Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooost

gdzie i za ile moge usunac ciaze?

Polecane posty

Gość gość
11:48 rozumiem gdyby to napisało dziecko z podstawówki. Nie widzisz różnicy pomiędzy dzieckiem, a świnią, którą masz na obiad? Jeśli dla Ciebie zabicie człowieka jest jak zabicie muchy to gratuluję.

Gość gość
gość 18:24 nie jestem katolikiem, jestem CHRZEŚCIJANINEM, wierzę w Jezusa Chrystusa który umarł na krzyżu za nasze grzechy. I powiadam ci: za zbrodnię dzieciobójstwa Jezus skaże cię po śmierci na mękę która nigdy się nie skończy. Nie łudź się: piekło jest wieczne i są tam potworne męczarnie.

Gość gość
18:07 Nie wiesz skąd się dzieci biorą? Czy myślisz, że to było niepokalane poczęcie? :D

Gość gość
w pierwszych tygodniach to te "dziecko" nie żyje, serce mu nie bije, w tym czasie zdarzają samoistne poronienia i co? równie dobrze może kobieta zajść, poronić i myśleć że to tylko późniejszy okres, wiec wy to pewnie płaczecie po każdej miesiączce i pogrzeb robicie, bo możliwe że to była zygota, a nie przepraszam... "dziecko"?

Gość gość
Dziecko może odejść z tego świata po 2-3 lata życia, albo wyniku śmierci łóżeczkowej. Czy to znaczy, że można je zabić?

Gość gość
w pierwszych 10-12 tygodniach zarodek nie żyje, nie ma nerwów, nie czuje bólu, jak można zabić kogoś kto nie żyje?

Gość gość
Ty chyba nie żyjesz! Ten zlepek komórek z dnia na dzień rośnie i zachodzą niesamowite procesy, które pozwalają na wykształcenie się narządów, części ciała itp. całkowicie wykształcony organizm nie powstanie w ciągu pierwszego dnia od zapłodnienia ! co za ludzie tu siedza !

Gość gość
WŁAŚNIE "całkowicie wykształcony organizm nie powstanie w ciągu pierwszego dnia od zapłodnienia" to jest ZARODEK który NIE JEST WYKSZTAŁCONY a związku z tym NIE ODCZUWA BÓLU, NIE ŻYJE

Gość gość
nie odczuwa bólu ; ale żyje!!!! czego dowodem jesteś Ty bo zatrzymalas się na poziomie intelektualnym okresu 'zarodkowego' !!!

Gość gość
jak może żyć skoro serce nie bije, cialo nie jest ukształtowane, nie ma zakończeń nerwowych, narządów, niczego nie ma

Gość gość
usun na tym padole łez i tak same problemy, a tak te dziecko nie zazna ziemskiego cierpienia :)

Gość gość
na fb jest strona ciocia basia, napisz do nich.

Gość gość
Ale posiada już wszystko to co jest potrzebne do rozwinięcia się narządów !! co za płytkie myślenie :o nie czuje ale jest ! komórka i plemnik połączyły się w jedną całość! początek życia !

Gość gość
oczywiscie poczatek życia, ale jak pójdziesz do księdza z "dzieckiem" które poroniłaś w 2-3 miesiącu to usłyszysz "TO NIE BYŁO DZIECKO" hipokryci

Gość gość
gość dziś "jak może żyć skoro serce nie bije, cialo nie jest ukształtowane, nie ma zakończeń nerwowych, narządów, niczego nie ma" xx Bakterie nie mają ukłasu nerwowego, serca ani narządów a mimo to są zaliczane do organizmów żywych. Albo wirusy które są jednocześnie żywe i martwe. W odpowiednich warunkach wirusy wykazują cechy organizmu żywego, mimo że są "tylko" pojemnikiem zawierającym "suchy" materiał genetyczny.

Gość gość
"Bakterie nie mają ukłasu nerwowego, serca ani narządów a mimo to są zaliczane do organizmów żywych. Albo wirusy które są jednocześnie żywe i martwe. W odpowiednich warunkach wirusy wykazują cechy organizmu żywego, mimo że są "tylko" pojemnikiem zawierającym "suchy" materiał genetyczny. " ale co w tym zyciu jest takiego fajnego ?ciagle obowiazki, stres , zmeczenie,choroby

Gość olkOs
Tez bylam w podobnej sytuacji. Chętnie Ci pomogę. wesprę dowsiadczeniem i rozmowa. Odezwij sie jak najszybciej na mój email. aleks.andras@o2.pl PAMIETAJ, ZE NIE MA SYTUACJI BEZ WYJSCIA.

Gość gość
Boże jak możesz .To prawda życie jest niesprawiedliwe ja też bym bardzo chciała a nie mogę sama nie wiem dlaczego .. Masz wielkie szczęście że w ciąże zaszłaś . Nie rób tego za kilka lat będziesz żałować

Gość skuteczny zestwa

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780