Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homcwela kim ty właściwie jesteś zyebie

Polecane posty

Gość gość

Piszesz o Dużej ilości miast że dziury jakbyś wszystkie rozumy pozjadał a nigdy tam nie byłeś uważasz się za pana kafe i za najmądrzejszego najfajniejszego ja sie pytam w czym ciekawe gdzie ty Naprawde mieszkasz bo raz piszesz że w warszawie raz we Wrocławiu raz że jeszcze gdzie indziej więc gdzie ty mieszkasz i kim ty do jasnej cholery jesteś raczej siedzisz na bezrobociu bo cały dzień obrażasz Namysłów ja przynajmniej pomagam rodzicom w firmie ty tylko i wyłącznie potrafisz bluzgać bluzgać bluzgać uważasz się za nie wiadomo kogo piszesz że jestem psycholem upośledzony że jestem że mam downa że jestem cwelem itd a nawet nie wiesz co te słowa oznaczają

Gość gość
I piszesz codziennie do mnie że zgłosisz mnie do moderacji za obrażanie innych użytkowników a ty co robisz? A jak ty obrażasz wszystkich naokoło w tym mnie to niby dobrze tak? Ja nie będę tego wklejać bo sam je pisałeś i dobrze wiesz o jakie obraźliwe wpisy chodzi sam jesteś nie lepszy spójrz lepiej na siebie co ty sobą reprezentujesz co? Myślisz że wszystko się kręci wokół ciebie? To się mylisz co ty byś beze mnie zrobił jak jestem to obrażasz Namysłów i o nim tematy zakładasz i na moich piszesz i masz z tego pożywkę a gdybym nie pisał to co byś zrobił? Raczej na sto procent jesteś bezrobotny

Gość gość
ps tyle razy ci udowodniłem że miasto namysłów nie jest dziurą tyle zdjęć filmików informacji zamieściłem o namysłowie i udowodniłem ci że namysłów nie jest dziurą a ty dalej swoje masz jakąś blokadę w sobie że nic do ciebie kompletnie nie dociera ps wara od namysłowa bo są setki innych miast do których możesz się przyczepić ps namysłów to jest moje miasto bo w szpitalu w namysłowie się urodziłem znam namysłów od dziecka tam też do technikum i zawodówki chodziłem wiem że namysłów jest jednym z ładniejszych polskich miast bo w przeciwieństwie do ciebie jeżdżę po polsce i widze a ty nie masz prawa oceniać i obrażać namysłowa bo nigdy tam nie byłeś i to jest nie twoje miasto i ps dobrze ci radze znajdź sobie inne miasto do bluzgania i odczep się od namysłowa

Gość gość
Odczep się od Namysłowa znajdź sobie inne miasto

Gość gość
ps tyle razy ci udowodniłem że miasto namysłów nie jest dziurą tyle zdjęć filmików informacji zamieściłem o namysłowie i udowodniłem ci że namysłów nie jest dziurą a ty dalej swoje masz jakąś blokadę w sobie że nic do ciebie kompletnie nie dociera ps wara od namysłowa bo są setki innych miast do których możesz się przyczepić ps namysłów to jest moje miasto bo w szpitalu w namysłowie się urodziłem znam namysłów od dziecka tam też do technikum i zawodówki chodziłem wiem że namysłów jest jednym z ładniejszych polskich miast bo w przeciwieństwie do ciebie jeżdżę po polsce i widze a ty nie masz prawa oceniać i obrażać namysłowa bo nigdy tam nie byłeś i to jest nie twoje miasto i ps dobrze ci radze znajdź sobie inne miasto do bluzgania i odczep się od namysłowa

Gość gość
Namysłów to dziura i wiocha bleeee

Gość gość
Kim ty w gogule jesteś

Gość gość
Skończ z dziurą i wiochą bo dobrze wiesz że to miaaaaaaaaaaaasto więc skończ miliony razy ci usiwadniałem że Namysłów to nie jest dziura co masz jakąś blokadę że nie potrafisz tego zrozumieć? Kim ty do jasnej cholery jesteś

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Niewielkie przelotne opady deszczu · 18 °C 15:27 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Ależ to dziura ten Namysłów szkoda gadać

Gość gość
A ja jestem bond James bond

Gość gość
Namysłów to straszna wiocha

Gość gość
No kim ty jesteś do jasnej cholery i za kogo ty się uważasz i co masz jakąś blokadę że żadne moje argumenty do ciebie nie docierają ps znajdź sobie inne miasto do bluzgania czemu uwziąłeś się na namysłów? przecież moje wpisy nic tu nie zmieniają przecież znajdź sobie inne miasto w Namysłowie nie byłeś nie znasz tego miasta więc go nie oceniaj ja tam sie urodziłem w szpitalu w Namysłowie tam nawet do technikum i zawodówki chodziłem znam miasto całe życie tam jeżdżę ps najpierw poznaj miasto i tam pojedź a dopiero potem oceniaj ps ja nigdy nie oceniam miasta w ktorym nie byłem Wrocław mogę ocenić bo od dziecka do Wrocławia jeżdżę nieraz kilka razy w miesiącu mam tam znajomych rodzinę kiedyś jeździłem do kina do magnolia park oraz do korony często koło dominikańskiej przejeżdżam oraz koło CH MARINO I PASAŻU GRUNWALDZKIEGO DO ZOO W DZIECIŃSTWIE CZĘSTO DO WROCŁAWIA JEŹDZIŁEM RAZ BYŁEM NA TARGACH TURYSTYCZNYCH W HALI STULECIA ONA JEST NA PRZECIWKO ZOO BYŁEM TEŻ W ZOO ZARAZ PO OTWARCIU AFRYKARIUM JESIENIĄ 2014 ROKU ITD...

Gość gość
Skończ już te dogryzki umiesz normalnie pisać ps we Wrocławiu jedynie mi sie afrykarium podoba oraz panorama racławicka w racławickiej kiedyś na szkolnej wycieczce byłem te obrazy w racławickiej wyglądają mega realistycznie byłeś tam? Lubię też ogród botaniczny też byłem na rynku też byłem poza tymi miejscami we wrocku nic mi sie nie podoba bo co jest ładnego w blokach z wielkiej płyty i starych obdrapanych kamienicach?

Gość gość
Dobrze że stacje Wrocław główny wyremontowali KIEDYŚ jak pociągiem jeździłem to pełno meneli tam było a na sołtysowicach nadodrzu czy psim polu dalej syf menele obsikane ściany pełno grafiti jak często tamtędy przechodziłem to aż mnie ciary brały pewnie ty na którymś z tych dworców mieszkasz:D może ja cie widziałem :D

Gość gość
PS po co piszesz że namysłów to syf i dziura skoro wiele razy ci udowadniałem że tak nie jest ps ja znam Namysłów i wiem że to fajne czyste zadbane spokojne miasto a nie jakaś melina jak na powyżej wymienionych dworcach we wrocku ps nie byłeś w Namysłowie to nie oceniaj ja namysłów znam i mi nie wmówisz że tam jest syf i melina bo tam syfu nie ma co ci to daje co że tak piszesz?

Gość gość
No co ci to daje? Odpisz

Gość gość
No co ci to daje

Gość gość
Może gościu od homocwela wejdziesz na ten dzisiejszy temat o psychiatrze w Namysłowie napisałem ci tam pare miłych słów