Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból w podbrzuszu podczas stosunku, co może być przyczyną?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od jakiegoś czasu zaczął mnie boleć brzuch na dole jak podczas miesiączki kiedy robię to z narzeczonym. Dokładnie to zaczęło się ostatnio tak że rozbolało mnie nagle kolano a potem w tym samym czasie bolało mnie jeszcze w podbrzuszu. (ogólnie mam bóle stawów ale dlaczego akurat zaczyna mnie bardziej boleć podczas stosunku?) Potem jeszcze leci mi bardzo dużo śluzu z pochwy. Co to może oznaczać? Czy chodzi może o pozycję?

Gość gość
Ale mi chodzi o konkretnie ból w podbrzuszu nie w pochwie albo cholera wie jeszcze jaki. Czemu boli mnie w podbrzuszu i jak na to zaradzić? Nie chce iść do lekarza bo nie mam na to ani czasu ani ochoty.

Gość gość
Artykuł porusza różne rodzaje bólu. Ale ty jak widzę nie masz też ani czasu ani ochoty żeby coś poczytać albo poszukać na ten temat. Odpowiedź ma być podana na tacy ale już. Wybacz ale na odległość nikt cię nie zdiagnozuje więc skoro lekarz odpada to musisz przywyknąć do bólu.

Gość gość
To chyba tylko infekcja którą można jakoś samemu usunąć tak mi się wydaje

Gość gość
Tylko jak ją usunąć?

Gość gość
Grzybica-typowa grzybica-skąd się bierze? Ona się bierze z głupoty Ona jest efektem poprawności politycznej i skakania na demonstracjach Kodu Ona jest częścią planu w którym nie ma dla nas miejsca. CAŁY PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY PRACUJE NA NIĄ OD DZIESIĘCIOLECI. Można z nią oczywiście wygrać ale do tego potrzeba porzucić złudzenia i otworzyć oczy na prawdę.

Gość gość
Nijak, bo skoro boli cię podbrzusze to nie będzie to choroba którą wyleczysz sama np. smarując się mascią czy łykając byle jakie leki. Od diagnozy i leczenia jest lekarz. skoro nie chcesz iść do lekarza to już twoja sprawa ale pamiętaj że nieleczona choroba może się rozwijać i w efekcie doprowadzić do np. niepłodności. Zastanów się czy warto eksperymentować.

Gość gość
11:19 To że pójdzie do lekarza taka zamroczona i nie świadoma rzeczywistości to akurat jej coś pomoże! Lekarz zapisze jej leki na których sprzedaż została mu odgórnie zlecona bo woli pojechać na fajną wycieczkę i dostać premię niż pomagać głupim pacjentom! O swoje zdrowie, to ona musi zadbać sama i zdobyć wiedzę, której być może nie lubi, bo być może jest zwyczajnie głupia.

Gość gość
No porzepraszam ale do głupich nie należę zawsze jakoś wychodzę z różnych sytuacji może nie zawsze jakiś z super efektami ale jakoś sobie radzę to i ze zwykłą infekcją sobie poradzę.

Gość gość
No i ok, niech się leczy sama. Już widzę efekty tego leczenia -skoro autorka jest tak leniwa że nawet jej się nie chce szukać rozwiązania tylko czeka na gotowe. No forum ją zdiagnozuje, co tam durny lekarz który przecież tylko na kasę czeka. to jak gość dziś jaką chorobę obstawiasz? Nam nie płacą więc może zdiagnozujemy autorkę? :D

Gość gość
11:34 No ja już pisałam obstawiam Grzybicę! Autorka żyje na tej samej ziemi co ja ale jest na bakier z wiedzą. Pewnie popiera KOD (to tak na marginesie obstawiam) I co zrobisz autorko jak zdiagnozujesz swoją infekcję skoro się tak mądrzysz? Lekarz niekoniecznie może ci doradzić mądre rozwiązanie. No to słucham co zrobisz?

Gość gość
Mnie jakoś tak się zapalenie przydatków skojarzyło.

Gość gość
Nic już z tym nie zrobię!