Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażony gość

Ile cm można zaakceptować u dziewczyny ?

Polecane posty

Gość przerażony gość

Czy 180 cm to jeszcze norma, czy już patologia ? Jest szczuplutka (59-61kg) ale jej wzrost mnie przeraża. Pomóżcie !

Gość gość
ale za to jakie nogi mmmm..... jak sam masz +180 it's good

Gość gość
Ja mam 184 i wszyscy faceci podziwiają moje długie nogi.

Gość przerażony gość
Skąd wiesz, że ma długie nogi ? Spotkaliśmy się pierwszy raz w realu, czułem się z nią bardziej jak z dobrym kumplem niż z dziewczyną.

Gość gość
Patologia

Jak Cię przeraża jej wzrost, to chyba masz dla niej za małego ^^ A tak serio, no to patologia... I nie chodzi mi o jej wzrost ;p

Gość przerażony gość
Taka fajna laska, szkoda byłoby ją stracić. Można się do tego przyzwyczaić ?

Gość gość
Autor dzieciak.

Gość Evangeline
Ja mam 171/172 zależnie od czasu pomiaru i raczej jestem wysoka, rzadko spotykam dziewczyny około 10 cm wyższe ode mnie. Moje koleżanki rówieśnice mają wszystkie około 160-170.

Gość gość
Mam 181, moja była miała 176 i świetnie się z nią czułem, obecną dziewczyna 171. Mnie kręcą wysokie dziewczyny i nie widziałbym problemu gdyby dziewczyna mierzyla 180, 190 to może byłoby już za dużo jak dla mnie ale 186 jeszcze byłoby ok

Gość gość
Może nazywać patologią to przesada. Jednak pewne proporcje dobrze jak są zachowane. Przykladowo, nie wygląda fajnie jak facet jest niski, tak samo jak kobieta jest za wysoka. Powyżej 170 to już kawał baby jest ;)

Gość gość
Formula jest taka: twoj wzrost + dlugosc wiesz czego. Ergo: prawdziwy facet sie czyms takim nie przejmuje, ale jakies barachlo z kompleksami moze.

Gość gość
Powyżej 170 to już kawał baby jest X 5 cm powyzej sredniej, normalnie szalenstwo ;)

Gość lkjl
Patolą to ty śmieciu jesteś karle niedowartościowany z małym penem. Zostaw lepiej taką dziewczynę dla prawdziwego faceta Nie dla psa kiełbasa pokurcze

Gość gość
Te powyżej 175 cm powinno się utylizować kiedy skończą 18 lat, żeby nie przekazały swoich c*******h genów dalej. Kobieta ma mieć 150-170 cm wzrostu. Wszystkie inne to odszczepieńcy niegodne uwagi zdrowych ludzi. Pozdrawiam 🖐️

Gość gość
Gosc 23:39 Jak ktoś ma 2m tak jak ja to zwracam uwagę tylko na 180cm+ inne mnie nie interesują. Prędzej to facetów poniżej 180cm i kobiety mające mniej niż 170 powinno się utylizować by nie przekazywali niedorozwóju fizycznego/słabych genów dalej^^

Gość gość
Większość kulturystów ma poniżej 180 cm, a te 2 metrowe odmieńce to wiesz do czego się nadają? Mogą k***a co najwyżej przycinać gałęzie w sadach, hehe

Gość gość
23:47 Od wysokiego wzrostu się zdycha szybciej ma mase chorob itp wiec to ty i tobie podobni maja chore geny. Facet 170 ma lepsze geny niz ten 200 cm. Nie oszukujmy się. To samo z kobietami. Te wysokie to zazwyczaj koślawe i zgarbione bo się wstydza swojego wzrostu.

Gość przerażony gość
Eee tam, można się przyzwyczaić, że patrzy się dziewczynie prosto w oczy. Wczoraj ( na 3 dejcie) stwierdziła, że jej nie przeszkadza, że mam “tylko” 182. Mam nadzieję, że to było szczere.

Gość gość
Każdy trzeba zaakceptować. I nie ważne czy bedzie ich 155 czy 175 a nawet 200! Kocha sie za centymetry czy za to jakim drugi człowiek jest i ile dla Nas znaczy? Bo mi się wydaje ze to drugie.

Gość przerażony gość
No nie wiem, czy bym się przemógł, gdyby była wyższa. Ale tak jak piszesz, ważniejsze są inne rzeczy, dla mnie, że jest taka, jak w wirtualnym świecie, nic nie bujała, nie kręciła, rozmawiam z nią jak z dobrym kumplem.

Gość gość
Gosc 07:16 Jakie choroby? jakie słabe geny? Całe ciał jest w 100% proporcjonalne nwm o czym mówisz. Gość Kulturysta poniżej 180 to śmiech na sali, z tymi krótkimi rączkami i nóżkami jak dziecko troche przypakuje i wygląda jak zwierze a taki 2m będzie wszystko ok A takie 180 i mniej wiesz do czego mogą się nadać? Do zbierania gałęzi z ziemi bo nigdzie jak dziecko nie sięgają buahaha..^^ (twój poziom)

Gość gość
182 jej nie przeszkadza ? Szczerze ? Kurd**el ziemnoblotny jestes frajerze !

Gość gość
po co sie obrazac. Prawda jest taka ze kobiety wola wyzszych od siebie+ wysokosc szpilek, mezczyzni wola nizsze; kobiety wola roochaczy czyli bardziej doswiadczonych a mezczyzni preferuja porzadne kobiety czyli niezbyt doswiadczone; kobiety wola bogatszych od siebie a mezczyznom to nie przeszkadza itp. Taka jest nasza natura a kobiety dzis sa nawet nastolatki czesto wyzsze od przecietnego mezczyzny i niedlugo obecny najwyzszy czlowiek swiata bedie uwazany za karakana przez kobiety.

Gość gość
Moja ma 192 i mi to nie przeszkadza

Gość gość
Każdy ma swoja skale tolerancji. Dla mnie facet nie moze być nizszy niz 185 cm by byc dla mnie atrakcyjnym (mój ma 189, ja mam 175 plus ok. 7 -10cm obcasów). Spotykam równie często wysokie jak i niskie dziewczyny. Ta średnia wzrostu 165 może być już nieaktualna. Bardzo podobają mi się dziewczyny w granicach 180 cm wzrostu oczywiscie z proporcjonalna sylwetka. Głupotą jest pytać innych, sam masz swoja granice i własne postrzeganie, to Ty i ona macie ze sobą czuć się dobrze a nie z obcymi forumowiczami.

Gość gość
Każdy ma swoja skale tolerancji. Dla mnie facet nie moze być nizszy niz 185 cm by byc dla mnie atrakcyjnym (mój ma 189, ja mam 175 plus ok. 7 -10cm obcasów). Spotykam równie często wysokie jak i niskie dziewczyny. Ta średnia wzrostu 165 może być już nieaktualna. Bardzo podobają mi się dziewczyny w granicach 180 cm wzrostu oczywiscie z proporcjonalna sylwetka. Głupotą jest pytać innych, sam masz swoja granice i własne postrzeganie, to Ty i ona macie ze sobą czuć się dobrze a nie z obcymi forumowiczami.

Gość gość
Ja mam 186 a moj chlopak 180 i nie zamienilabym go na nikogo innego.

Gość gość
09:20 Zapomniałam dodać że kiedyś wzrost nie był dla mnie aż tak istotny i mało co zwracałam na to uwagę, niestety dwóch chłopaków z którymi się spotykałam miało problem z tym że są niewiele wyżsi ode mnie, bądź równi i to z ich powodu zaczęłam mieć kompleksy. Taki ewentualny problem znika przy wyższym mężczyźnie.