Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób które przybrały w ciązy 12 kg.Po jakim czasie wróciłyście do dawnejwagi?

Polecane posty

Gość gość

Czy zaraz po porodzie schodzi te 7-8 kg?

Gość gość
Wcale. Zostało mi 3 kg których za ch.... zrzucić nie mogę.

Gość gość
Przybrałam trochę mniej - jakies 10-11 kg. Zaraz po porodzie nie ważyłam się, bo nawet nie mam wagi. Ale po połogu miałam już normalną wagę, nic nie robiłam w celu odchudzania.

Gość gość
Ciekawe dlaczego 13:44 tych 3 kg nie możesz zrzucić? Obawiam się, że spotka mnie to samo. Przytyła mi pupa, uda.

Gość gość
w ciąży przybrałam ok 11 kg. tydzień po porodzie zostało mi 2 kg z tego i tak trwa do dziś. rodziłam 2 miesiące temu, jem wszystko co podleci, kp, jeszcze się za siebie nie wzięłam. obecnie 64 kg/170 cm.

Gość gość
Hmm, słyszę od sporej ilości osób, że te 2-3 kg zostały. Ciekawe dlaczego. pewnie tłuszcz się odłożył na udach, brzuchu, itp.

Gość gość
To ja z 13:57. Dajcie sobie więcej czasu. Kilka miesięcy po porodzie to jeszcze krótko by mówić o ostatecznej wadze po ciąży. A jeżeli kp to już w ogóle może być różnie - jedne kobiety szybko chudną, a inne wręcz przeciwnie- tracą te kilka kilogramów dopiero jak skończą karmić. Tak jakby organizm trzymał te rezerwy. Ja mam dwoje dzieci i powiem wam, że jak maluchy zaczynają się ruszać, raczkować, chodzić - to jest tyle biegania, że można schudnąć bez żadnego wysiłku. Nie wiesz autorko ile w twoim przypadku zgromadziłaś wody, miednica też się rozchodzi. Urodzisz to będziesz się martwić;-) Powodzenia!