Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny_on

Co mam robić? pomocy!

Polecane posty

Gość smutny_on

Cześć Jestem mężczyzną, mam 27 lat. Mój problem polega na tym, że przez mój nieatrakcyjny wygląd nie mogę przeżyć inicjacji seksualnej, głównie dlatego, że jestem nieatrakcyjny fizycznie (mam obwisłą skórę po odchudzaniu). I - mówiąc krótko nie mam szans by przeżyć kiedyś inicjację seksualną, ponieważ moje ciało jest obrzydliwe. Nigdy nie miałem żadnych kontaktów z kobietami oprócz czysto koleżeńskich. Niestety posiadam popęd seksualny (masturbuje się) ale nie chce go odczuwać. Czy istnieją jakieś leki zmniejszające do zera libido męskie? Czy trzeba mieć na nie receptę?

Gość gość
Zamiar obnizac poped i gadac tym podobne idiotyzmy wez sie w garsc, zbierz kase na zabieg chirurgii plastycznej i zacznij zyc normalnie.

Gość gość
Spróbuj dowiedzieć się czy należy Ci się operacja w ramach NFZ, może akurat będziesz się kwalifikowal

Gość gość
Poluj na takie same walenie jak ty.

Gość smutny_on
gość dziś Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to spadaj stąd, pajacu

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na złośliwe kafeteria komentarze, tutaj niestety mnóstwo ludzi którym sprawia satysfakcję jak kogoś zmieszaja z błotem. Tak jak pisałam popytaj o dotacje do operacji.

Gość gość
Zgadzam się z gosciem, najpierw się dowiedz, czy nie kwalifikujesz się do operacji na nfz.

Gość gość
Szukaj pomocy, i zrób wszystko, by zrobic tę operację. To poprawi Twoją samoocenę. Nie poddawaj się, trzymam kciuki i pozdrawiam.

Gość smutny_on
Robie peelingi i masuje bańką chińska. Trenuje również z ciężarami

Gość gość
Aż tak dużo schudłeś?

Gość smutny_on
tak naprawdę nie przyznałem się, że potajemnie robię minetkę mojej babci (72l) :classic_cool:

Gość wywijam śmiało pałą
podbijam

Gość gość
Żarłem jak świnia i nagle przestałem czoło mi wisi co robić ?

Gość gość
hahahhaah :D

Dlaczego chcesz obniżyć? A nie lepiej dla ciebie będzie, gdy zaczniesz dbać o siebie? Zwisająca skora na brzuchu nie jest czymś wielce strasznym i przy odrobinie motywacji i silnej woli, możesz swój problem ograniczyć do minimum. Ćwicz, odżywiaj się dobrze i spożywaj dużo białka! Powodzenia :)

Gość smutny_on
Schudłem ponad 80 kg w rok i skóra nie nadążyła :/

Gość gość
nie wolno się szybko odchudzać właśnie dlatego,nei wiedziałeś o tym??? ktoś tu napisał że może operacja państwowa ,byłeś już u lekarza w tej sprawie jakie sa możliwości ?

Gość gość
80 kg w rok, powaznie to ile ważyłeś? A tak serio nie znam się na tego typu sprawach, ale wydaje mi się, że są jakies mniej inwazyjne metody by pozbyć się takiej skóry. Poczytaj o tym, a jeśli to nie pomoże to faktycznie pomysl o tej operacji. Jeśli to ma poprawić twoją samoocenę i samopoczucie to czemu by się na to nie zdecydować. Takie zabiegi jak ktoś pisze czasem są refundowane, a może spróbuj też zgłosić, się do jakiegoś programu, gdzie pomagają takim ludziom, myslałeś o tym? A i jeszcze nie przejmuj się tą skórę, napisałam o zabiegach ale tak naprawdę to nie jest najważniejsze. Sam fakt, że tyle już przeszedłeś i udalo ci się schudnąć to już wsytarczający powód do dumy. Poza tym myśle, że jak poznasz odpowiednią kobietę, to nie będzie mieć to dla niej takie znaczenie, a jeżeli ujuż to będzie cię wspierać w twojej decyzji. Ale musisz trochę otworzyć się nie oceniać przez pryzmat tej zwisającej skóry, to tylko dowód na to, jaką drogę przeszedleś i ile wysiłku włożyłeś by osiągnać swój sukces.