Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niby te 30tki i 40tki takie witalne, a jakoś największe powodzenia mają młodsze

Polecane posty

Gość gość

Podbudowujecie się na kafe że jesteście w wieku 40 lat piękne i młode. Tak tak... a mój kolega lat 30 mówi o was że jestescie stare próchno.

Gość gość
Nie martw sie chwile tez będziesz miala 30 lat:)

Gość gość
kafeterianki w tym wieku mają najwięcej kompleksów bo wywyższają się nad młodszymi od siebie w każdyma spekcie, uważaja, ze są 100 razy lepsze we wszystkim i plują na te dwudziestolatki, że one nie dość, ze głupie to jeszcze brzydkie bo one to dopiero są damy śliczne... hahaha

Gość gość
ty też miałaś 20 lat, nikt ci tego nie odbierze i co, rdza cię zżera, że teraz inne mają 20 lat i cieszą się ze swojej młodości?? chyba każdy wie, ze się młodszy nie robi, chyba, ze przedwcześnie umrze, ale każdy wiek ma swoje prawa...

Gość gość
16:22 Też to zauważyłam. Ale to występuje już wcześniej, np. ktoś ma 30 lat i wywyższa się nad 25tką. A 40tki to już całkiek rozumy pojadły. Szkoda tylko, że ich mąż chętnie spojrzy na 20tkę, za to w drugą stronę czyli chłopak 20tki na 40tkę to już marna szansa. Taka jest prawda.

Gość gość
No i co w związku z tym że mąż sobie spojrzy na 20? Myślisz że mam takiego p*****lca ze stanów z tego powodu dostaje? No popatrzy i co dalej? Fiu bzdziu w głowie i tyle. Widać to po tym topiku co 20-stoi mają we łbie.

Gość gość
nie no ja tylko mówię że wkurza mnie ten zachwyt 30tek i 40tek nad sobą, kompletnie bezsensowny...

Gość gość
Agresja już wychodzi z pani powyżej :D niech pani zaparzy sobie meliski! Nie martw się o 20stolatki, są takie, które mają fiubździu, ale nie wszystkie, tak samo mają panie w każdym innym wieku. Mówienieprzez 30 i 40 że są atrakcyjniejsze od 20, obrażajac je przy tym wielokrotnie w różnych topikach na tym forum, to jest po prostu bzdura nad bzdurami, te panie czują się gorsze i to jest jedyna rzecz jaką mogą się pocieszyć, ze młodsze to muszą być od razu głupsze i mieć siano we łbie.

Gość gość
No sorry ale tobą się zachwycać nie będę. Wolę sobą.

Gość gość
Dwudziestki są super w większości, śliczne a jak nie śliczne to ich młodość broni sie sama jednak w życiu nie chcialabym mieć znów 20 lat, mieć tych problemów, braku kochającego mężczyzny, moich dzieci.

Gość gość
Nie wiem dlaczego tak dużo osób na tym forum ma 30 lat...w tym wieku nie rozumiem zainteresowania kafeterią. Ja mam 22 lata to jeszcze jakoś chyba można zrozumieć że siedzę na forum na wakacjach...ale nigdy nie mogłam pojąć czym się zajmują te niby zaradne, business trzydziestki, że tutaj siedzą...i dogryzają młodszym/

Gość gość
Agresja? Nie sądzę. Raczej uśmiech na twarzy. Widać po topiku jak mądra jest spora część 20-latek i co ma w głowie.

Gość tak zza winkla
A ja nie rozumiem co tu robią osoby po 20 albo mniej lat. W tym wieku to się biega na randki a nie na forum siedzi :P

Gość gość
16:36 dokąd dopłynęłaś w życiu, skoro w wieku 30-40 lat siedzisz na kafeterii w tak produktywnym czasie zarówno jeśli chodzi o porę dnia, jak i twój wiek?

Gość gość
ja też się dziwię, jak czytam tutaj teksty takich pań 30+ co przesiadują na kafeterii, musi być ich naprawdę dużo, bo wiem jak tacy ludzie żyją, szybko i nie mają czasu na kłótnie i bzdury na forach, lecą po dzieci, zaraz obiad, praca itd. cały czas wypełniony, ja siedzę na forach bo pracuję, ale pracę mam taką, ze dużo wolnego czasu, strasznie nudna, mało klientów, ale nie mogłam wybrzydzać, zawsze trochę grosza wpadnie do października, dobrze, ze chociaż wifi jest :x

Gość gość
My stare prochna nie mamy już nic poza czekaniem na śmierć, ale wy młode laseczki ? Takie mądre, jędrne itd. Przecież świat stoi przed wami otworem. Cóż robicie na tej kafeterii wśród starych bab?

Gość gość
16:38 do urlopu macierzyńskiego moja droga.

Gość gość
Agresja? Nie sądzę. Raczej uśmiech na twarzy. Widać po topiku jak mądra jest spora część 20-latek i co ma w głowie. xxx Poszukać ci topiku, w którym to panie w twoim wieku wyzywały jedna po drugiej młode dziewczyny mówiąc, ze większość gruba, brzydka i głupia (bo wiek...) wywyższajac się, że one z kolei mają i rozum i urodę i są najlepsze nie to co te pryszczate wypierdki? Inteligencja nie zależy od wieku, ale skoro ty klasyfikujesz ludzi po wieku to może własnie jej ci brak, tylko tego nie zauważasz przez przerośnięte ego.

Gość gość
Faceci 35-40+ też mają mniejsze powodzenie niż ci 25-35, ale lubią się oszukiwać, że jest odwrotnie :)

Gość gość
tak jak napisałam, ja pracuję a praca jest tak nudna, że net to jeden z moich zabijaczy czasu inaczej bym chyba oszalała przez 10 godzin 6 dni w tygodniu

Gość gość
16:42 zlituj trochę bo ci coś strzeli. Dobrze że ty nie klasyfikujesz nikogo ze względu na wiek. Nie, nie trudz się z odpisywaniem. Kończą karmić i znikam . Udanej wojenki.

Gość gość
16:42 zapomniałaś o czymś bardzo znamiennym, ważnym. One też powołują się na ten argument, że one już mają KARIERĘ paroletnią, a my młode to takie żółtodzioby i nic sobą nie reprezentujemy... Zapomniałaś że dodają ten element korpokariery jak się z nas śmieją. Ja z ręką na sercu powiem: jestem po studiach już rok. Pracowałam w małych firemkach przez ten rok, w dwóch. Do korporacji nie pójdę choćby mnie kroili. Wydaje mi się, że tam są takie osoby jak te 30tki z kafe...chybabym się udusiła...za wrażliwa jestem na takie towarzycho które by cię zeżarło...spróbuj być ładniejsza czy młodsza, a nie daj Boże mieć już męża lub być w ciąży gdy one nie są.

Gość gość
16:44 a tutaj to chyba nieprawda akurat. Bo większość głupich bab leci na pozycję, kasę, więc stare pryki są dla nich atrakcyjni. Ja tego nie rozumiem...zawsze dobierałam chłopaka w moim wieku lub mimimalnie starszego.

Gość gość
Zawsze wracają te pokoleniowe spory, już teraźniejsi 30-40 latkowie narzekają "hohoho, jaka ta dzisiejsza młodzież jest niewychowana, głupia, wulgarna..." :]. Każde stare pryki tak mówią, za moich czasów to było nie do pomyślenia, itp... a sami zapomnieli już, jak na nich, ich wujkowie i dziadkowie mówili to samo, ze pokolenie telewizyjne, beverly hills i britney spears, odkryte brzuchy, dyskoteki i wiooo. Ale teraz mądre i stateczne panie biznesłómen i ich mężowie grube ryby :D. Stetryczeli trochę za wcześnie. Nienawiść do młodych ludzi jest OGROMNA na rynku pracy chociażby. Młoda dziewczyna czy młody chłopak nie ma prawa mieć żadnych wymagań, rozszczeń, nie ma prawa zwrócic uwagi osobie starszej od siebie tudzież wymagać szacunku, ma go tylko okazywać, każdemu kto jest wyzszy od niego wiekiem choćby nie wiem co, bo inaczej jest niewychowanym, bezczelnym smrodem, ot własnie takie pokolenie jak to mówią...

Gość gość
Osoba ciesząca się własną młodością i powodzeniem u płci przeciwnej nie ma czasu wchodzić na kafe i dosrywać obcym, starszym od siebie ludziom.

Gość gość
16:55 i my będziemy takie same jak one . Kwestia 10-15 lat.

Gość gość
Ja jestem pomiędzy Wami więc mogę się nabijać z kazdego :D A serio - skąd pomysł, że jak się ma 20lat to tylko gania się z randki na randkę od faceta do faceta? Jak miałam tyle lat to na takie dziewczyny mówiło się puszczalskie, a nie "korzystające z życia i młodości".

Gość gość
16:55 otóż to.

Gość gość
Zdziwiłabyś się ile czasu mają młode osoby, każdy wie, ze wtedy czas płynie wolniej bo nie ma tylu obowiązków, które trzeba wypełnić bo inaczej są problemy. Mnie to nie dziwi, prędzej taka dwudziestoletnai studentka znajdzie czas na wchodzenie na takie fora niż 30latka mająca dwójkę dzieci, karierę, pracę, obowiazki stałe bo musi sprzątać, obiad gotować, męża i z nim też czas spędza i inne sprawy. Myślisz, ze wszystkie 20latki są non stop w ruchu? nie, ogladają też seriale, filmy, czytają książki, słuchają muzyki, czasem włóczą się też po takich dennych forach bo akurat czasu im nie brakuje!

Gość gość
16:55 i my będziemy takie same jak one . Kwestia 10-15 lat. xxx Niekoniecznie, nie wszystkie takie są nawet w tym wieku które przytoczyłam, ale te co się zirytowały pod tym tematem z pewnością takie są bo zaraz musiały pojechac sloganem co młode to głupie itp.