Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulek596

trymer dla męża

Polecane posty

nie znam się na takim sprzęcie, ale facetowi powinien się chyba spodobać, w razie czego w sferisie można zwrócić towar, gdyby okazało się, że jest to nietrafiony prezent^^ na Twoim miejscu podarowałabym mu coś sentymentalnego.. :)

Proponuję, żebyś się zdecydowała na bieliznę. Naprawdę świetnej jakości są slipy marki Cornette. Ich kolor jest niebieski. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
Ja polecam trymer PHILIPS QT 4000 korzystam ponad roku działa bez problemowo i elegancko strzyże.

Gość gość
Trymer to fajny i praktyczny pomysł na prezent. Ja swojemu mężowi kupiłam Panasonica - bardzo chwali, mówi, że precyzyjnie strzyże i ogólnie jest zadowolony.

Gość gość
Ja posiadam trymer firmy PANASONIC i jest bardzo dobry, warto :D

Gość gość
ja polecam Panasonic ER-GB70-S503 :D

Gość Kromeczka1
Ja bym zdecydowała się na jakiś trymer babyliss, bo oni mają sprzęty w różnych półkach cenowych. Tzn. zdecydowałam się, bo kupiłam mężowi beard designer i bardzo sobie chwali.

Gość komzok

Też mam beard designera, warto bylo zainwestować, bo można praktycznie bez lustra go obsługiwać, na pewno dużo to ułątwia w dbaniu o brodę, nastawiam długość i jadę bez patrzenia, można nawet na mokro używać pod prysznicem, łątwo też wyczyscic

Gość gamska

Kupiłam mężowi babyliss, ale nie beard designer, tylko jakiś inny babyliss. Ma taki niebieski wskaźnik długości i innych parametrów strzyżenia. Mąż bardzo go sobie chwali i używa już pół roku, a mówi, że nie ma ani jednego objawu np. tępienia się ostrzy.