Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow

Polecane posty

Gość gość
A Ty autorko olej takich siusiumajtkow co nie potrafią się zachować..widać że szczeniak i nawet nie doszukuj się tego czemu tacy są ludzie ..teraz faceci są naprawdę płytcy, bez prawdziwych pasji (chlanie na ławce, palenie trawy się nie liczy miernoty) i jeszcze nie mają odwagi..świat się kończy

Gość przerost tresci nad forma
jak wiekszosc kobiet jast taka jak wy dwie to nie dziwie sie ze faceci stronia od 30 letnich kobiet :D w kazdym zdaniu frystracja az bije po oczach a to tylko forum, chyba sam bym sie bal w rzeczywistosci takiej powiedziec ze sie z nia nie umowie a do strachliwych nie naleze :D

Gość gość
Przerost treści nad formą- mam 24lata i od 6lat w szczęśliwym związku, tylko widzisz ...jest taka różnica, że mój facet to Prawdziwy Facet a nie jakaś tam podobizna faceta...on takich jak ty to nosem na mieście wciąga, mamy takie pary znajomych gdzie po prostu ręce opadają z tymi chlopczykami, niby mają powodzenie a potem czar pryska..jesteście tacy poprawni jak ci z PO czyli kulturalnie i nieszczerze;) tchórz..tak to się nazywa

ja mysle ze to co dla ciebie nazywa sie prawdziwy facet wiekszosc ludzi okresla slowem pantoflarz :D 24 lata i juz sobei zone wzial do tego wariatke :D albo pantoflarz albo taki co sie bal ze inni mu sie juz nie trafi :D

Gość gość
Facet 32 lat to się ogląda za 20 paro letnimi dziewczynami, a nie za 30sto latkami. Jak to ciężko laskom uzmysłowić sobie, że po 28 roku życia już nie jesteście pierwszym wyborem tylko schodzicie na drugi plan. Najpierw facet rozgląda się za pannami do 28, a jak mu nie wyjdzie to dopiero się wami zainteresuje, a nie odwrotnie. Macie swoje pięc minut pomiędzy 18-28, gdzie możecie sobie wybrzydzać, a potem to już wami wybrzydzają. Pora pogodzić się z tym.

Gość gość
Taaa a ty zapewne dalej na ręcznym jedziesz i tak sobie możemy pinpongowac;) nie dotrze i tak nic do ciebie bos głupi niestety..mógłbyś mojemu facetowi buty czyścić co najwyżej , co do pantoflarza, chyba masz złe wspomnienia bo właśnie mojego spytałam czy czuje się pantoflarzem to mówi, że rano sprawdzi znaczenie tego słowa bo jest mu kompletnie obce ;) wytłumaczę ci coś w miarę grzecznie jak ci zapewne mamusia tłumaczyła..nie bierz się za kobiety jeśli dopiero co wyprobowujesz "dziewczynki " bo jeżeli dla ciebie to takie dziwne że ktoś jest w związku 6lat to naprawdę współczuję;) albo żyjesz w celibacie, albo chodzisz na k***y i masz syfa i opcja trzecia czekasz na cud w klubie czy któraś się na tyle schleje i ci da ..są jeszcze oczywiście inne opcje np jesteś gejem więc żony nie szukasz, jesteś dziwna męska więc żony również nie szukasz, albo jedziesz na ręcznym..także sam widzisz .tym testem sam sobie strzelileś w kolano..jesteś conajmniej mało inteligentnym człowiekiem;)

Gość gość
1;35 haha ciekawe która na ciebie poleci młotku jak będziesz po 30 ;) chyba na portfel, którego z pewnością nie masz, ale dalej możesz się slinic, nawet nie masz pojęcia co operacje plastyczne tobą teraz z facetami hahah Siwiec zdaje się ma swoje lata i ? Każdy ja chce, mnóstwo jest takich ale jakoś o facetach się tego nie słyszy..jesteście beznadziejni:)

Gość gość
01;01 ale ja jestem kobieta ,ty kolejna histeryczna chyba

Gość gość
doczytałam dalej,jestes nadbopudliwa jak autorka,dla was sa proste chłopaki co żadnej nie przepuszczą,tak mysle,ja wole subtelnych podobnych do mnie,dla każdego cos się znajdzie,sa rozne osobowosci

Gość gość
wy tu pierdy uskuteczniacie a tam taki życiowy temat. Nigdy nie zrozumiem ludzi :(

Gość gość
i ten kolega przerost uważam ze ma słuszne opinie tutaj,jestescie prymitywne dziewuchy

Gość gość
Ta pseudo baba 1:51 co napisała to nie podlizuj się i tak jesteś brzydka i nikt cię nie zechce. My faceci mamy oczekiwania a ty co możesz zaoferować? Stara baba

Gość gość
Ta się zaczęła madrzyc a zapłon jej się obudził po godzinie cyca ni ma to co ty możesz wiedzieć o życiu ? 1:51 Waldek cie wola na obiad

Gość gość
podszywasz się pod babe?? :-)

że rano sprawdzi znaczenie tego słowa >>ten twoj to prawdziwy gejzer intelektu dobrze ze sie ustatkowal bo na pewno kazda o takim marzy :D nie chce mi sie juz z toba dyskutowac bo przestaje mnie to bawic pozartowac czy podroczyc moze sie z kims w miare inteligentnym poza tym dostosowuje jezyk do rozmowcy ale w tym przypadku musialbym za bardzo sie schylic bo ty wybacz szczerosc jestes strasznie prymitywna.

Gość gość
mnie interesują tylko faceci których ja wybieram więc twoje oczekiwania mi wiszą :-)

Gość gość
witam to ja autorka tematu. przeraza mnie chamstwo i zachowanie polakow - jestem w szoku. potraficie tylko krytykowac i dawac upust frustracji, to jest przykre. jak napisalam to pytanie na forum angielskim to nikt mnie nie obrazil i nie wyzwal od nienormalnych, a ludzie w wlasnym kraju tak (miedzy innymi dlatego wyjechalam). ja jestem zadbana, inteligentna kobieta, ktora wie czego chce. rozmawiajac z innymi kolegami wiem, ze to ze mam wiele do zaoferowania jest intimidating czyli odstrasza chlopcow. moge miec tylko nadzieje, ze w koncu poznam prawdziwego mezczyzne. jesli facet potrafi tylko ze mna pogrywac i nie potrafi byc uczciwy, to ja go nie chce. subtelne powinny bycc kobiety. mezczyzna powinien byc meski. pozdrawiam

Gość Heniuś
"po co tak pogrywacie z kobietami? wystarczy powiedziec prawde" - a g*wno prawda :) Jak będziesz mówił prawdę, to nie za*uchasz nawet do dnia sądu ostatniego. Jedną z pierwszych rzeczy, której się nauczyłem o babach było: "Należy im mówić zawsze i tylko to, co chcą usłyszeć" - bo tego one właśnie oczekują! Jak tylko zacząłem mieć na to wy*ebane to koleżanka do mnie kiedyś: "Wiem, że jesteś szczery ale mógłbyś mi czasem powiedzieć coś miłego" - i to jest esencja babskiej perspektywy - COŚ k*rwa MIŁEGO! Czaisz? A nie ku*wa "wypie*dalaj, nie będę cię r*chał". Przestańcie oczekiwać od facetów zabiegactwa i napie*dalania tych żałosnych czy infantylnych bzdetów to zobaczycie jak bardzo się ucieszą :) Nie ma chyba nic gorszego dla faceta jak takie pie*dolenie "O jakaś ty piękna, twoje oczy są jak srutututu pęczek drutu" - naprawdę nie widzicie, jak faceci się przy tym spinają, jak drży im głos, pocą się ręce? Bo tak działa testosteron, który blokuje działania nie fair - a łganie chyba nie jest zbyt fair, co? Ale nie, trzeba się przełamać i znów k*rwa pie*dolić, bo inaczej będę prawikiem kolejny rok :) Jak zwykle baby narzekają na to, czego same chcą, bo nie widzą, że kij ma dwa końce.

Gość gość
to pozwól facetowi być męskim i Cię zdobyć jeśli on tego chce,bo tutaj akurat on nic nie chciał,ja kuszę a facet proponuje spotkania ,najpierw wejdę w jego umysł a nie wyłożę się przed nim z przekonaniem jakim cudem natury jestem,

Gość gość
a uwodzenie to sztuka :-) po co Ci ktoś zupełnie nieprzekonany do Ciebie to byłoby nudne jak i seks bez fascynacji,ja potrafię nieśmiałego który palcem nie ruszy doprowadzić do stanu wściekłej zazdrości i przegonienia rywala ,niestety czasem też tak trzeba podziałać jak facet ma zablokowane to co samcze

Gość gość
wypierrdalać głupie k*****, temat do zamknięcia 🖐️

Gość gość
uuuuuuuu

Gość gość
no ale ja nie przedstawilam calej sytuacji - my sie juz troche znamy i niedawno wracalismy do domu z imprezy i ok okazywal mi zaintersowanie - cala droge flirtowalismy i probowal mnie dotknac i pozniej do niego napisalam, wiec nie mam pojecia co poszlo nie tak

Gość gość
może go za mocno strzeliłaś z liścia jak cie probował dotknąć wracajac z imprezy pamietasz coś więcej?