Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DominikaFitazzz

Pytanie do wszystkich FIT kobiet!!!

Polecane posty

Gość DominikaFitazzz

Właśnie wróciłam z biegania, biegałam godzinę,wcześniej trochę zjadłam za dużo i spaliłam to w miarę...no i teraz zjadłam dwie łyżki masła orzechowego! Moją dietę szlag trafi???? Nie piszcie,że zacznę od nowa bo to bez sensu,już kilka miesięcy wytrzymałam.Takie masło na noc dużo złego narobi?To nie jest jakieś jedzenie typu micha frytków,raczej się przetrawi przez noccc (?) Desperacja masakraaaaaaaaaaaa :( Eh :( Czuje sie pełna jak to zjadłam,masakra a diete mam 1500 kcal i udaje mi sie ja zachowac i nie glodowac dodatkowo trenujac.

Gość gość
pamietaj, 2 lyzki masla orzechowego na noc uchroni cie przed nocna hipoglikemia, a ta w ostrych przypadkach moze skonczyc sie spiaczka. czyz nie wspaniale rozwiazanie? :)

Gość DominikaFitazzz
NO,cudownie...

Gość gość
dokladnie, kup sobie glukometr, gdy w nocy zaczyna ci cukier spadac to ratuj sie czym slodkim czy cos w tym stylu. i modyfikuj kolacje na niski IG a i wysilek tez obniza cukier - jesli podaz kcal jest nieadekwatnie niska do wysilku fizycznego to fundujesz sobie niedocukrzenia.

Gość DominikaFitazzz
Cukier mi nie spadł,z tym jest u mnie ok. Po prostu chwila słabości i tyle,chciałam się jedynie dowiedzieć czy jakoś te dwie łyżki masła nie wpłyną źle na moją dietę...ale dziś już raczej takich akcji nie miałam i wszysto przebiega jak należy. Moje wymiary to 179cm,62kg. ;)