Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiwerna

Praca, której nie lubię. Też tak masz?

Polecane posty

Gość Wiwerna

Hej. Jakoś nie moge uporać się z pracą. Na ten moment nie pracuję już pół roku. Dlaczego? Nie moge sobie znaleźć pracy, która by mi odpowiadała. Nie mam wykształcenia, mam natomiast doświadczenie w biurówkach, w administracji, umiem też programować. O co chodzi? Często gdy idę do nowego miejsca pracy, jak czuję ze mi się nie podoba, nie mogę wytrzymac, marzę zeby stamtąd iśc.... telemarketing ? wykładanie towaru? kasa? sprzątanie? uciekam z takich miejsc po 1 dniu i nie potrafie się zmusić. Uciekłam raz nawet z firmy, gdzie wpisywaam dane do systemu i rozwiązywałam umowy, bo monotoia wyniszczała mnie po....1 miesiacu. Coś jest ze mną nie tak? Wydaje mi się, ze wielu ludzi tak ma. Zmuszają się każdego dnia do pracy w fabrykach, w sklepie, których nienawidzą i pragną czegoś innego, ale pracują. Ja nie, mimo że potrzebuję, mimo ze powinnam (utrzymuje mnie partner, a za chwile będzie nasze dziecko) nie potrafię. Po prostu panikuję i uciekam. Są miejsca, w których chciałam być, dawałam rade. To były biurówki, gdzie czułam ze robię coś pozytecznego, albo programowanie stron www. Niestety, albo wywalali mie bo byłam za słaba, albo nie wyrabiałam targetu.... Chyba jestem nienormalna. Ja nie potrafie, inni potrafią. Mam 21 lat.

Gość Wiwerna
żałosne. Chce wam się odpowiadać na tematy o kolesiu, który lubi cycki albo o zdrarach, ale o realnych problemach to już nie? xD