Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na komary w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ostatnio w domu mam istna plage komarow. Tesciowa Kupila mi raid na komary taki do kontaktu ale zastanawiam sie czy moge tego uzywac bo jestem w 32 tc. Juz nie radze sobie z tymi komarami ale nie chce zaszkodzic dziecku. Poradzcie mi cos. Moze ktos z was uzywal takiego czegos w ciazy

Gość gość
komary jeśli są w ciąży to nic na to nie poradzisz, muszą rodzić i nie ma zmiłuj.

Gość gość
Kupić kwiatka na komary.

Gość gość
Czyli ze tego raida mam nie wlaczac do komtaktu? A moze przynajmniej jesli nie w sypialni to moge go wlaczyc w korytarzu zeby sie te komary drzwiami nie pchaly? Jak myslicie?

Gość gość
Ja uzywalam nawet w sypialni. Pytałam lekarza i powiedział, że mogę o ile mam uchylone okno.

Gość mama 2ki dzieci
raid na komary do kontaktu, ale jak sie boisz, to jest taki bross dla niemowlakow (różowy) tez do kontaktu, i daje rade:)... do tego "psiki" i kremy stosowane na skóre, na komary dla niemowlaków- ja wyszlam z zalozenia, ze skoro sa od 1mc urodzenia, to mi w ciazy tez nie zaszkodza...:)) do tego moskitiera w okna:)

Gość gość
Ja polecam ten różowy Bross dla niemowląt. Stosowałam w ciąży i dziecko jest zdrowiuśkie. Aczkolwiek jak się spojrzy na skład to ma identyczny jak ten dla dorosłych