Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda____dama___

niedoświadczona w związkach nie wiem jak się zachować

Polecane posty

Gość młoda____dama___

Witam. Proszę o radę. Poznałam w jesieni ubiegłego roku na czacie faceta. Od tej pory spotykamy się średnio raz w tygodniu pomimo iż jesteśmy z tego samego miasta. Wydaje mi się, że mu się podobam. Jest jakby o mnie zazdrosny. Pomimo tego że się spotykamy on wciąż szuka innej na czacie. Zależy mi na nim i chyba coś więcej do niego czuje ale mu tego nie okazuje i trzymam się na dystans ponieważ on przesiaduje na czatach w poszukiwaniu innych kobiet. Nie wiem czy to dlatego że trzymam go na dytans i myśli, że nic z tego nie wyjdzie, czy po prostu nie podobam mu się i traktuje mnie jako poczekalnie szukając lepszej. Co na moim miejscu byście zrobili?

Gość gość
Poznałaś go jesienią tamtego roku, to już prawie rok temu. Dobrze kombinujesz, jest duże prawdopodobieństwo, że własnie jest niezdecydowany-traktuje Cię zapasowe, szuka innej, a potem zwiąże się z inną i tyle. Nic przecież sobie nie obiecywaliście? Tak Ci powie. Jeśli czujesz sie z tym źle i zaczynasz coś czuć do niego, lepiej ogranicz te spotkanka, wycofaj się, bo co masz sobie ryc głowę takim niepewnym facetem? Tyle miesięcy to dużo czasu, zwłaszcz, że się spotykacie, gdyby chciał już dawno by się określił, że chce z Tobą być. A że okazuje zazdrość? Wymykasz mu się z rąk, a może on potrzebuje takiej adoratorki, co bedzie na niego patrzeć maślanymi oczkami, a on dalej będzie szukał innej. Zrób to dla SIEBIE i olej go.

Gość gość
jeśli nie wiesz jak się zachować to zachowaj sie recepcyjnie i nadstaw cipki. Każdy mężczyzna to doceni.

Gość gość
"gość dziś Poznałaś go jesienią tamtego roku, to już prawie rok temu. Dobrze kombinujesz, jest duże prawdopodobieństwo, że własnie jest niezdecydowany-traktuje Cię zapasowe, szuka innej, a potem zwiąże się z inną i tyle. Nic przecież sobie nie obiecywaliście? Tak Ci powie. Jeśli czujesz sie z tym źle i zaczynasz coś czuć do niego, lepiej ogranicz te spotkanka, wycofaj się, bo co masz sobie ryc głowę takim niepewnym facetem? Tyle miesięcy to dużo czasu, zwłaszcz, że się spotykacie, gdyby chciał już dawno by się określił, że chce z Tobą być. A że okazuje zazdrość? Wymykasz mu się z rąk, a może on potrzebuje takiej adoratorki, co bedzie na niego patrzeć maślanymi oczkami, a on dalej będzie szukał innej. Zrób to dla SIEBIE i olej go. " Bardzo dobrze napisane nic dodać nic ująć !!!

Gość Młoda__dama__
Ja cały czas myśle,ze szuka innej bo może jest przekonany ,że ja nie chcę z nim być. Jestem dziewczyną bardzo nieśmiałą i jak wspominałam niedoświadczoną (to pierwszy chłopak z którym się spotykam).Nie wiem w jaki sposób mu okazać że chciałabym z nim być. Dodam,że on jest zakompleksiony i wielokrotnie mi wspominał, że kobiety daly mu w 4 litery. Więc może boi się związków. Na czacie szuka seksu, ze mną go nie ma (jestem dziewicą a on to uszanował i nie namawia mnie do współżycia).

Sądzę, że powinnaś nie trzymać go na dystans tylko zachęcać go do siebie i po prostu szczerze porozmawiać, to takie proste :)

Gość gość
Dalej podtrzymuję swoje zdanie, że gdyby mu naprawdę zależało, to by zrobił choc mały krok w ciągu tych kilku miesięcy. Facet może zrobić naprawde wiele, a teksty jaki on jest zraniony i jak sdostał w kość od bab, są tanie i jest to typowa wymówka. Gdyby mu zależała zaryzykowałby i dałby Ci do zrozumienia, ze jestes kimś więcej. A tenm w dodatku raczy Cię opwieściami, że szuka seksu na czatach, litości. Nie baw się w psycholożkę, bo źle wyjdziesz na tym.

Gość gość
Na czacie szuka seksu X Na serio chcesz być z takim facetem?

Gość gość
Młoda__dama__ ile masz lat uwazaj na ludzi z czatu

Gość gość
Gdyby był Tobą zainteresowany, to nie szukał by seksu na czacie tylko zaciesnial znajomość z Tobą. Daj sobie z nim spokój. Chcesz mieć faceta który szuka seksu na czacie? zastanów się

Gość gość
No właśnie, też bym nie chciała takiego faceta. W dodatku pies ogrodnika. Pokaże niby zazdrość i już jego piesek kreci się przy nim i podbudowuje marne ego, a on pieskowi rzuci ochłap i szuka panienek na czacie. Sorry autorko, nie chce to Ciebie obrażać, ale tak to wygląda. Daj sobie spokój!