Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam psychologa Opole

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Możecie polecić jakiegoś dobrego psychologa w opolu lub okolicy?

Gość Tomasz1111
Polecam ci dr Irene Maślankowską Koleżanka chodziła do niej po porodzie i bardzo ją chwaliła więc sądzę, że jest dobrym psychologiem i śmiało możesz się do niej wybrać

Gość Meritasek
Przyłączam się do odpowiedzi poprzednika. Jeśli szukasz na prawdę dobrego psychologa to w Opolu i okolicach według mnie możesz wybrać tylko dr Maślankowską Jest na prawdę świetna

Gość gostkaaa
Jestem pacjentką pani Maślankowskiej od kilku miesięcy. Leczę się z powodu sporej ilości natręctw, które mam od wielu lat. Pani Irena to bardzo miła osoba i świetny lekarz, który bardzo mi pomaga i już jest o wiele lepiej. Widzę szansę na kompletne wyleczenie się z tych "przywar"

Gość gość
W Namysłowie polecam psychologów z poradzi psychologiczno pedagogicznej (darmowe porady )

Gość gość
autorko byłaś kiedyś w namysłowie? tam są za darmo porady nie wiem jak terapia kojarzysz? w końcu to blisko

Gość Moderka23
Również polecam Panią Irenę Maślankowską. Jest na prawdę świetnym psychologiem, któremu bez przeszkód można zaufać

Gość jukatanwe
Jeśli szukasz na prawdę dobrego, rzetelnego i znającego się na tym co robi psychologa, to także polecam Ci udać się do dr Ireny Maślankowskiej. Sam jestem jej pacjentem i jestem bardzo zadowolony z prowadzonej przez nią terapii i efektów jakie uzyskujemy

Gość Treleska
Jeśli chodzi o na prawdę dobrego przychologa to również moge plecić dr Maślankowską. Była dla mnie nieocenioną pomocą w ciężkich chwilach i bardzo jej za to dziękuje. Jest po prostu świetna w tym co robi