Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

blisko, coraz bliżej... SKARBIE...

Polecane posty

Gość gość
To zmienmy to za daleko...

Gość gość
a jak chcesz zmienić to za daleko?

Gość gość
Hhhh

Gość gość
Wiem.

Gość gość
Heniek to ty?

Gość gość
Zmienmy na blisko...pomalu...coraz blizej...

Gość gość esemesowy skarb
Nie Jesteś tylko snem.Jesyeśoją jedyną prawdziwą i najwiekszą miłoscią mojego życia.Smutno mi bo ..jakaś wrożka kiedyś mo napisała że płacze bo my powinniśmy być razem a nuestety nie będziemy i że to prawdziwa miłość.Naposała że jest kobieta ,osoba trzecia ktora pragnie z Tobą zwiazku i że wyjedziecie razem i że to będzie nasz koniec.Potem zobaczyła kogoś nowego kto moze zapewnić mi spokojne i stabilne życie ale że nie brde go tak kochać jak Ciebie.Ja tak nie chcę!!Śłyszysz!!Nie chcę tak!!Nie rób mi tego!!.Pęknie mi serce.:-(Nie przeżyję tego.

Nie Jesteś tylko snem.Jesteś mją jedyną prawdziwą i najwiekszą miłoscią mojego życia.Smutno mi bo ..jakaś wrożka kiedyś mi napisała że płacze bo my powinniśmy być razem a niestety nie będziemy i że to prawdziwa miłość.Naposała że jest kobieta ,osoba trzecia ktora pragnie z Tobą zwiazku i że wyjedziecie razem i że to będzie nasz koniec.Potem zobaczyła kogoś nowego kto moze zapewnić mi spokojne i stabilne życie ale że nie będe go tak kochać jak Ciebie.Ja tak nie chcę!!Słyszysz!!Nie chcę tak!!Nie rób mi tego!!.Pęknie mi serce.:-(Nie przeżyję tego.

Gość gość
Byłaś u wróżki, byłaś u diabła! baranico! Wszystko budujesz z ciemnymi mocami, dlatego nic nie będziesz miała! Nie spotka cię żadne szczęście, dlatego że zdradziłaś Boga i złamałaś Jego przykazanie.

Gość gość
Nienawidzę tej J!!!!jest perfidna,fałszywa ,wyniosła i złośliwa.i

Nie byłam u żadnej wrozki,nie wierze w takie rzeczy .Sama do mnie napisała ,nawet domyslam sie skąd miała numer.Ta nowa osoba ma miec imie na M ale ja nie chcę.!

Gość gość
napisz do mnie czekam

Gość gość
Jak się skończyła ta znajomość uta i jego skarba? Pewnie rozeszła się po kościach jak tak zazwyczaj kochają mężczyźni dopóki nie pojawi się nowy obiekt westchnień.

Pisałam do Ciebie wiele razy,nigdy nie odpisałeś.Nie mam już telefonu ns abonament.Nie doładowałam karty.Mogę napisać Ci na adres mailowy ale nie mam ..Twojego adresu.Na rymach wiszę..

Gość gość
18:13 Kłamczucho, sama do ciebie napisała????...brak mi słow na ciebie

Gość gość
19:29 Wersja 1: ut wyznał że kocha skarba od dawna gdy skarb to usłyszał rzucił się na uta i kochali się w szaleńczym uniesieniu, teraz spotykają się regularnie potajemnie i dlatego ut nie pisze żeby nikt się nie dowiedział Wersja2: ut wyznał skarbowi miłość skarb nie wytrzymał i wybuchnął szczerym nie do powstrzymania śmiechem teraz utowi głupio i dlatego nie pisze Wersja 3: ut wreszcie zrozumiał że to nie miałoby najmniejszego sensu uciął więc wszelki kontakt ze skarbem i dlatego nawet tutaj do niej nie pisze Wybierz sobie albo dopisz wersje4 :-)

Gość gość
chyba sie nie skończyła :P

Gość gość
Ut olał Skarbie ciepłym moczem. Przecież to widać, słychać i czuć. Już od dawna tu nie zagląda. Cały ten wątek to jedna wielka bzdura. Pojawił się tu tylko po to, by przyciągnąć do siebie naiwną dziewczynę i wykorzystać ją jako produkt zastępczy na seks, gdy owego odmówi mu żona.

Gość gość
20:18 p****alo cie do reszty żony nie odmawiają seksu nigdy

Gość gość
Hhhhhhhhhhhhhhh

Tak sama.Nawet ta kobieta od ktorej ona miała moj numer sama sie wjopała nieswiadomie .Było tak.Umawiałyśmy sie na zajecia (uczyła mnie czegoś powiedzmy)szukała w terminarzu karteczki zeby napisac mi swoj numer.W domu rozwinełam ten kartelyszek rozowy,z wierzchu jej numer ale w środku Salon wrozek z pieczątką i telefonem Oczuywiscie sprawdziłam to.Ta chodziła do niej i przekazywała jej info o mnie a ta z kolei odsyłała do mnie .Tamta chodziła tam bo wypytywała czy bede z facetem z ktoeym chciała mnie spichnąć,dlatego ta wrozka potem wysyłała mi te pierdoły.Skąd wiem ze ona chodziła di tego salonu??bo widxiałam jej auto (czerwone)chatakterystycznie oznakowane .Zaparkowała pod drzwimi tego salonu.Adres zgodny z tym na pieczątcce.Naciągacze!pieprzone!!Szarlataneria!

Tak sama.Nawet ta kobieta od ktorej ona miała moj numer sama sie wjopała nieswiadomie .Było tak.Umawiałyśmy sie na zajecia (uczyła mnie czegoś powiedzmy)szukała w terminarzu karteczki zeby napisac mi swoj numer.W domu rozwinełam ten kartelyszek rozowy,z wierzchu jej numer ale w środku Salon wrozek z pieczątką i telefonem Oczuywiscie sprawdziłam to.Ta chodziła do niej i przekazywała jej info o mnie a ta z kolei odsyłała do mnie .Tamta chodziła tam bo wypytywała czy bede z facetem z ktoeym chciała mnie spichnąć,dlatego ta wrozka potem wysyłała mi te pierdoły.Skąd wiem ze ona chodziła di tego salonu??bo widxiałam jej auto (czerwone)chatakterystycznie oznakowane .Zaparkowała pod drzwimi tego salonu.Adres zgodny z tym na pieczątcce.Naciągacze!pieprzone!!Szarlataneria!Szarlataneria..obcieło

Czemu obcinacie wyrazy??Szarlataneria.

Gość gość
Bbbb

Gość gość
Więc? Czy skarb wypiął dupcię i czy ut wcisnął wcisnął swojego k****a w jej mokrą ciasną szpare :p