Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow

Polecane posty

Gość gość

przelamalam "niesmialosc" i napisalam do kolegii z pracy (inne pietro) czy chcialby sie spotkac na co on napisal ze teraz jest b zajety ale za dwa tyg okay. pozniej znowu napisalam i nadal zajety. dzis sie wqrwilam i napisalam ze moglby napisac nie dziekuje, nie jestem zainteresowany. pytanie do Panow: po co tak pogrywacie z kobietami? wystarczy powiedziec prawde, nie nie jestem toba zanteresowany/ie jestes w moim typie. o co w tym qrwa chodzi? wybaczcie, jestem wsciekla!!

Gość gość
Bo to by było niemiłe, a tak subtelnie chciał Ci przekazać, że nie jest zainteresowany. Nie jego wina, że nie zrozumiałaś aluzji.

Gość gość
jakie niemile? mamy ponad 30 lat, ja 31 on 32. ja do facetow od razu proponuj*****adzmy przyjaciolm. po co komus marnowac czas i robic nadzieje ze "niedlugo znajdzie czas"- co to za kpina?

Gość gość
Bo nie każdy jest tak bezpośredni. Poza tym, gdyby był zainteresowany to by się odezwał po tych dwóch tygodniach. Pogódź się z tym i żyj dalej.

Gość gość
To się nazywa fachowo BRAK JAJ

Gość gość
Aluzje? A po co one? Podobno męska część populacji jest konkretna dla was panowie nie to nie. Prościej.

Gość gość
nazywaj to jak chcesz 🖐️

Gość gość
A weź się przejmujesz jakimś bezjajecznym kaliką... Teraz już wiesz i masz naukę na przyszłość, że tacy przesuwają termin, bo niedługo będą mieli karmienie

Gość gość
no właśnie, lepiej idź pod jakiś blok poszukać Seby - prawdziwego mężczyzny z jajami. #ŁobuzKochaNajmocniej 🖐️

Gość gość
ja uwazam ze powinno sie byc bezposrednim, to nie jest pitolenie sie nastolatkow, tylko szukanie partnera na stale. mialam przypadki ze mnie z pracy pytali i chcieli sie umowic i albo sie z kims spotkalam, albo mowilam ze nie jestem zainteresowana, albo ze kogos mam. albo jak widzialam ze komus zalezy a nie bylam zainteresowana to mowilam ze chce tylko przyjazni. takie pogrywanie ze jest sie zajetym jest bez sensu. wbijcie to sobie do glow - kobiety chca szczerosci. to nie chodzi o uprzejmosci, to nie jest pozyczenie samochodu ze mozna sobie sciemniac. to jest chamskie i tyle

Gość gość
ojej, to straszne :D

Gość gość
moze dla ciebie gosciu smieszne, jak bedziesz miec ustabilizowana kariere, zwiedzisz pol swiata masz hobby i znajomych, to zobaczych ze ponad 30tke i nie miec partnera, to tak, jest to straszne debilu bezmozgi

Gość gość
dziś brawo

Gość gość
Nie złość się na chłopaka, po prostu nieporadnie próbował ci powiedzieć "nie". Nie wszyscy potrafią być bezpośredni, ten nie potrafił. Swoją drogą super, że są takie dziewczyny, które nie bawią się w podchody i potrafią wziąć sprawy w swoje ręce. Szkoda, że to mniejszość, większość woli księżniczkować.

Gość gość
Dobrze ci tak, obyś została sama do końca życia. Było się szybciej orientować, hehehe.

Gość gość
nie moja wina na kogo lecisz!

Gość przerost tresci nad forma
jesteś niezrównoważona psychicznie co widać po twoich wpisach że szczerrość wyprowadza cie z rownowagi a jemu się dziwisz że chciał delikatnie powiedzieć ze nie jest zainteresowany. moze wie ze wpadasz w szal jak ktos napisze cos nie po twojej mysli :D

Gość gość
ale z Ciebie okropna baba :-) nie potrafisz uwodzić raz,wystawiasz się jak łatwa i zdesperowana dwa, jesteś histeryczka trzy ,nie znasz się na subtelnościach :-) 4 ,dobrze cie wyczuł ten kolega

Gość gość
i masz taką uroczą króciutka drogę od nieśmiałości do wściekłości :-)

Gość gość
Pewien torreador powiedział w wywiadzie że woli mieć do czynienia z rozwscieczonym bykiem na arenie niz z odrzucona kobieta. Chłopak odwlekał egzekucje tak długo jak mógł

Gość gość
nie potrzeba mi faceta ktory nie potrafi wprost powiedziec o co chodzi, probuje pogrywac w wieku 30lat i tak wole byc zbyt szczera niz marnowac moj cenny czas na tych co go nie respektuja chcialam sie tylko dowiedziec czemu faceci tak robia jak jakies kajtki i jozki sa niedojrzale to niech wyrywaja panienki po dyskotekach a omijaja kobiety ktore wiedza czego chca.

ale to jemu nie potrzeba niezrównoważonej bo z tego co napisałaś to on ciebie olal a nie ty jego. masz problem z oceną faktów. olał i od razu go wyzywasz a jeszcze chwile temu był super bo chciałąs się z nim umowic. pomysl o spotkaniu z psychiatra moze ?

Gość gość
nie jestem histeryczka, po prostu chce szczerosci i uczciwosci. jak ktos sie chce bawc w f**k buddies, casual datings, nothing serious, hanginouts i inne gowna i wymysly to fajnie i powodzenia zycze. ja jestem pewna siebie i szczesliwa kobieta, nie musze tolerowac braku szacunku. jesli kobieta proponuje facetowi randke to powinien sie on zachowac jak mezczyza a nie jak szczeniak

Gość gość
przerost tresci nad forma nie jestem niezrownowazona i przestan mnie obrazac - nie bede reagowac na twoje posty, nie po to zalozylam ten topic zebys dawaj upust wieczornym frustracjom napisalam ze on na poczatku chcial sie umowic albo zagral ze chcial i ja czekalam

w mojej ocenie jesteś niezrownowazona histeryczka obawiam sie ze w jego ocenie mozesz wypasc podobnie. nic nie wskauje na to abys byla szczesliwa kobieta :D czy pewna siebie, moim zdaniem raczej chamska. napisal ze nie ma czasy dopieor za dwa tygodnie juz z 5 osob ci napisalo ze chcial ci delikatnie dac do zrozumienia ze nie chce sie umowic ale tobie nawet jak sie powie wprost ze jestes niezrownowazona to i tak nie przyjmujesz tego do wiaodmosci :D

Gość gość
ja podaje bardzo długie terminy bo gdy grzecznie mowilam nie to spotykałam się ze wzmocnionym atakiem,moze on tez ma takie doświadczenia ze strony nabuzowanych kobiet,moze taka zobaczył w tobie,i woli metode na przeczekanie czyli jak się znudzisz czekaniem,a tak ogolnie podanie terminu 2 tygodnie to oczywisty jasny bardzo uprzejmy przekaz bujaj się ,nie wiem dlaczego nie znasz podstaw chociaż już tyle latek

Gość gość
a może się bał zemsty ,odrzucona babka zacznie opowiadac w firmie zmyślone bajki,slyszalam jak reagują odrzucone wlasnie tak się zloszcza jak ty ,

Gość gość
Co wy najezdzacie na tą dziewczynę kretyni ? Niezrownowazona psychicznie ? To chyba wasz stały tekst ...faceci bez jaj i tak będą na starość skamlec, zobaczymy jacy jesteście subtelni..ja takich jak wy odstrzelam jak kaczki , a że uwodzić umiem to potem środkowy palec i do widzenia ;)

Gość gość
00:49 ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz ? Grzeczny przekaz? Chodziłeś kiedyś na rozmowy o pracę? Tam często mówią, że odezwą się do 2 tyg, a ten gościu co on kurna ma się za rekrutera czy kogo ? Wszyscy teraz tacy wyrozumiali a dajecie sobie srac na twarz to powodzenia ..też tak kokietuje a potem daje popalić głupimi tekstami bo tylko na to zasługuje cie..jedynie mój facet na to nie zasługuje bo ma jaja zasrance cholerne