Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek rozumny

Poznam fajnych wirtualnych znajomych bo nie mam prawdziwych

Polecane posty

Gość człowiek rozumny

miejsce zamieszkania obojętne, tylko chęć kontaktu i porozmawiania na różne tematy, mieszkam poza europą (ponad 30 lat), jestem facetem ze swoją już rodziną, mam wiele zainteresowań, od łowienia ryb, do finansów i wiele innych, lubie rozmowy na głebokie tematy itp. nie szukam nic poza przyjaźnią.

Gość gość
Mam podobnie niestety, ani ze szkoły, ani z pracy jakoś nie udało mi się wynieść trwałych relacji z ludźmi

Gość człowiek rozumny
to dawaj kontakt i możemy porozmawiać sobie

Gość człowiek rozumny
tu masz tymczasowy mail na kontakt alt.bl-1e75pzz@yopmail.com

Gość gość
Zaraz do ciebie napiszę :classic_cool:

Gość człowiek rozumny
jeszcze nic nie doszło alt.bl-1e75pzz@yopmail.com

Gość człowiek rozumny
oferta dalej otwarta

Gość gość
Hmm...ja też rozmyślam czy napisać do Ciebie....

Gość gość
Człowiek rozumny, powinien umieć odnaleźć się w społeczeństwie. Jeżeli Ty nie potrafisz, to chyba coś kręcisz. Na dodatek, szukasz przyjaźni w internecie. Człowiek rozumny wie, że w ten sposób, jej nie znajdzie. Widocznie, ani znaczenia słowa rozumny, ani znaczenia słowa przyjaźń NIE ROZUMIESZ :(.

Gość gość
03:31 ,nie chrzań gupiaa :-) ja mam znajomych z neta ,którzy przeszli w real nawet,a Ty lepiej się poczułaś jak komuś nawsadzałaś ? to teraz Twoja kolej nie? no to masz ode mnie,a jak jesteś baba to już wyjątkowo nie wiesz co to przyjażń wszystko co potraficie to jęczęć narzekać i wysysać energię wiem bo zawsze ze mną to robiłyście jako przyjaciółeczki od spraw sercowych wielce rozumne co chcą porad na każdym kroku i zwierzeń że zemdlić może

Gość rozszerzać horyzonty
dlaczego by poznać ludzi których lubimy i mamy z nimi coś wspólnego musimy ograniczać się geograficznie i czasowo? Nie pasują nam ludzie z otoczenia, czy z okolicy, czy z kraju, czy z kontynentu, to szukamy ich gdzie indziej, i internet daje nam tą możliwość przełamania bariery ograniczającej nasz wybór ludzi, tak samo ze znalezieniem kogoś do związku, więc nie widze tu nic złego a nawet trzeba taką inicjatywe popierać, bo możemy poznać takich ludzi których w realu ( z tysiąca różnych powodów ) nie bylibyśmy w stanie nigdy poznać

Gość gość
gość dziś ...03:31 ,nie chrzań gupiaa ja mam znajomych z neta ,którzy przeszli w real nawet... x A kto powiedział, że nie możesz mieć znajomych z neta :), nawet przyjaźni, z osobami, które w ten sposób poznałaś :) ? Tyle, że znajomych to ja mam kilka setek, a przyjaciół kilkoro i nie znajdę ich na komendę w necie :P. Przyjaźń, to coś żywego, co rodzi się samoistnie, a jak ktoś nastawia się na znalezienie przyjaźni w necie, to znajdzie tam tylko kłopoty, stosowne do własnej głupoty :(.

Gość gość
rozszerzać horyzonty dziś ...dlaczego by poznać ludzi których lubimy i mamy z nimi coś wspólnego musimy ograniczać się geograficznie i czasowo?... x Musisz mieć bardzo ograniczone horyzonty :P, skoro twierdzisz, że kogoś lubisz, a jednocześnie go jeszcze nie znasz :P i musisz go dopiero w necie znaleźć :P. x ...Nie pasują nam ludzie z otoczenia, czy z okolicy, czy z kraju, czy z kontynentu, to szukamy ich gdzie indziej, i internet daje nam tą możliwość przełamania bariery ograniczającej nasz wybór ludzi, tak samo ze znalezieniem kogoś do związku, więc nie widze tu nic złego a nawet trzeba taką inicjatywe popierać, bo możemy poznać takich ludzi których w realu ( z tysiąca różnych powodów ) nie bylibyśmy w stanie nigdy poznać... x A Ty rozumiesz, znaczenie słowa "poznać" ? Lubisz kogoś, bo podoba Ci się jego mimika, dowcip, wygląd, maniery i Bóg wie jeszcze co :), a w necie tracisz czas na pisanie z kimś, kto w rzeczywistości może być kimkolwiek, np. psychopatą, szukającym nowej ofiary. Nie znasz go zupełnie i żyjesz tylko swoimi marzeniami, poznania idealnego przyjaciela/partnera. Potem będziesz płakać, gdy cycata blondynka, będzie miała w majtkach fiuta :P. x Jak szukasz kogoś o podobnych zainteresowaniach, to rób to na branżowych forach. Gdy chcę podyskutować o moim aucie, to loguję się na odpowiednie forum motoryzacyjne, gdy buduję dom, to zaglądam na forum budowlane, a gdy przygotowuję ekskluzywną kolację, to na forum kulinarne. Ty szukasz kogokolwiek, a to już śmierdzi desperacją i wynaturzeniem. x Ps. jak Ty na całym kontynencie, nie możesz znaleźć nikogo, z kim miałbyś wspólny język i upodobania, to WSPÓŁCZUJĘ :D.

Gość gość
gość dziś x A kto powiedział, że nie możesz mieć znajomych z neta usmiech.gif , nawet przyjaźni, z osobami, które w ten sposób poznałaś usmiech.gif ? Tyle, że znajomych to ja mam kilka setek, a przyjaciół kilkoro i nie znajdę ich na komendę w necie jezyk.gif . Przyjaźń, to coś żywego, co rodzi się samoistnie, a jak ktoś nastawia się na znalezienie przyjaźni w necie, to znajdzie tam tylko kłopoty, stosowne do własnej głupoty smutas.gif . X x Ty masz kilka setek znajomych? Nie wiem czy ci współczuć czy podziwiać. Dla mnie to za dużo ludzi. Preferuję mniejsze grono, z ludźmi z którymi można o wszystkim porozmawiać. Ja poprzez internet poznałam 2 przyjaciółki i przyjaciela z którymi po paru latach spotkałam w realu i nadal piszemy do siebie. Nie wiem o jakich kłopotach piszesz? Te można wszędzie spotkać. Głupotą jest ograniczanie samego siebie i z zakładania z góry że nic się nie uda.

Gość gość
Do gościa 5:14 Szufladkujesz. Ty robisz tak, jak ty uważasz co nie znaczy że inni muszą postępować dokładnie jak ty.

Gość gość
Ludzie, na ulicy czy w bezpośrednim otoczeniu można nie spotkać nikogo kto nam pasuje, ale np. dwie ulice dalej( czy dwa kraje dalej ) ktoś kto ma inny rozkład dnia niż my i nigdy byśmy tej osoby w realu nie spotkali, a w necie się trafia, i wszystko gra.

Gość lepsze niż nic
dobrze powiedziane, w obecnym systemie w pośpiechu i życiu w locie trudno poznać ludzi, zostaje net niestety

Gość gość
nie pije alkoholu ani nie pale, więc tymbardziej trudno o znajomych

Gość gość
ale żeś się naprodukowała :-) nie przesadzasz z tą twoją działalnością netową ? :-)ja mam tylko 4 przyjaciół ,kobiety odpadają całkowicie bo sa nawiedzone,2 z tych 4 jest z neta,dobrani nieprzypadkowo a wnikliwie ,a dla kobiet przyjażń to plotkowanie :-) i pogadanki o dupie marynie,to że spotkałaś niemiłych znajomych w necie to tylko wina tego że nie potrafisz czytać drugiej osoby ,i prześwietlać poprawnie ,rozmawiać o tym co ważne,ględzisz jak przekupa ,nie chcesz tak poznawać to nie poznawaj ,nikt cie nie zmusza,jestes nieco patologiczna jak ten przykład ze zboczeńcem,a tu autor chce poznac wirtualnych znajomych do różnych tematów to co cie boli ???

Gość gość
i ja np. mam intuicję ty bys odpadła do znajomości ze mną po kilku zdankach a już szczególnie po tym mówiącym o setkach znajomych :-) dużo kłapająca dzióbkiem przemądrzała gówniara

Gość gość
gość wczoraj ...Ty masz kilka setek znajomych? Nie wiem czy ci współczuć czy podziwiać. Dla mnie to za dużo ludzi. Preferuję mniejsze grono, z ludźmi z którymi można o wszystkim porozmawiać... x A Ty rozumiesz słowo: znajomy ? To ktoś taki, kogo znasz, le niekoniecznie musisz go uwielbiać. Tak, mam kilka setek znajomych, co oznacza, że idąc swoją ulicą, co chwilę kłaniam się komuś lub odpowiadam na pozdrowienie. Czasem zatrzymuję się i rozmawiam o jakiś drobiazgach. Do tego służą znajomi. x ...Nie wiem o jakich kłopotach piszesz? Te można wszędzie spotkać. Głupotą jest ograniczanie samego siebie i z zakładania z góry że nic się nie uda.... x Głupotą jest szukanie żony w burdelu, a właśnie z takim zachowaniem, kojarzy mi się hasło: szukam przyjaciół w internecie.

Gość gość
teraz już myślę że szukałaś kogoś bardzo konkretnego w necie i ci nie wyszło ?:-) produkuj się produkuj typowe dla nawiedzonych bab,ocenianie innych porady których nie potrzebują przedkładanie swoich doswiadczen na innych ,

Gość gość
już odpisujesz na moje cooo? pisz pisz wariatko

Gość gość
gość dziś ...i ja np. mam intuicję ty bys odpadła do znajomości ze mną po kilku zdankach a już szczególnie po tym mówiącym o setkach znajomych dużo kłapająca dzióbkiem przemądrzała gówniara... x To dobrze, że masz intuicję, bo rozumu w Twoich wywodach nie widać :P. Człowiek inteligentny, wywnioskowałby moją płeć, z kontekstu wypowiedzi i nie robił z siebie przygłupa, pisząc do kobiety :P.

Gość gość
Róbcie sobie co chcecie :D. x Na forum, gdzie 90% postów, należy do chorych psychicznie ludzi, usiłujecie znaleźć swoją wymarzoną przyjaźń. Jak nikt nie chce Was w realu, to tym bardziej w necie, stajecie się tylko pośmiewiskiem i celem dla wszelkiej maści dewiantów i oszustów. Ale widocznie tego właśnie szukacie :P.

Gość gość
00:52 ojj bo ja jestem kobietą :-) to jak z twoja intuicja haha ,nie mów mi że jesteś facetem który kłapie dziobem jak baba,nie załamuj bardziej :-)

Gość gość
nie czytałam wszystkiego bo wiesz czas ,ale jeśli jesteś facetem to sorry szok tak się rozpisywala tylko rorka tutaj ,

Gość gość
gość 2016.08.12 dewianci i oszuści szybko odpadną, nie wysyłam nikomu kasy i skoro to wirtualna znajomość to się nie spotykam, to idealna przyjaźń i tylko dla cierpliwych ludzi

Gość sukces po drugiej stronie
chyba każdy ma nadmiar znajomych i świetne relacje z wszystkimi, gratuluje