Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fantazjabi

para szuka pani

Polecane posty

HEJ!!! Jesteśmy parą, która szuka nowych doznań i fascynacji. Mamy 33 i 34 lat. Jesteśmy ludźmi otwartymi, wesołymi i atrakcyjnymi. Liczy się dla nas dobra zabawa, atmosfera zaufania i dyskrecji. Dużą uwagę zwracamy na higienę i estetykę wyglądu zewnętrznego.Poszukujemy pani w wieku 20-40 lat, która dołączyłaby do nas. Chcemy, aby pani była atrakcyjną osobą, otwartą i chętną do seksu w trójkącie. Prosimy o przesłanie swoich zdjęć, ponieważ ważne jest abyśmy się sobie podobali. Odpowiemy na każdą propozycję.

Gość gość
Jaka pani was interesuje?

Gość goscno remi
Hej!:) Byłam w takim układzie (2k+1m) i z chęcią powtorzylabym, coś doradzą. Tutaj nie szukajcie, jedynie wśród znajomych -znajomych. Zwłaszcza u osób co lubią seks. Jeśli macie znajomą czy znajomego co z chęcią o tym( o seksie) rozmawiają , są otwarci... te osoby na to pójdą;)

Gość lulubenia
jeśli my23i28 to ONI to są zajebiści:) możecie wierzyć lub nie ale to była noc mojego życia..wtedy pierwszy raz miałam mokry orgazm..aż nadal mam ciarki na plecach a c...ka jest mokra.Mają swoje zasady są na poziomie, dyskretni i ..tęsknie za wami:)

Gość gość
Szukamy pani kontaktowej, ciekawej nowych doświadczeń, atrakcyjnej ( jest to dla nas istotne, aby sobie przypaść do gustu) i takiej która będzie dyskretna. Może być osobą, która ma podobne doświadczenia, wtedy będzie jeszcze ciekawiej, ale nie jest to warunek konieczny.