Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość
powtarzasz się, jutro nikt nie będzie pamiętał, że masz na imię patologia

Gość gość
Nie on chciał mi powiedziec tylko ja jemu bo nie dla psa kiełasa i powtarzam to po raz enty!

Gość gość
Skoro chciałaś to trzeba było to powiedzieć a nie teraz się wściekać i powtarzać :O

Gość gość
poziom dyskusji "0", nic ważnego, nic cennego - nie dziwię się, że Ut nie zabiera zdania. Bo i po co? i z kim rozmaiwiać? psy słuchają muzyki...widać, poziom zwiarzątek a nie ludzi...Stachurski jest ceniony na rynku muzycznym o więcej niż Brotka (kórej muzyki osobiscie nie lubię) PA!!!

Gość gość
Na pytanie moze chciał ?adpiwiadam moze chciałam..przy czym ja juz dawno i nie raz to powiedziałam a nawet wykrzyczałam że nie dla psa kiełbasa.Nie odpowiada mi on pod żadnym względem!

Gość gośćtakaja
I kiedy zamknę oczy widze Cię i czuje Twój wzrok na sobie, jak dawniej. I kiedy Cię spotykam juz wiem, ze Ty nigdy nie dasz o sobie zapomnieć.

Gość gość
czy słyszysz to UT ulala dziewczyny tęsknią a ty śpisz?

Gość gość
A nie dam i nie pozwolę starą panną zostać wolę.. 💤

Gość gośćut
nie śpię... ale pisanie tutaj... nie, wystarczy... SKARBIE... 👄

jak dawniej... nie będzie... jeśli, to na zupełnie innej płaszczyźnie... jeśli się odważysz... SKARBIE 👄

i... patrzę na Ciebie nawet zamkniętymi oczami... i... widzę Cię nawet gdy na Ciebie nie patrzę...

Gość gość
Ut, chopie, ile masz lat?

Gość gość
a co prowadzisz jakieś statystyki... już kurwa mogłaś lepiej zapytać o długość fiuta

Gość gośćtakaja
i znów ten Twój zimny, obojętny wzrok... ale czyżby tylko na pozór?? A w głębi duszy żal niespełnionych nadziei..? już nic nie będzie takie jak było, nie ma Cie, nie ma, a ciaglę czuję Cię...

Gość iwreszcie
chciałabym ...abyś był blisko i patrzył na mnie..jak kiedyś..

Gość gość przemyśl
Życie każdego z nas można porównać do drabiny i człowieka, który wspina się po niej, zdobywa różne rzeczy, stanowiska, dąży do celów, które realizuje, płacąc za nie ogromną cenę, zdobywa akceptację i szacunek innych, a gdy dochodzi do końca drabiny w przekonaniu, że nareszcie będzie szczęśliwy okazuje się, że postawił ją przy niewłaściwej ścianie...

Gość gośćut
nigdy więcej...

Gość gość
nie posraj sie

Gość gość
Mijamy się. ..od czasu do czasu. Do tej samej rzeki...nigdy. Na innej płaszczyźnie...zalezy. Kochanie...tylko do mnie tak mówiłeś. Przyjdziesz...zawsze przyjezdzales. Jednak lubisz blondynki...powinna byc dla Ciebie tylko jedna Kwiatuszku...anie...

Gość gość
Dlatego...bij mnie...rżnij...chcę czuć twoje jaja obijające się o moją cipkę...pragnę abyś nazywał mnie dziwką...ut błagam weź mnie przy następnym spotkaniu...doprowadź moje ciało do drżenia...z rozkoszy...spraw aby soki ciekły mi po udach...aby nasze spocone ciała nie miały już siły na nic więcej...chociaż będę błagać o więcej...

Gość gość
prawdziwa idiotko, erotomanko! wstydu za grosz nie masz!!! i do tego głupia jak but, nie wie kim jest Ut a pisze dlo niego. lecz się wstrętna babo!

Gość gość
czemu taka milcząca dzisiaj... Skarbie

Gość gość
nie będę już walczyć o to uczucie...poddałam się. Czas odejść od mężczyzny który dba wyłącznie o swoją żonę.