Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybka gotówkowa opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy kto brał może pożyczkę w szybka gotówka? Jakieś opinie?

Gość gość
Polecam wam wejść i wziąć pożyczkę na stronie http://kasiasto.pl/ - mają tam zdecydowanie najszybsza pożyczkę - w 5 minut na konto dostałem gotówkę w wysokości 5000złotych

Gość gość
ale chodzi wam o firmę szybka gotówkowa pl?

Gość gość
taaa, pozyczki na maila to dopiero musi być lipa!!!

Gość gość
Nigdy w życiu szybkich gotówek! Jeżeli już to albo od rodziny, albo od przyjaciół, trzeci i ostatni pożyczkodawca to bank (choć tam też odsetki mimo reklam są złodziejskie - kiedyś policzyłam miniratkę w PKO BP i wyszło mi, że miniratka ma wysokość Majewskiego, który ją reklamował). Gdybym chciała wziąć szybką gotówkę z jakiegoś parabanku czy innego równie podejrzanego miejsca, pomyślałabym od razu o skoku z mostu, podcięciu sobie żył albo powieszeniu się na najbliższym mocnym konarze.

Gość gość
Tutaj macie RANKING POZYCZEK http://kamiwet.pl/ to chyba zdecydowanie najlepsza opcja bo nawet szybkagotówkwapl jest chyba droższa niż te pożyczki tutaj w tym rankingu

Gość gość
Ok dzięki za ranking - czytam od 3 dni o pożyczce i te które upatrzyłem za najtańsze sa w rankingu

Gość gość
Opinie o szybkagotowka.pl sa różne z tego co widzę - ale ogólnie są lepsze pożyczki więc chyba nie ma co na sile drążyć tematu tych opinii

Gość gość
no racja to najtańsze pozyczki ale może lepsza będzie pożyczka w banku? Czy ktoś z was nie próbował wziąć pożyczki w banku?

Gość gość
No w banku będzie taniej ale ciężej dostać kredyt niż taką chwilówke jak szybkagotówka

Gość figlufka
ale chwilówkę też trzeba spłacać, jest to tylko kredyt na krótszy okres, ja wzięłam ostatnio pożyczkę w viasms, ale z zamiarem że będę ją spłacać dlatego każdy powinien wychodzić z takiego założenia.

Gość zyga759
Ja polecam wam jak najbardziej gotówkę na: https://pl.getbucks.com . Możesz tam pożyczyć do 4 tysięcy na 30 dni. Szybka gotówka z dobrą obsługą konsultanta. Wszystko sprawnie i zawsze na czas.

Gość gość
Dobrą pożyczkę znajdziesz w Ekspres Kasie, możesz dostać 1500 zł bez zbędnych pytań, na dowód. I bardzo szybko, także polecam, jak brałam niedawno byłam mega zadowolona.

Gość Gryka9
Ja od siebie mogę polecić Profi Credit, mają niskie oprocentowanie pożyczek, wystarczy mieć tylko dowód a pieniądze dostajesz góra po upływie 20 minut. Jak dla mnie świetne rozwiązanie, kiedy nie stać mnie na spłatę czynszu w terminie.

Gość gemlineczka
naprawdę szybko kredyt możesz dostać w viasms, ja załatwiłam wszystko w pół godziny włacznie z otrzymannie pieniędzy na koncie więc działąją naprawdę bardzo szybko, warto złożyć wniosnek jak się szybko potrzebuje kasy.

Gość sokolska
w viasms jest o tyle dobrze, ze nie męczą klienta o niewiadomo ile zaświadczeń, minimun formalności, tak bym to ujęła, ja składałam wniosek przez smsa więc tutaj w ogóle poszło bardzo szybko.