Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do końca życia zostane sam

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat nigdy nie byłem nawet na randce ze zrozumiałych względów mała atrakcyjność fizyczna (dla mnie 7/10 ale dla kobiet 1 może 2/10 174 cm 70 kg umięśniony ) Zakochany byłem 2 razy w życiu mało która kobieta mi się podoba wiem jestem brzydki ale nie portrafił bym być z brzydkom (nie jestem płytki serce nie sługa) a z moimi warunkami zostają same brzydula na które nikt normalny nawet nie spojrzy :( Wszyscy znajomi zalecają mi że jestem gejem bo nie mam dziewczyny ale ja serio nie potrafiłby związać się z kobietą której nie kocham czy są dla mnie jeszcze jakieś szanse czy lepiej jeśli pogodze się z losem dam spokuj z szukaniem dziewczyny (dodam też że nie chodzę na imprezy i tym podobne praca zawodowa mi na to nie pozwala ) a co do portali randkowych w zeszłym roku założyłem konto na Zaadoptuj Faceta do tej pory żadna dziewczyna nie napisała (raz dla sprawdzenia założyłem lipiec konto gdzie wstawiłem zdjęcie z jakiegoś sklepu z odzieżą na dole zdjęcia był napis mimo to kiedy zalogowałem się następnego dnia były już 3 wiadomość :(:(

Gość prawikzewsi
170cm, 63kg, niumięśniony, randki 0,jednego dnia mam nadzieję innego nie

Gość gość
sam urodą nie grzeszysz, a piszesz ze nie moglbys byc z brzydka kobieta, masz odpowiedz, nie w tej kategori szukasz