Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres miałam 16.07-21.07. Współżyłam z chłopakiem 21 i 23 lipca. Kolejny okres powinnam mieć 12 sierpnia (cykl 28dni). Wczoraj wypiłam trochę alkoholu i chłopak zrobił mi placówke. Było tam prawie sucho, ponieważ nie mieliśmy takiej gry wstępnej jak zawsze. Kiedy wyciągnął dwa palce były one we krwi. Teraz bardzo mnie boli pochwa. Krew po tym jeszcze trochę leciała, bo widziałam rano na majtkach ślady. Bardzo sie przejęłam. Dzisiaj zaczął mnie bolec brzuch, głowa, zaczęło mi sie kręcić w głowie i mam powiększone węzły chłonne z lewej strony szyi. Zapaliłam wczoraj papierosa, być może węzły powiększyły sie od tego? Sama nie wiem. Każdy stosunek był z prezerwatywa, chłopak dochodził na zewnątrz, ale i tak nadal sie boje.Wczoraj rano około 8 temperatura ciała to 36.3 Dziś po godzinie 9 było to 36.4, o 13 miałam także 36.4, o 16 moja temperatura ciała to 36.7, pózniej zmieniła sie na 36.8 a teraz około godziny 22 moja temperatura to znowu 36.7. Śluzu podczas owulacji miałam duzo, teraz jest go juz mniej. Co o tym myślicie? Jest prawdopodobieństwo ciąży? Jestem bardzo przewrażliwiona na tym punkcie.

Gość gość
może Cię poranił, a może masz zaburzenia hormonalne, to moze być wszystko. Niekoniecznie ciąża.

Gość gość
Też tak miałam i okazało się, że byłam w ciąży. Gratuluję. Dziecko to szczęście, nie przejmuj się, głowa do góry.