Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość
Językiem badać każdy centymetr, żyłkę a nawet włosy...połknąć każdy litr twojej spermy gdy wystrzeli w moje usta...

Gość gość
A także chciałabym kąpać się w twojej s*****e. Chciałabym abyś miał jej tak dużo aby zalać nią całe moje ciało.

Gość gość
Pod koniec seksu chcę być twoją spermą. Cała się od niej kleić i w niej topić.

Gość gość
Chcę abyś nawet na mnie sikał bo jestem twoją własnością, twoim terenem który musisz oznaczyć...

Gość gość
Trzymaj mnie pod smyczą. Każ mi błagać na kolonach o każdą kroplę twojej spermy. Nektaru bogów...

Gość gość
Chcę szczytować tylko wtedy gdy ty mi na to pozwolisz...

Gość gość
Jestem twoim skarbiek, to naprawdę ja. Spotkajmy się i odstresujmy, tak jak pisałam wyżej...chcę aby nasze zwierzęce instynkty wzięły górę...

Gość gość
Jestem twoją zabawką, nie udawaj że cię to nie podnieca. A wiesz co podnieci cię jeszcze bardziej? Ja wijąca się pod tobą w spazmach rozkoszy... Jesteś taki męski, twardy, wypełniasz mnie idealnie. ~twój skarbek

Gość gość
jaki bełkot... za dużo o s*****e a całość na poziomie dziewczęcia które odkryło znaczenie słowa sperma

Gość gość
Chcę czcić twoją męskość, oddawać ci chołdy, z przyjemnością klęczeć przed tobą. Za każdym razem gdy nasze spojrzenia się spotkają chcę abyś przypomniał sobie to co tu napisałam. Moje oczy może wydają się niewinne ale uwierz gdy nasze nagie ciała się połączą nie będzie we mnie krzty niewinności. Będę twoją szmatą, tylko twoją...tylko ty będziesz mógł traktować mnie jak dziwkę. ~twój skarbek

Gość gość
Hołdy oczywiście nie chołdy wybacz mi, możesz mnie za to uderzyć. ~twój skarbek

Gość gość
Coz za wyobraznia! Utek bierz co daja! Moze to jest to Twoje prawdziwe Skarbie! :D

Gość gość
Ale zabawnie by było gdyby to naprawdę jego skarb pisał :D. Ut co byś wtedy zrobił :D :D :D :D :D? Spotykacie się i mówisz jej o tym temacie który o niej założyłeś a ona ci się przyznaje do tego że to napisała :D :D :D.

Gość gość
Tak,bierz co dają :D może się już nic lepszego nie trafić.

Gość gość
...mozliwe, ze jego Skarbie ma podobne tajemnice w glowie...ktore byc moze nigdy nie ujrza swiatla dziennego...a moze czesc ujrzy...tylko, ze to jest zle opisane...nie ma w tym namietnosci i pasji tylko opis ostrego rzniecia jaki mogl stworzyc tylko facet...takze skarbku calkiem niezle ale trzeba jeszcze tego "cos" zeby dopelnic marzen...

Gość gość
utek sam pisal jakby sie rznal? :D :D :D

Gość gość
No pewnie że utek napisał to z anonima.

Gość gość
Moze chcialby wiedziec Co Skarbie ma w glowie, a moze to tylko jedna z napalonych panienek , ktorymi utek tak lubi sie otaczac, w kazdym razie bierz ja!!!!

Gość gość
Czemu męskie ostre rżnięcie? Kobieta nie może tego pragnąć. Ja chcę być uległa dla utka...nawet bardzo uległa. Chcę aby traktował mnie jak swoją własność, podnieca mnie bycie jego zabawką. Chcę aby wiedział że to naprawdę ja, jego prawdziwy skarbek. Chcę teraz za każdym razem gdy będziemy się widzieć, abyś przypominał sobie uteczku co tu napisałam. Gdy niewinnie spojrzę w twoje oczy, chcę widzieć w twoich żądzę. Taką która w końcu doprowadzi do czegoś więcej...taką której już nie będziemy potrafili się oprzeć.

Gość gość
17.51 i zeby Wam sie spelnilo...tylko moze niech ten Twoj utek sie wypowie czy jest zainteresowany...ale mysle, ze na pewno...zycze rozkosznych i zniewalajacych chwil razem :)

Gość gość
Czy Wy Idiotki nie potraficie odmieniac rzeczownikow? Jesli On zwraca się do kobiety SKARBIE to nie znaczy ze nie macie pisac Twoj, Jego SKARB. debilizm.

Gość gość
Czy UT gdziekolwiek napisał że Jego ukochana jest młodsza ?

Gość gość cicia
O ostrym rżnięciu marzą tylko faceci i cichodajki. Wniosek z tego, że Skarbie Ut jest cichodajką. A jeżeli o tym ostrym rżnięciu marzy sam Ut tzn. że brak mu seksu.

Gość gośćut
20:12... i tu się Pani myli... niestety, muszę odesłać do lektury wcześniejszych części... na dzień dzisiejszy nie zaliczam Pani... w żadnym sensie...

Gość gośćut
15:41 i inne... to pojechałaś Młoda... w życiu nie miałem takiego brania... fantazja Cię poniosła... gdyby unosiła byłabyś już kosmitką...

Gość gośćut
klawiatura wszystko przyjmie... hm... sam nie już nie wiem... może warto ożyć... skoro istnieją tak napalone dziewczęcia...

Gość gośćut
no... chyba że to chłopak... i to może tak być... nie, jeszcze nie pora...

Gość gość
A kiedy bedzie pora ? Nie czujesz, ze zycie Ci umyka w oczekiwaniu na Skarbie?

Gość gość
A kiedy będzie pora na chłopaka :D :D :D :D :D?

Gość gość cicia
Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek....