przyciagnac, tak jak np kusymi spodenkami?

Gość gość
ja jako kobieta uznaje tylko jeansy z przetarciami lekkimi. zadnych dziur. tylko delikatne przetarcia. i raczej nie do pracy tylko po.

Gość gość
przetarcia to jakby miała spodnie z lumpeksu

Gość gość
o kochany nie widziales mega jeansow z przetarciami, chodzi o delikatne a nie rzad poszarpanych nitek- trzeba znac te delikatna roznice. i po 200/300 zl taki piekny jeans chodzi. np te http://image.ceneo.pl/data/products/31701531/i-jeansy-z-przetarciami.jpg minimalne przetarcia, urocze x natomiast takim mowie nie http://idolo.pl/i/galeria/185/15/s2_122041.jpg