Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie leki psychiatryczne bierzecie ? Przyznajcie się, ja też jestem wariatką

Polecane posty

Gość gość

i wiem od znajomej farmaceutki, ze sprzedaj***ardzo duzo leków psychiatrycznych, bo się zaliłam ze pewnie ja ciagle cos na głowe wykupuje, a ona sie usmiechała i mowi mi ze nawet 18 latkowie biorą leki i emerytki, ze duzo ludzi przychodzi itp :)

Gość gość
valerin xD

Gość gość
najlepszy jest anal

Gość gość
jesteś pewna?

Gość gość
Dlaczeho wariatka? Nie wartosciuj. 20% populacji na swiecie ma problem ze zdrowiem psychicznym. Co w tym dziwnego?

Gość gość
Ja akurat nie potrzebuje( czasowo mysle bo nerwyam z szarpane) ale znajomi tak Nawet zacheciłam bliską mi osobe na wizyte bo widziałam u niej duzy problem,i pomimo wstydu i niecheci poszła na wizyte,POMOGŁO,LEPIEJ!!!Zaden wstyd isc do psychiatry i prosic o pomoc Czasy trudne,chore ciało czy dusza to lekarz potrzebny!

Gość gość
Mozarin z grupy SSRI i Lamitrin (ustabilizowanie nastroju przy ChAD)

Juz nie. pale teraz ziolo bo mam remisje. Powinienem dostawać ziolo na receptę. eh.

Gość gość
zamiast sie ogupiac tabletkami to wole sie ogupic alkoholem na jedno wychodzi :-D itak gupi i tak:-P

Gość gość
Teraz już nic, ale brałam xanax, wellbutrin, afobam, trittico i wieeeele innych

Gość PaniDomu
ja mieszkam i żyje sama i gadam zzasem sama do siebie .. to normalne ?

Gość gość
'Ogupiac' :-)

Spoko spoko jutro dasz mi do siebie jakis kontakt i wszystko załatwiamy. Teraz to na tel piszę.

Gość gość
Xanax, anafranil, asentra, efectin, mozarin, brałam wszystkie rodzaje antydepresantów . Po jednych strasznie tyłam po innych miałam prZewlekla biegunkę albo straszne poty. Masakra :(

Gość gość
Ja brałem: Depralin Sulpiryd Wellbutrin (drogi jak chuj) Paxil Fevarin Aurorix Hydroksyzyna Afobam Spamilan i lek na parkinsona podnoszacy dopamine Segan NIC mi nie pomoglo, raz lepiej raz gorzej ale ogolnie do dóóópy, kasy wydałem od c***a, na psychiatrów , na leki (bo nie wszystkie przepisują z refundacją, niektore na 100% nie rozumem tego) skutku uboczne rózne - od srania 4 razy na dzien, przez trzęsące się ręce po paranoje i napady agresji, prawie pobiłbym wlasnego ojca, kazdy mnie w*****al bez powodu, gdy widzialem bachora za oknem mialem ochote wyjsc i mu łeb urwać a potem podpalic :O obecnie nie biore nic bo mi szkoda kasy, czuje sie tak samo c*****o bez leków jak z nimi

Fevarin to te ssri na noc? Brałem ale chyba mocno po nim spać się chciało....

Bo z lekami trzeba współpracować, otworzyć się na nie, a nie być takim dupkiem który twierdzi że nic na niego nie działa. Spróbuj w takim razie heleny lub pochodnych - one nawet konia uspokoją.

Znaleźć odpowiedni lek pod pacjenta tez nie jest łatwo większość lekow ma masę skutków ubocznych. Sam przetestowalem z 10 zanim trafiłem na właściwy .. Aten faverin straszna agresję u mnie powodowal. Byłem potworem. W stanach zostal wycofany gdy się okazało po masakrze w szkole ze kostek byl na tym leku, w Japoni akurat to najpopularniejszy lek.