Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tej sukni ślubnej?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś No nie robić wesele z pompą a sam ślub to 15minut przed urzędnikiem, przecież to śmieszne. X Ale wiesz, że nikogo nie obchodzi, że Ciebie to śmieszy?

Gość gość
Prosisz o ocene sukni na forum a potem denerwujesz sie jesli komus sie nie podoba i kazdemu docinasz ..,chyba liczylas jedynie na pochlebne komentarze. Dla mnie sie nie podoba,jest nieodpowoednia.

Gość gość
Prosisz o ocene sukni na forum a potem denerwujesz sie jesli komus sie nie podoba i kazdemu docinasz ..,chyba liczylas jedynie na pochlebne komentarze. Dla mnie sie nie podoba,jest nieodpowoednia.

Gość gość
Prawie kazdy krytykuje suknie, a autorka sie nie odzywa, tylko ci krytykujacy slub zostali przez kilka osob skmentowani, pewnie nawet nie przez autorke. Juz nie wymyslaj.

Gość gość
Suknia mi sie nie podoba. A dyskusja o bialej sukni do slubu cywilnego jest zalosna. Zastanawiam sie czy tu siedza 60letnie baby czy jakies zahukane kobiety z zabitej dechami dziury :-D

Gość gość
Tu autorka, dziękuję za wszystkie uwagi dotyczące sukienki, zwłaszcza te krytyczne, niestety nie mam się kogo poradzić w doborze sukni, także każda uwaga jest na wagę złota ;) Co do uwag odnośnie ślubu to nie zamierzam tego komentować.

Gość gość
dodam jeszcze co mi sie w niej nie podoba: przede wszystkim rekawy a raczej ich dlugosc (chociaz lubie koronke) Uwazam ze lepiej by bylo aby w ogole ich nie bylo, wtedy suknie balaby prosta ale prezentowalaby sie lepiej, bardziej dostojnie anie jak tu niektore pisaly 'komunijnie'

Gość gość
Dla mnie twórca tej sukni nie potrafił sie zdecydować, co chce osiągnąć. To nie jest ani prosta, skromna sukienka ani bogata, mocno rozkloszowana. Takie coś pomiędzy, kompletnie bez polotu. Druga sprawa, że zdjęcie jest mocno rozciągnięte i osoba na zdjęciu wygląda jak płaska anorektyczka. Może na żywo ta sukienka prezentuje się lepiej.

Gość gośćAAA
Śliczna, bardzo retro!

Gość gość
Rękawy to akurat koronkowe bolerko, które można zdjąć.

Gość gość
Co do sukni to całkiem spoko ale chyba za duża jak na modelkę bo wisi na niej... Jakby była o dwa rozmiary za duża na modelkę. A ślub cywilny w białej sukni to nic złego, nie bądźcie śmieszne :D Do kościoła na ślub kościelny idziecie z brzuchami, w pochwie 10 facetów miałyście, a się czepiacie że kobieta do ślubu cywilnego idzie w białej sukni! Taka kobieta co idzie do ślubu cywilnego w białej sukni często jest bardziej wartościowa od was bo miała tylko jednego faceta, nie puszczała się, nie spała z żonatym. A wy wszystkie takie święte, 10 facetów do ślubu, fackfriendy, ale suknia biała bo to ślub w kościele!!! A czepiają się kobiety co bierze ślub cywilny w bieli, ja pier...