Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć znajomym że nie wyszło mi z pracą

Polecane posty

Gość gość

Może to głupie, ale strasznie się boję przyznać ludziom do tego, że nie sprawdziłam się w kolejnej pracy. Uroiłam sobie, że mnie odrzucą i stąd też na razie nigdzie nie wychodzę ze znajomymi. Wie o tym na razie tylko najbliższa rodzina i dwie zaufane osoby.

Gość gość
Jakieś pomysły?

Gość gość
Ja bym nie mówiła po co o tym wszystkim rozgłaszać. Powiedz po prostu, ze zrezygnowałeś z jakichś powodów. Bo Cie nudziła, bo chciałbyś czegoś innego, że stwierdziłeś że to nie to. Nie musisz się nikomu z niczego tłumaczyć. A jeśli masz potrzebę wygadania się na ten temayt, powiedz to jednej dwóm zaufanym osobom. Bo szczerze nie wierzą w to, że twoi znajomi sa tacy oddani i lojalni może jakaś część, a część będzie po cichu sobie z ciebie kpiła i cieszyła się z twojej porażki. Moja rada, nie mów nic.

Gość gość
a czemu mieliby nie być lojalni? zależy jakie to osoby..ja też sie tak wstydziłam,ale w efekcie koleżanki zaczęly sie obrażać za to,że sie nie odzywam,jakbym jużich nie luhbiła i musiałam wytłumaczyć,że to nie tak,że ja je lubie tylko sie wstydze no i stweirdziły,że to było niepotrzebne,że przesadzam i że przecież lubią mnie za to jaka jestem a nie za to co robie. Jak to osoby które znasz od lat to Cie nie odrzucą :) a jak tak to po co ci tacy znajomi?