Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzicie się gdy facet liże wam rowek?

Polecane posty

Gość gość
ile ty masz lat dziecko ze takie gupie pytania zadajesz? o lizaniu sie niegada tylko sie lize tak samo jak ci dziewucha trabke obrobi to kolegom sie nie gada ech dzieciaki ,potem bedziesz zadawal gupie pytania jak ten 92 ,dlaczego niema dziewczyny :-P

Gość gość
JEDNA OSOBA napisala wiekszosc postow w tym watku. Fuuuuj, kazdy normalny pusci pawia.

Gość gość
nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby to podniecało i żeby jeszcze komuś dawać lizać tyłek, ohyda jeszcze to niezdrowe ale na zdrowie wam, tylko napiszcie sobie na czole że lubicie lizać srake to będe wiedziała kogo mijać z daleka na ulicy

Gość gość
czyli ty liżesz srake, tak? To gratuluje braku oleju w głowie. Nawet dziecko wie, że d/u/p/a jest miejscem nieczystym, śmierdzącym i obrzydliwym. Wyłazi z niej śmierdząca i szkodliwa dla zdrowia masa, której organizm się pozbywa oraz śmierdzące gazy. Lizanie tego to nie żadna erotyka a objaw schizofrenii, tak samo jak zjadanie kału (koprofilia). Zaczyna się od lizania sraki, potem jest jedzenie g/ó/w/na a na czym się kończy? Na podrzynaniu gardeł? Rozwalaniu młotkiem łbów?

Gość gość
Nie ukrywajmy, na kafe lizanie brudnego tyłka jest normą, ale na innych forach tacy goście zostaliby zlinczowani i wyzywani od zboczeńców.

Gość kakakakakaksasad
Skoro już o tym mowa, to muszę wam się czymś pochwalić. Otóż wymyśliłem ostatnio bardzo fajny gadżet: kibel ze starego krzesła z rurą odpływową zakończoną podłączeniem z ustnikiem i ewentualnie sondą (aby odchody mogły wpływać bezpośrednio do żołądka osoby poddającej się toaletowej dominacji). Pani siada na tym tronie i wali kloca prosto do ryja niewolnika. Co wy na to?

Gość gość
uwaga, guvvnojady znowu atakują!!!!!!!!!!!!

Gość alcher ak123
ja jadłem pare razy kupe i nic mi nie dolega. Tylko dziewczyna musi byc do rzeczy bo od paszteta to bym patykiem nie ruszyl.

Gość gość
Ja również popieram. Uważam, że każdy prawdziwy mężczyzna powinien służyć swojej kobiecie jako toaleta i papier toaletowy. Wylizywać starannie tyłek po każdej defekacji. Odchody natomiast połykać. Taki porządek na świecie:)

Gość jurgen kloppp
brrrr psychiatra się o was upomina