Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedawno byłam w galerii w aparcie i widziałam pare narzeczonych

Polecane posty

Gość gość

oglądałam sobie biżuterie i słysze jak kobieta mówi do ekspedientki że kupuje coś na zaręczyny, w sklepie był też jej narzeczony. Szukała sobie pierścionka, nie przyglądałam sie ale chyba też mówiła że jeszcze szuka sobie kolczyków czy naszyjnika do niego i gdy wychodziłam ze sklepu to patrze a ona za wszystko płaci ze swojego portfela, kartą :D moja kuzynka stała przed sklepem i pyta się mnie czy to widziałam:D

Gość gość
i co w tym dziwnego ? nowoczesna samodzielna kobieta, nie to co ty roszczeniowa polaczyna o mentalnosci kur/ewki :D

Gość gość
hehe zajebi.sta akcja :D ps . wole biz. od Kruka

Gość gość
No i co z tego? Kupila sobie dokladnie to co chciala i zaplacila za to swoimi pieniedzmi. Masz takie waskie horyzonty ze trudno ci ogarnac, ze istnieja kobiety ktore nie sa zalezne finansowo od faceta?

Gość gość
Wlasnie. Ona KUPIŁA a ty tylko ogladalas. To cie boli?

Gość gość
ja dziękuje za taką nowoczesność gdzie kobieta nawet pierścionek na zaręczyny musi sobie sama kupować, kupować nie wybierać:D

Gość gość
Niunia, to mogła byc JEJ karta do JEGO konta w banku.

Gość gość
wybrala faceta, ona zdecydowala kiedy sie mu oswiadczy, ona zdecydowala co na te okazje sobie kupi, ona wybrala termin slubu, ona go zorganizuje, ona podejmie decyzje o dziecku albo i nie, wybierze im mieszkanie, nie mowiac o tym w czym powinien kotek chodzic na codzien, wybierze mu prace i polise na zycie. x tu w tym ciagu brakuje tylko prezentu zareczynowego dla jej kotka skoro mu sie oswiadczyla. uwierz mi, sa takie wiodace kobiety

Gość gość
gość dziś Niunia, to mogła byc JEJ karta do JEGO konta w banku. xx o Kyrie Elejson - to jest katastrofalne rozwiazanie. nawet malzonkowie powinni miec osobne konta i ew. jedno wspolne albo jedno drugiemu robi przelew int. jesli ktos cos potrzebuje wiecej kasy. nigdy nie chcialabym czegos takiego.

Gość gość
gość dziś Niunia, to mogła byc JEJ karta do JEGO konta w banku. x jeśli w to wierzysz to współczuje naiwności

Gość gość
Katastrofalne jest wtedy, kiedy ty jestss właścicielka konta, a twój partner ma do niego kartę :-) W druga stronę - to super rozwiazanie :-D

Gość gość
Albo prezentem mogl byc ogromny przelew na jej konto z dedykacja na pierscionek. A moze ona kupuje swiecidelka, a on chate? :D Albo jest w ciul bogata i poleciala na jego milosc. O jaaa.

Gość gość
gość dziś nie, 2/3 i 0,9999 facetów wypomni ci - o sciagnelas 300 zl w promodzie i 200 w sephorze. co ty odpier.dalasz, to po to ci daje karte zebys ty sobie szastala pieniazkami na jakies pierdoly. malo juz masz szmat i smarowidel ? x nie chcac tego wysluchiwac dobrze miec swoje zarobione pieniazki na swoim koncie bez wgladu do niego jakiegos fagaska.

Gość gość
To pi co sie z fagaskami wiązesz? Prawdziwi mężczyźni cie nie pociągają?

Gość gość
gość dziś gość dziś Niunia, to mogła byc JEJ karta do JEGO konta w banku. x jeśli w to wierzysz to współczuje naiwności XXXXX Nie widze w tym nic dziwnego. Moj maz nie raz daje mi swoja kartw do konta abym cos zalatwila, kase wziela i normalnie nia w sklepie place. Oczywiscie znam malzenstwo gdzie to ONA jak sama powiedziala nie dorosla do wspolnego konta gdyz jak to wiekszosc kobiet ma w naturze wiecej wydaje niz zarabia i gdyby jej maz dowiedzial sie ile ma debetu w linii kredytowej to by zawalu dostal :-D Dzieki Bogu my z mezem nie mamy takich problemow :-) wszystkie wazne i wieksze wydatki ustalamy wspolnie, a i ja nie lubie trwonic kasy na pierdoly :-) zamiast wydawac krocie na "modne" " wspaniale" rzeczy bo tak trzeba bo kolezanka ma bo tak teraz sie robi itd etc. wole uzbierac i wybrac sie z moim miskiem gdzies na weekend po za miasto gdzie oboje czerpiemy z tego przyjemnosc i pozostana wspomnienia a nie nieuzywane ciuchy w szafie czy nawet nie otwarty kosmetyl badz inna " niezbedna" dla wielu kobiet rzecz :-P

Gość gość
ale te dziewuchy dzisiaj głupie

Gość gość
i tak to nie zmienia faktu że musiała sobie sama kupić pierścionek, ja bym nie chciała nawet wybierać razem z facetem pierścionka żeby mi pózniej wypominał że za drogi sobie wybrałam

Gość gość
Rownie dobrze moze ci wypominac, ze za duzo na ciebie wydal. Jak wczesniej, polecamy mezczyzn, nie fagaskow.

Gość gość
I co z tego? My z mezem mielismy jeszcze przed slubem wspolne konto i wspolna kase, wiec u nas nie byloby roznicy czyja karta zaplacimy, jego czy moja.