Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia07

prosze bardzo o pomoc!!! pilne!

Polecane posty

Gość natalia07

Witam. Mam bardzo powazny problem i prosze o jak najszybsza pomoc! Ja z moim chlopakiem od jakiegos miesiaca wspolzyjemy. Jest to moj pierwszy partner z ktorym zaczelam sie kochac. W tamtym miesiacu dostalam jednak okres i sie nie martwilam.. Ale teraz bardzo sie zaczelam niepokoic.. Za 4 dni czyli w piatek (12.08) mam dostac okresu. Przed okresem zawsze wychodzila mi wysypka wiec mialam wysypke na plecach i ramionach jak zwykle. Teraz ona jakby znika.. Zauwazylam od kilku dni ze moje piersi sa jakby wieksze.. A gdy dotykam sutkow lekko mnie pobolewaja. Na sutkach nie mam bialych plamel ale takie jakby krostki tylko ani czerwone ani biale ani ropne tylko takie w kolorze sutkow.. Nie jest ich duzo.. Z moim partnerem kochamy sie bez antykoncepcji ale ufam mu i mowi ze nie mozliwe bym zaszla e ciaze gdyz on sie nie spuscil.. Zawsze wychodzi w tym momencie i po 2 minutach gdy dokanczam reka dochodzil.. Czy mozliwe ze jestem w ciazy? Jezeli mogla bym byc to koedy moge zrobic test ciazowy? Prosze o pomoc bardzo sie martwie naprawde :(

Gość gość
No hej. :-) ile masz lat? Wydaje mi się że masz nieodpowiedzialnego chłopaka. Współżycie bardzo krótko ze sobą w tym czasie powinniście postarać się o potrójne zabezpieczenie. ;) Przerywany seks to żadna antykoncepcja żadna. Powinnas mieć przede wszystkim komfort psychiczny a czy w czasie seksu terazniejszego taki posiadasz? Raczej nie skoro zastanawiasz się czy możesz być w ciąży. I tak możesz być w ciąży. Test wykonuje się 2 tygodnie po owulacji a najlepiej w dzień spodziewanej miesiączki. ;) porozmawiaj z chłopakiem o wyborze najlepszej antykoncepcji dla was. Powodzenia

Niektóre testy ciążowe możesz wykonac już po okolo tygodnia od stosunku. Najbardziej wiarygodnym testem jest zbadanie krwi beta hcg koszt około 20 zł. Jeśli powiększyła ci się piersi nie znaczy że jesteś w ciąży, przed miesiączka piersi często bolą i są nabrzmiale więc może akurat miesiączka się zbliża. Piersi w ciąży rosną troszkę później ok 3 msc można cis zauważyć :) Jeśli nie chcesz zajść w nieplanowana ciążę proponuję wybrać się do ginekologa który dobierze odpowiednie tabletki antykoncepcyjne (ważne jest aby zalecił tobie badanie próby wątrobiej)

Gość gość
wspolzyjesz bez zabezpiecznia i pytasz sie czy mozesz byc w ciazy , oczywiscie ze tak , stosunek przerywany nie jest skuteczny

Gość gość
Czy dziewczyny potraciły głowy odnosnie sexu.Nie wiedzą kiedy moze być ciąża tylko się niby kochają.Co robią matki ze córkom nie udzielą podstawowych wiadomości.

Gość gość
Dziewczyno, dlaczego się na to godzisz??? Facet najwyżej pryśnie jak pojawi się ciąża. Ty z tym zostaniesz. Nie ma co najmniej gumek, nie ma seksu!!!

Gość gość
Sex w gumce to nie sex tylko wal/enie

Gość gość
Tak???/ to weź wypróbuj long mena supl + gumkę w życiu ci nie opadnie :P