Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooost

gdzie i za ile moge usunac ciaze?

Polecane posty

Gość gooost
gosc 22:18 to mam rodzic bo ktos nie moze miec dzieci? jak chcesz dziecka to masz in vitro albo adopcje, ale ja nie bede rodzic tylko dlatego ze ty nie mozesz

Gość gość
Jesteś jak dzikie zwierzę, któremu tylko ******ie w dupsko w głowie a zero odpowiedzialności życiowej.

Gość gość
Chodziło jej o to, że gestapowska suka może mieć dzieci, a normalna kobieta nie. Teraz rozumiesz? ;)

Gość gość po aborcji
olej zawistne kometarze, skoro masz takie podejscie to nie bedziesz miec wyrzutow, zaufaj mi :) ja poczulam z******ta ulge i uwazam ze to najbardziej sluszna decyzja jaka podjelam w zyciu

Gość gość
Nie zabijaj tego maleństwa proszę cię.

Gość babyachtebaby
Nie słuchaj tych pierd/olony/ch Cip jak nie może mieć dziecka to niech adoptuje jakiegoś ciapka ty nie chcesz twój wybór co to za krytyka pier/dolon/ego niedorozwoja co nawet rozmnożyć się nie potrafi a jak tak w Boga wierzycie to czemu nie dał wam tego daru pier/dolo/ne dewotki

Gość gość po aborcji
Podalabym Ci mojego maila ale zawistne suki zasypywalyby mnie komentarzami

Gość gość
Zobaczycie po śmierci dzieciobójcy ale wtedy już nie będzie odwrotu. Chrystus was ukarze.

Gość gość
Ten zlepek jak to nazwałaś juz ma rączki nóżki buzię i jest malutka istotka z bijącym serduszkiem!

Gość gość
"Ścieżkę człowieka prawego ze wszech stron otacza Niesprawiedliwość samolubnych I tyrania złych ludzi. Błogosławiony, kto w imię miłości bliźniego i dobrej woli Prowadzi słabych przez dolinę ciemności, Bo prawdziwie strzeże on brata swego i odnajduje dzieci zaginione. I uderzę z wielką pomstą i zapalczywością Na tych, którzy braci mych otruć i zniszczyć próbują. I poznacie, że imię me Pan, Gdy uczynię pomstę moją nad wami".

Gość gość
wasze matki, babcie skrobaly sie na potege a i tak sa cudownymi normalnymi kochajacymi kobietami :)

Gość gość
Zasadnicze pytanie czy jesteś na to gotowa? Chcesz to zrobić czy jednak się wachasz ?????

Gość gość
Jak na ślubie będzie ci się chciało zrobić kupę to postawisz kloca w majty ? Bo tak się zachowujesz jak zwierzak. Chciało ci się ruchać to się ruchałaś a teraz nie chcesz brać odpowiedzialności to chcesz zabić niewinne dziecię ?

Gość gość
tak oczywiscie to dziecko a nie komorki ktore jeszcze nie zyja, ale jak poronisz do 12 tyg to nie masz co liczyc na to ze ksiadz odprawi pogrzeb bo jak sami mowia "to jeszcze nie jest dziecko"

Gość gość
A ojciec tego maleństwa tez chce go zabić????? Tak jak i mamusia pożal się Boże.

Gość gość
Usuwaj. Po komu kolejny nieszczęśnik na świecie.

Gość gość
Aborcja = Holocaust

Gość gość
Jak jesteście takie mądre i radzicie usunąć to czemu same niepopelnicie np samobójstwa?

Gość gooost
nie wacham sie ani troche jestem tego na 1000% pewna kocham sie od 9 lat, od zawsze zabezpieczalam sie tabletkami jednak tym razem zawiodly nie chce byc w ciazy wiec chce sie jej pozbyc, wykupie te tabletki o ktorych wspominala juz jedna osoba (dziekuje jeszcze raz za odpowiedz ;) ) i co jak co ale to dzieckiem jeszcze nie jest i nie zyje

Gość gość
Może siebie usuń ;)

Gość gość
Życzę Ci ale to z całego serca ci życzę żeby cię suko po tych tabletkach tak bolało żebyś ściany gryzła !!!!!!!!!

Gość gość
Nie kochasz się. Kocha to się małżeństwo które chce podziękować Bogu za dar życia i obdarować świat nowym życiem. Ty się ****asz bo ci się chce a jak ci się zachce postawić kupę w majtki to też to zrobić. Jesteś egoistyczna, leniwa i nieodpowiedzialna.

Gość gooost
oczywiscie moj partnet wie o ciazy, powiedzial ze poprze kazda moja decyzje i mi pomoze :)

Gość gość
Jaki twój partner ? Twój samiec raczej chciałaś powiedzieć.

Gość gość
Partner ???? Czyli następny ciapaty bez swojego zdania. ........

Gość gość
Ooo a Ty kim jesteś? O.o Może ktoś kiedyś uzna, że Twoje życie jest warte tyle samo co życie świni i skróci Cię o głowę. Nie zadziałały pindo bo brałaś je jakbyś chciała, a nie mogła.

Gość gość
Ile masz lat????

Gość gość
Pewnie liczy na to, że usuniesz bo dla niego jesteś tylko workiem na spermę :P Gdyby Cię kochał to już byś miała pierścionek na palcu.

Gość gość
Uch, mam szczerą nadzieję że to prowokacja.

Gość gość
Autorka tego tematu to supersamica.