Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia02020202

Zwiazek na odległosc...

Polecane posty

Gość kasia02020202

Dzieli nas 600 km , widujemy sie raz w miesiacu lub czasami rzadziej. Naprawde jest bardzo pieknie kiedy sie widzimy Kocham go. Moj problem polega na tym ze sie boj****ardzo boje sie tego ze przyjdzie taki dzien kiedy on juz nie zadzwoni , kiedy nie odpisuje dłuzej na smsa juz przychodza mysli ze wogole nie odpisze...A i tak zawsze jest tak ze oddzwoni lub napisze tylko ze byl poprostu zajety. Ale nawet kiedy to wiem to i tak ne moge przestac sie martwic Jestem szczesliwa tylko wtedy kiedy z nim rozmawiam lub pisze, a kiedy juz nie mamy ze soba kontaktu przez kilka godzin juz zaczynam sie smucic . Czy ktoras z was ma lub miala takie uczucie jak ja?

Gość gość
Jedynym problemem jest brak kasy. Jak dobrze zarabia i ma mieszkanie to się przeprowadź. Jak jest żonaty to masz po miłości.

Gość gość
To nie dla mnie. Ja muszę mieć partnera tu i teraz, a nie gdzieś tam wirtualnie. Co z tego, że pisze, co z tego że dzwoni, co z tego, że widzimy się na skype. Ja muszę mieć z kim pójść na spacer, do kina czy teatru, na piwo. Wiem, że jeśli zadzwonię bo jest mi smutno, to przyjdzie i przytuli. Nie mogłabym być "żoną marynarza" Niektórym to pasuje, dla mnie zupełnie nie do zaakceptowania

Gość gość
dziś - Ja mam podobną sytuację. On bardzo dba o nasze kontakty ale nie wim jak się to potoczy. U mnie jest, że to ja mam bardzo dobrą sytuację mieszkaniową i kasę ( u niego trochę gorzej ze wszystkim ) ale czy zdecyduje się przeprowadzić do mnie i zaczac tu "nowe życie"- Bóg jeden wie.

Gość kasia02020202
Tutaj akurat problemem nie jest brak kasy ani nie jest zonaty ale to ze jeszcze za krotko sie znamy zeby zamieszkac razem . Czy Ty tez masz tak ze boisz sie ze ktoregos dnia nie odezwie sie wiecej...?

Gość gość
dziś - ja tak nie mam. Mój Pan odzywa się codziennie i kontaktujemy się przez cały czas. W zasadzie to teraz on przejał całą inicjatywę, ale sytuacja nie jest łatwa z różnych powodów o których tu nie chcę pisać ( jesteśmy wolni- kawaler/panna ). Nie wiem jak to dalej będzie. Chciałabym, żeby było dobrze. Pozdrawiam i życzę powodzenia Autorko! P.S. Stale podtrzymuj z nim kontakt i nie krępuj się "kto napisze lub odezwie się pierwszy"- my tak umówiliśmy się że "każde z nas kontaktuje się jak tylko czuje taką potrzebę" i naprawdę jest fajnie. Długo czekałam na taką znajomość.

Gość gośćkij
nie ma nic gorszego niż trzęsąca się baba,co ma wisieć nie utonie

Gość gość
a ja tylko dodam, ze chcialbym , aby pewna dziewczyna sie we mnie zakochala i tak wyczekiwala smsa ode mnie jak autorka od swojego lubego. Pieknie autorko. Oby ten ktos docenil twoje uczucie.

Gość gość
Ja jestem w związku na odległość z dziewczyną i strasznie mnie wkurza jak do mnie pisze kiedy jestem w pracy, czy odpoczywam po pracy. Ogólnie strasznie mnie wkurza :) Kiedy się spotykamy to jest w miarę ok. ale te spotkania męczą mnie i fizycznie i psychicznie więc staram się ich unikać. W sumie to po roku takiego "związku" już mi na niej kompletnie nie zależy.

eh czeka mnie to samo... mój ukochany od października zaczyna medycynę w mieście 8h od mojego miejsca zamieszkania. W związku z tym, że to medycyna będzie tam przynajmniej 10 lat, tyle trwają te studia. Teraz spędzamy praktycznie kazdy dzień razem, zostało nam tak niewiele. Niestety nie będę mieszkała w tym mieście w którym on, ponieważ za rok poprawiam rozsz maturalne i zaczynam (jak Bóg da) studia w innym mieście, gdyż na kierunek który mnie intertesuje nie dostanę się z pewnością na tę uczelnie, na której on będzie studiował. Boję się jak to będzie, czy nie trafi się lepsza i na miejscu...

Gość gość
gosc 22.18 lepsza to moze nie, ale za to na miejscu. Przez takie sytuacje jak twoja nie jestem zwolennikiem z kim kto wiadomo ze ma w planach wyjazd