Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja kobiet

Polecane posty

Gość gość

Kiedy przestałam sie masturbowac (bo mam partnera)coraz trudniej jest mi mieć ograzm. Natomiast jeśli będę to robić regualnie to będzie mi latwiej i szybciej. Masturbowac sie?

Gość Moherowy  Ninja
Nie bo to grzech ciężki Może ci od tego uschnąć ręka Albo doprowadzisz do przerostu łechtawy która zacznie wyglądać jak mikrofiutek i będzie żyła własnym życiem :classic_cool:

Gość gość
masturbując się poznajesz swoje ciało co daje ci najwięcej przyjemności wiec nie przestawaj się masturbować, uzyj sobie wibratora. ja właśnie się masturbuje przed kompem zanim moja laska przyjdzie a jak wróci to ja przelecę.

Gość gość
co z tego ze masz partnera ja tez mam partnerke a i tak to robie bo mam duże potrzeby, to jest twoje ciało i rób tak abys miała najwięcej przyjemności z seksu a jak się nie podoba twojemu facetowi ze się sama zadowalasz ( ja lubie patrzeć jak laska się dotyka, kreci mnie to) to zmien faceta bo to jakas ciota, i nie wie co to dobra zabawa. ja to bym nawet chciał trjkata 2 laski i ja

Gość gość
poczytaj sobie o skutkach masturbacji. Nie jestem przeciwnikie tegi itd i nie zebym straszyl jakimis dziwnymi chorobami od masturbacji , ale jest tam wlasnie o skutkach masturbacji w postaci braku osiagniecia orgazmu podczas normalnego seksu i to samo tyczy sie mezczyzn, chociaz u fatetow objawia sie to przedwczesnym wytryskiem niz brakiem orgazmu. Widocznie twoja rekalub wibrator ( ie wiem czym to robisz) jest o wiele lepszym kochankiem niz twoj facet

Gość echosonda105
ja przestałam się masturbować kiedy poznałam obecnego faceta, bo to Geniusz Minetki i Manuala.......a na dodatek masażysta....

Każdy orgazm przedłuża Twoje życie !!! Seks seks i jeszcze raz seks mówie :) korzystać póki można :D

Gość gość
gosc 17.09 a co go odroznia w robieniu minetki od poprzednich facetow? co takiego robi ci inni ci nie robili? ma dluzszy jezyk? szybciej lize, czy co?

Gość gość
ja się masturbuje ****** swoja i mysle o w*******iu nieznajomych lasek to podniecające, kazda co innego lubi jest inna i lubie wkladac moja duza pale, i widzieć reakcje lasek jak jecza suczki- wiem jestem trochę zboczony ale wszystko jest dla ludzi

Gość petryk1234
Bo nie rozmawiasz z facetem jak ma Cię dotykać i co cię podnieca że facet nie potrafi cię doprowadzić do orgazmu to normalne facet nie jest wróżka

Gość gość
A szkoda