Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Isc samej na wesele?

Polecane posty

Gość gość

czy nie skonczy sie to siedzeniem samej przy stole caly wieczor?

Gość gość
prawdopodobnie sie tak skonczy. nie polecam ci z wlasnego doswiadczenia, zaoszczedzisz sobie smutku i stresu

Gość gość
Bylam sama na weselu i nie widzę w tym nic złego. Lepiej iść samej niż brać przypadkowego kolegę. Okazało się ze rodzina Pana młodego (byłam od strony pani) jest bardzo sympatyczna i świetnie siedziało mi się z nimi,tanczylo. Mimo ze byli to ludzie po 40,50 to świetnie się znjimi bawiłam i świetni kompani do picia. Jeśli masz kogoś bliskiego z kim możesz iść to okej,ale z byle jakim kolegazeby tylko był to bez sensu

Gość gość
a idż w cholere !

Gość gość
A gdzie to wesele? ;) Lubie wesela i ten klimat :) Jestem młody, kulturalny, lubie tańczyć i bardzo mało pije. Nie ukrywam chętnie poszedł bym z Tobą jeśli byś chciała oczywiście :D

Gość gość
A ja lubię porządnie wypić, tłusto zjeść i ciasno zaru/chać. Mam wyje/bane na tańce. Idziemy?

Gość asd1991
Ja wczoraj byłem na weselu sam, u kuzynki. Najważniejsze to mieć wy/je/ba/ne na wszystko i wtedy nawet bez picia można samemu wysiedzieć. Ja wczoraj byłem gdzieś do 12 i się zwinąłem do domu bo już mi się znudziło. Co prawda mogłem z kimś potańczyć bo były wolne dziewczyny ale uznałem, że nie będę się wydurniał bo najpierw trzeba umieć, więc skupiłem się tylko na siedzeniu i krótkich spacerach po terenie tego ośrodka.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bywalam w swoim zyciu sama i na weselach i na imprezach. Wszystko zalezy od tego jak sie sama nastawisz. Nie musi byc zle. Moze cos dobrego zjesz , popijesz , z ludzmi pogadasz i muzyki posluchasz nawet jesli sama nie bedziesz tanczyc. Moja rada - idz.

Gość gość
mozesz isc sama. Normalna kobieta idzie sama na impreze i zalicza pana mlodego

Gość gośćwkość
Idź idź! Możesz się zjarać przed kościołem i zobaczysz wtedy, że ta cała wiara, to pic na wodę. Zobaczysz ile potem można zjeść!

Gość gość
Iść. Pobyć z ludźmi, porozmawiać, potańczyć. Zdecydowanie iść. Rada- udawaj, że pijesz alkohol.