Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze forum internetowe z jakim mieliście do czynienia??

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego? Co bylo tam nie tak? oczywiście pomijając to forum :)

Gość gość
forum allegro. jak zalozylem tam temat "jak spedzilibyscie ostatni dzien życia"to ktos sobie ubzdurał że chcę popełnić samobójstwo.potem do drzwi zapukała policja a allegro zablokowało mnie na kafe.No debile, ale ciesze sie ze juz tam mnie nie ma, wolę pisac anonimowo.

Gość gość
WIZAŻ!!! Kumoterstwo gorsze niż w rządzie, regulamin dotyczy tylko i wyłącznie nowych osób dopiero zarejestrowanych,no chyba że jesteś koleżaneczką moderatorki.

Gość gość
Kafeteria i wizaz. Na forum wizażu nie wchodzę wcale, a na kafe wchodzę kilka razy w miesiącu aby się pośmiać z forumowych debili.

Gość gość
Forum Wizażu. Miałam tam ponad 1000 wypowiedzi. Pech chciał że z pewną moderatorka panią "L" spotykaliśmy się w kilku tematach i co gorsze miałyśmy odmienne zdanie. W końcu zostałam zablokowana bo skoro miałam odmienne zdanie od "władzy" to byłam trollem. Niestety z tego co wiem to tam norma - jak nie jesteś przyjaciółką, rodziną czy dobrą znajomą moderatorki to twoje dni tam są policzone. A administracja to całkowicie akceptuje. Żałuje że zmarnowałam tam tyle czasu.