Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśla

Wakacyjne starania 2016

Polecane posty

Gość Kaśla

Jest jakaś Pani, które tak jak ja stara się o dziecko? Chętnie pogadam :-)

Gość Kaśla
Nikt? Poczekam cierpliwie. Może jednak :-)

Gość gość lilaa
Hej :) My z mężem staraliśmy sie przez 2 tygodnie w lipcu, bo tylko na tyle teraz przyjechał (pracuje za granicą ). Ostatni raz był 8 dnia cyklu. Miesiaczki mam co ok 28 dni. Jestem ciekawa czy wyjdzie coś z tego ostatniego razu, chociaż obawiam sie ze to zbyt długo przed owulacja :(

Gość gość lilaa
Hej :) My z mężem staraliśmy sie przez 2 tygodnie w lipcu, bo tylko na tyle teraz przyjechał (pracuje za granicą ). Ostatni raz był 8 dnia cyklu. Miesiaczki mam co ok 28 dni. Jestem ciekawa czy wyjdzie coś z tego ostatniego razu, chociaż obawiam sie ze to zbyt długo przed owulacja :(

Gość Kaśla
Hej, miło, że jesteś! Jeśli cykl 28 dni to fajnie trochę długo przed owu :-( ale przecież natura nie jest zaprogramowana a owu przesuwa się czasem :-) ja mam owu za 3 dni ale już pracujemy intensywnie :-) my staramy się o drugie. Nasza córeczka ma prawie 6 lat. Już zapomniałam jakie to przyjemne :-)

Gość Kaśla
A w przyszłym miesiącu mąż przyjedzie we właściwym czasie? :-)

Gość Kaśla
Jak zarezerwować nick?

Gość Kaśla
Ok, juz mam

Gość Mal1988
Hejka dziewczyny!:) my z mężem też zaczęliśmy właśnie się starać ale tak na spokojnie i bez presji wyliczania że już i kropka:) będzie dzieciątko to będzie:) trzymam za Was kciuki! :)

Gość Kaśla
Hej, również trzymam z całej siły :-) tez staram się nie denerwować a jednak się nie udaje :-) wszystko wyliczone, lykam wiesiolek. Nie lubię czekać. W ciąży byłam 2 razy. Pierwsza straciłam w 8 tyg, z drugiej mam moje największe szczęście. Pierwsza ciąża trafiona za 1 razem, druga po pół roku (z przerwą miesięczną). Nie mogę się doczekać dwóch kresek na teście i za Was z całej siły trzymam kciuki :-) ja mam niestety problemy zdrowotne i biorę masę leków jednak żyje nadzieją ze wszystko będzie dobrze.

Gość Mal1988
Kaślą a ile masz lat? Ja mam 28 I to będzie pierwsze dziecko:) w sumie to ciągle się waham i mam mega obawy bo nie mam doświadczenia z tak małymi dziećmi. A jak było u Ciebie? Na pewno będzie dobrze nie martw się, wiadomo stres nie pomaga:/ przykro mi z powodu tamtej straconej ciąży:( ja biorę folik a mój gin powiedział ze nie widzi przeciwskazań:)

Gość Kaśla
Ja mam 32 lata. Tez biorę folik ale żeby jakoś mega regularnie to nie :-) Przed pierwszą ciążą przeżywałam tak samo jak teraz. Dokładnie znałam swój organizm i cykl. Nigdy nie miałam styczności z takimi małymi dziećmi i powiem Ci ze jak urodziłam Małą to wszystko umiałam jakbym robiła to od zawsze :-) na początku nieporadnie, przebieralam ją 40 minut ale robiłam to pewnie i coraz lepiej :-) teraz ma 6 lat a ja wszystko przeżywam od nowa. Ona sama się ubiera, myje, zjada obiad a mi brakuje takiego małego, pachnącego dzieciaka do kochania. Stres był przed ciążą, całą ciążę i po ciąży tez. I tak już zostanie do końca. Taka nasza dola :-D

Gość Kaśla
Mam 47 lat.

Gość Kaśla
Ignoruj tego czubka wyżej. Nie było mnie tu 7 lat i widzę, że nic się nie zmieniło. Kafeteria przyciąga w 80% margines społeczny i impotencję intelektualną. Nie ma na to rady

Gość Mal1988
Dzięki za wsparcie i miłe słowa:) a powiedz długo się staraliście o pierwsze dziecko? Bo wiesz jak to jest człowiek się zastanawia i się nakręca:) sama zastanawiam się czy może już w tym miesiącu coś będzie:) a Ty jak się czujesz?

Gość Mal1988
Tak tak ignoruje my takie osoby:D Ty też się nie przejmuj:D o to aż 7 lat Cię tu nie było? Ja odkryłam te forum w lipcu hehe:)

Gość Mal1988
Dzięki Edzia czy Ty też się starasz?:)

Gość Kaśla
Ja mam owu dopiero za 3 dni, w naszą rocznicę ślubu :-D nie mogę się skupić na pracy, ciągle myślę. Chcę teraz i natychmiast! I pierwsza miesiąc, drugą pół roku z przerwami bo miałam zapalenie jajników.

Gość Kaśla
Nie umiem zarezerwować nicku :-D pomocy

Gość Mal1988
Ojej ważne że się udało:) ja też bym chciała mieć córcię:) a fajnje jest miec dziewczynke?ciekawe czy to się spełni. A Ty co byś chciała?

Gość gość
oszkaa wypierrdalaj stąd

Gość Kaśla
Kurwa chce dziecko ide sie ruchać

Gość Mal1988
Hey Edzia, podobno czym szybciej tym lepiej:p nie no śmieje się ale coś w tym jest bo potem to się człowiek przyzwyczaja do wygody i już mu się nie chce:p dlatego my z mężem się zdecydowaliśmy chociaż ja jestem okropny panikarą i ciągle się boję że sobie nie poradzę:/ ehh

Gość Kaśla
Chłopca, moje marzenie. Mam 3 chrzesniakow, ale marzę o swoim :-) Jak będzie córka to będę przrszcześliwa, ale po cichu marze o synku. Edzia zostań z nami. Takiej skarbnicy wiedzy nie ma nigdzie :D

Gość Kaśla
Chłopca chce.

Gość Mal1988
Dobra dziewczyny ja uciekam to do zobaczenia później i miłego wieczorq:)

Gość Kaśla
Do zobaczenia, zaglądaj czasem :-)