Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooost

gdzie i za ile moge usunac ciaze?

Polecane posty

Gość gooost
od prawie 10 lat jestem w zwiazku z moim pierwszym chlopakiem ktory to tez jest pierwszym partnerem :D co jak co ale jakbyscie nie wiedzieli to wiele kobiet robi aborcje bedac w stalym zwiazku (np wasze matki, babki, ciotki, kochajace kobiete majace dzieci ale wtedy jak wiadomo aborcja byla traktowana jak antykoncepcja i co najmniej polowa kobiet miala aborcje, roznica taka ze z tego wielkiego halo nie robili, wszyscy uwazali je za normalne kobiety ktore nie chcialy kolejnego dziecka :) to byly matki, zony ktore mialy juz dzieci i stalego partnera - meza )

Gość gość
A może to faktycznie prowo. Bo autorka jakoś mało pisze i pewnie ja to bawi jak ja ludzie próbują przekonać żeby tego nie robiła. A jeśli tak to proponuje dobrego psychologa i tabletki na mózg. ....

Gość gość
Jasne zawiodły tabletki, jeszcze pigułka po zawiodła. Cuda niewidy!!! Może jeszcze pękła gumka i plaster akurat się odkleił??? Weż nie pierdol nie zabezpieczałaś sie to masz o co się prosiłaś, takich zbiegów okoliczności nie ma. Pigułki mają badzo wysoką skuteczność a postinor i escapelle też dają prawie pewność, obie te metody nie mogłyby zawieść więc kłamiesz! Poza tym pigułkę po bierze się w razie wpadki jak pęknięcie gumki itp a z pigułkami to jakiś nonsens jak cię zawiodły? Kiedy się o tym dowiedziałaś że cię zawiodły i musiałaś kupić pig.PO?? Nawet nie wiesz jak działa ta antykoncepcja o której piszesz, inaczej postępuje sie zapominając o pigułce w 1, 2 i w 3 tygodniu stosowania! mam nadzieję że zostaniesz wyśledzona w sieci i ukarana, dorosła kobieta i pieprzy farmazony co to ją nie zawiodło!!!! Poszłaś po bandzie i nie znasz tatusia? Czy może mąż w Anglii siedzi od 3 miesięcy bez urlopu a ty w PL zaciążyłaś?

Gość gość
Haha jesteś z nim 10 lat i jeszcze się nie oświadczył? Jak trafi mu się lepsza to zostaniesz na lodzie. Facet trzyma cię bo regularnie opróżniasz mu jaja;)

Gość gość
Masakra. Możesz sobie to wyobrazić jak będą kroić na żywca twoje DZIECKO! !!!!!!!!

Gość gość
E tam, emocjonuję się po 1 poście pseudoautorki, prowo to się nawet kupy nie trzyma. Kupe ma prowokatorka w głowie. A moze to jakis eksperyment społeczny. W każdym razie lepsza znudzona gimnazjalistka niż aborcjonistka

Gość gość
Ona jest tak rozgarnięta, że pewnie pomyliła anty z wit. C ;) A pigułka po to pewnie czosnek był.

Gość gość
goost bierz je tylko i wylacznie dopochwowo! i najlepiej po 7 tygodniu i przygotuj si na nagly atak wymiotow, biegunki. Ja na poczatku po pierwszej dawce nie czulam nic oprocz bolu jak przy okresiee, potem wymioty i biegunka, po drugiej dawce lekkie krwawienie, a dopiero po 10h pelne krwawienie, pamietaj, dopochwowo tylko i wylacznid

Gość gooost
wy to na prawde malorozumni jestescie skoro nie potraficie zrozumiec ze nie kazdy chce dziecka i nie chce slubu :) oswiadczyl mi sie ok 5 lat temu ale ja nie przyjelam, odmowilam, nie chce slubu, bo jak dla po slubie tylko niszcza sie zwiazki po tym albo kobieta albo mezczyzna przestaje sie starac, dla mnie slub jest przereklamowany (ale wy tego nie rozumiecie, wiec po co tlumaczyc. :) ) tak zawiodly i pigulki i tabletki po (jak tak bardzo chcesz wiedziec to kochalismy sie w sobote w niedziele byla tylko jedna czynna apteka w ktorej to nie chcieli mi sprzedac, wiec dopiero w poniedzialek kupilam i wzielam) x ale nie o tym jest temat, pytalam o tabletki poronna i o lekarza dostalam odpowiedzi na moje pytanie wiec tylko jeszcze spytam jak dlugo sie czeka na te tabletki, czy te drugie (artrocet) da sie zakupic w Polsce?

Gość gość
D asie kupic w Polsce , ja wlasnie w Polszy je kupilam , zaplacilam 5 lat temu 100 zl, ale uwazaj bo jest duzo oszustow

Gość gość
www.mediklinik.sk usuwalam w 8 tyg. Radość i ulga nie do opisania :D

Gość gość
artrotec dziala najlepiej

Gość gość
jak trafisz dobrze to w czwartek poinnas juz je mec jesli ktos wysle ci je jutro

Gość gość
jak bedziesz miała syndrom po aborcyjny Amerykańskie Sto­warzysze­nie Psy­chi­a­trów dokon­ało w 1987 roku rozróżnienia dwóch zespołów zaburzeń, jakie mogą wys­tąpić po abor­cji i podało ich kry­te­ria diag­nos­ty­czne. Do zaburzeń post-traumatycznych (Post Trau­matic Stress Dis­or­der – PTSD) należą: Post Abor­tion Dis­tress (roz­pacz) – PAD i Post Abor­tion Syn­drom — syn­drom postabor­cyjny — PAS. Z anal­izy przeprowad­zonych badań wynika, iż zespół PAD wys­tępuje w ostrej formie u ok. 15% kobiet, ale jego objawy można stwierdzić u około 30%. Ta świadomie przeży­wana roz­pacz po śmierci dziecka trwa na ogół około roku. Nato­mi­ast zespół PAS (syn­drom postabor­cyjny) nie zależy od świato­poglądu, wyz­na­nia, wrażli­wości moral­nej kobi­ety. Syn­drom postabor­cyjny (PAS) zaczyna się kilka lat po zabiegu, http://blog.pro-life.pl/opracowania/syndrom-postaborcyjny/

Gość gość po aborcji
Amerykanskie!!!!! Poczytaj o ich psychologicznych badaniach i ich wynikach, smiech na sali, przde wszytskim brak randomizacji. Kazde amrykanskie badani to bujda wspieana z funduszu narodowego, a osoby prowadzace go na nim si bogaca, stad takie a nie inne wyniki , malo pokryte z rzeczywistoscia

Gość gooost
nie rozumiem czemu nie moglabym wziac zapobiegawczo tabletki po? chlopak doszedl we mnie po okresie czego nigdy nie robil (no moze 2/3 razy wczesniej), wiec wzielam na wszelki wypadek tabletke, co w tym dziwnego? x osobom ktore udzielily mi odpowiedzi, oraz mi pomogly bardzo dziekuje ostatnie pytania: jak bardzo boli i jak dlugo utrzymuje sie bol po tabletkach/zabiegu?

Gość gość
Spłoniesz w piekle.

Gość gość
00.04 Po tabsach nie wiem, ale po zabiegu na Słowacji nic nie boli, po godzinie wypisuja do domu, na drugi dzień poszłam.normalnie do pracy, jedynie co, to plamienie lekkie, ale to wystarczy wkładka. Polecam mediklinik. Szybko bezbolesnie i jesteś w dobrych rękach :D

Gość gość
A skad niby wiedzials ze anty zawiodly i ze masz przyjac postionor. Ja tego nie kumam,.

Gość inna Asia
gość z 23:23 dobrze mówi :) Jak mogła wziąć pigułkę "po" jak brała pigułki "anty" i wówczas nie wiadomo, w którym momencie pigułka "anty" zawiodła. Albo prowo, albo tak jak pisała kobieta z godz. 23:23 :)

Gość gość
Najprościej właśnie nie jeść przez tydzień i robić codziennie kilkadziesiąt przysiadów.

Gość gość
Mam za sobą tzw. skrobankę, mijają 3 lata i żadnego syndromu nie odczuwam. Są pewnie jakieś kobity, którym żal, ale dla większości z nas to ulga, etap w życiu, który ma się za sobą i koniec. Ja wiedziałam, że nie chcę dzieci. Opiekowałam się niemowlęciem znajomych. Wywiązywałam się ze swoich obowiązków prawidłowo, ale nienawidziłam tego dziecka, wrzasków, przebywania w jego obecności, nie cieszył mnie jego uśmiech, nie czułam absolutnie nic, a to był ładny, wesoły chłopiec tak naprawdę. Ale to nie dla mnie. Kiedy myślałam o tym, że mogłabym urodzić takie coś, to ogarniała mnie absolutna rozpacz. Zabezpieczałam się z obecnym mężem, liczyłam na wszelki wypadek dni płodne, a i tak się stało. Podjęliśmy decyzję, mąż też nie chciał tego dziecka, zaufany ginekolog zrobił swoje i czułam się absolutnie wolna. Na początku stycznia jadę przeciąć jajowody, mąż będzie miał wazektomię. W końcu się uwolnimy od problemu.

Gość gość
Tak sobie tłumacz :D Teraz może Cię zostawić kiedy chce bo w świetle prawa tak jakby Cię nie było. Wygodna opcja dla niezdecydowanych.

Gość gość
11:18 czas szybko upływa. Umrzesz i staniesz twarzą w twarz ze swoim dzieckiem. Teraz pracujesz na swoją wieczność. Jeśli nie czujesz wyrzutów sumienia to znaczy, że masz problem. To tak jakbyś spała i nie była świadoma, że idziesz w stronę przepaści.

Gość gość
Po śmierci staniesz twarzą w twarz ze wszystkimi zwierzętami, które zjadłeś i ze wszystkimi robakami, które zabiłeś, bo ci przeszkadzały. Zobaczymy co wtedy.

Gość gość
Skoro Bog istnieje to czemu będąc wszechwiedzącym i znając ludzi na wylot, dal mi bachora ? Wie ze nienawidzę ich, ze zawsze bym usunęła, ze nie nadaje sie, ze nie chce sie nim zajmować, ze nie wzrusza mnie jakis uśmiech gowniakow, ze wole wolność i pieniadze dla siebie a nie na pieluchy. No pytam, czemu Bog wiedząc to, zeslal mi ciaze? Ahahahahaha

Gość gość
smiac mi sie chce z was:D typowe katole:D autorko absolutnie cie nie bede negowac, jezeli nie chcesz dziecka usun. Tez bym tak zrobila. A z was katole , leze i rycze ze smiechu:D

Gość gooost
bylam w pracy i nie mialam jak napisac, z reszta nawet nie sadzilam ze ktos tu jeszcze napisze wy to chyba czytac nie umiecie napisalam ze chlopak doszedl we mnie po okresie czego nie robi zazwyczaj, wiec na wszelki wypadek wzielam tabletke po (tylko ze to bylo 2 dni pozniej dlatego nie zadzialala) czyli zabieg bezbolesny, to nie bede musiala cierpiec :D

Gość gość
Czekają cię wieczne męczarnie w piekle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1