Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię Ewelina dla córki

Polecane posty

Gość gość

może być? :)

Gość gość
Ladne, o ile nie ma tysiaca Ewelin w rodzinie, wsrod znajomych

Gość gość
super imie, gratuluje wyboru

Gość gość
Jestem w ciąży i jeśli będzie dziewczynka to też zastanawiam się nad Ewelina albo Ewą, myślę że teraz to są rzadkie imiona a bardzo ładne

Gość gość
Ewa ładniejsze.

Gość gość
ewędlina :D daj spokoj, wiekszosci ludzi to imie kojarzy sie juz tylko z jedna osoba, z Warsaw shore. Ewa ladne imho

Gość gość
to imie kojarzy mi się z Him, niegdys się udzielającą w kazdym ( erotycznym i macierzynskim tez ) temacie i pewnie do dzis tu jest ale juz z goscia a byla afera na 100 fajerek,szczerze tak sie zbłąznila tu niejeden raz ze wstyd by mi było tak nazwac corke,kojarzy się z patologią i wszelkimi zaburzeniami emocjonalnymi i umysłowymi, juz lepiej Ewa

Gość gość
Ja mam na imię Ewelina, a i tak większość wola Ewka, bo krócej :)

Gość gość
Mi się kojarzy od razu z Aliną i Haliną, imiona kończące się na "lina" po prostu mi się nie podobają.

Gość gość
Bardzo ładne imię :)

Gość gość
w czasach dispo polo live 1995-1997 imie te bylo najpopularniejsze w Polsce obok niewypalu klaudiowego. w 1993-5-7 bylo tyle klaudii co dzis julek. rzyg. a dzis lenek.

Gość gość
"Jestem w ciąży i jeśli będzie dziewczynka to też zastanawiam się nad Ewelina albo Ewą, myślę że teraz to są rzadkie imiona a bardzo ładne " To prawda, chociaż ja osobiście poznałam Ewelinę i Ewę w swojej przeszłości i zetknięcia z tymi osobami-imionami już mi że tak powiem wystarczą na całe życie, to tak delikatnie mówiąc i myślę że w naszym pokoleniu jest dużo osob co mają doświadczenia, dedukcję podobne do mnie, ale tak jest prawdą co mówisz że te imiona same w sobie ładne są ale chyba upłynie kolejne pokolenie zanim ktoś na nie spojrzy na nowo świeżym okiem i matki zaczną tak nazywać na nowo swe córki bo w dobie Julek i Emilek będą one dla nich niespotykane

Gość gość
ja mam na imię Ewelina, w moim roczniku 85 jest dużo Ewelin ;) na mnie mówili/mówią prócz Ewelina ;) Ewela albo Inka uważam, że to fajne mało popularne imię wśród dzieci

Gość gość
Bardzo ładne, dużo ładniejsze niż Ewa.

Gość gość
Ja znam 3 Eweliny, 2 z nich to moje przyjaciółki, super dziewczyny... ciepłe , pełne empatii, otwarte na ludzi. Jak tak nazwiesz swoją córkę to na pewno będzie z niej super córka

Gość gość
mam corke o imieniu Ewelina i wolamy Ewi

Gość gość
9:02 ale wiesz, że imię nie ma wpływu na charakter?

Gość gość
Nie, nie ma.

Gość gość
Źle mi się kojarzy to imię.

Gość gość
kurde już parę lat temu zastanawiałam się jak można dać dziecku takie brzydkie imię.. Ewelina :O obok Marioli - dwa imiona rodem ze wsi

Gość gość
11;01 a Ty jak masz na imie? :) Gryzelda czy Perpetuła?

Gość gość
Koszmarne . Coś z gatunku Marlenki , Mileny itp.

Gość gość
A mi sie podoba. Dziewczęce i nie od męskiego jak np Karolina od Karola. Z kolei takie typu Aneta Patrycja kojarzą mi sie z babochłopami o postawie robocopa. Jak będzie malutka, wolanie Ewelinka jest slodkie

Gość gość
Ładne ponadczasowe podoba mi sie tez Marylka nie znam nikogo o takim imieniu i też nie znam żadnej Wandy

Gość gość
Piękne kobiece imię..

Gość GinnyPotter
Znam jedną Ewelinę, jest ogromnie dobrą i sympatyczną dziewczyną, ale osobiście mi się to imię nie podoba, wolę Ewa :)

Gość gość
"A mi sie podoba. Dziewczęce i nie od męskiego jak np Karolina od Karola. Z kolei takie typu Aneta Patrycja kojarzą mi sie z babochłopami o postawie robocopa." Jesteś niesamowita. Znam jedną Anetę, zawsze odrzucało ją od dziewczęcych zajęć, strojów, lubiła sporty typu gra w piłkę i w wieku dorosłym została policjantką. Prawdopodobnie nigdy nie założy rodziny, nie wiadomo czy kiedykolwiek była z jakimś facetem. Druga znajoma ma na imię Patrycja i jest dokładnie też to co mówisz. Z daleka na ulicy raz ją pomyliłam wydawało mi się że to jakiś przerośnięty posturą 12-latek chłopak. Ona zawsze taka była. Do bólu praktyczna, zero cech czy ciągot typowo kobiecych. Ale też i znam inną Anetę i Patrycję i one są już normalne także różnie to bywa

Gość gość
No takie anety i patrycje wlasnie wydaje sie męskie. Albo Arleta jak Arleta chce kotleta hehehe :) Ewelinka.ladnie

Gość gość
nie lubię imion zakończonych na "lina", wole Ewę, ale złe też nie jest