Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie warto się poświęcać i starać dla kobiet. Już trzecia mnie olała bo jestem za

Polecane posty

Gość gość

za dobry... czy można za bardzo kochać? Gwiazdke z nieba bym dał gdyby mnie tylko któraś z tych poprzednich chciała, ale czym bardziej się starasz, poświęcasz się tym one bardziej mają mnie gdzieś. Nie warto kochać kobiet Chce być już zawsze sam niż tracić nerwy i cierpieć przez baby.

Gość gość
Ja sobie dalem z nimi spokoj, tez przez ciagle nie powodzenia i teraz nie chce miec z nimi nic wspolnego. Nie kazdy musi miec dziewczyne/zone/dzieci/rodzine.

Gość gość
KOBIETY TO KURRWY

Gość gość
Olały Cię bo byłeś za dobry? Jasne:D

Gość gość
Odpuść sobie dziewczyny frustracie bo jak jakaś się zlituje to oddasz jej za wszystkie laski, które cię nie chciały :D

Gość gość
bo tak jest z kobietami, czym bardziej za nimi latasz czym bardziej dajesz im swe serce na tacy tym bardziej mają cie w d***e musisz byc aroganckim chamskim pewnym siebie badboyem, zeszmać ją ciągnij za włosy pobij nawet! wtedy będą cie kochały okazywanie kobietom dobroci i miłości zawsze kończy się klęską🖐️

Gość gość
kucharzyna zdychaj

Gość gość
"bo tak jest z kobietami, czym bardziej za nimi latasz czym bardziej dajesz im swe serce na tacy tym bardziej mają cie w d***e" x sranie w banie :D to, że facet jest "za dobry" to oczywiste że powiedziane tak na odczepnego. kobiety wolą bardziej subtelnie olewać czy zrywać niż wy. ciesz się, że kobiety mają na tyle klasy, że wprost nie mówią wam o waszych wadach -w przeciwieństwie do was, wy tu z kolei jesteście nadmiernie chamscy- bo wtedy to już całkowicie byście się załamali, wy słabe psychicznie niemoty