Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rekonstrukcja blony dziewiczej

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o tym dziewczyny? zastanawiam sie powaznie nad takim zabiegiem. wyszalalam sie a mam swoje lata, mojemu facetowi nie przeszkadza oczywiscie moja przeszlosc ale w zasadzie jesli mozna takie cos zrobic, to czemu nie?

Gość gość
ja jestem ZA! najtanszy koszt zaczyna sie od 2000zl i jestem gotowa na wydanie tyle :) dlugo szukam tego jedynego, i dla niego chce byc dziewica :)

Gość gość
heeeej! super sprawa!! moj byly okazal sie chamem i prostakiem, a mialo byc tak pieknie :( chce o nim w ogole zapomniec, zapomniec ze w ogole go znalam a nie tylko ze dzielilam z nim moje sprawy, zycie - wszystko :O niedawno poaznalam fajnego chlopaka, jest bardzo porzadnej katolickiej rodziny, chcialabym by ze mna poczul sie wyjatkowo tak jak na to zasluguje, moge poodkladac kase i isc na taki zabieg ❤️

Gość gość
musialabym sie zastanowic. mi moja przeszlosc nie przeszkadza, mojego faceta przeszlosc tez nie ;) ale gdybym sie akurat tak zakochala w takim gosciu, dla ktorego to wazne? hmmmm nie wiem, czy oplacaloby mi sie placic za zadowolenie go w taki sposob, nawet mimo mojego zakochania ;)

Gość gość
ja znam jedna laske, ktora sie temu poddala :P w czasach liceum juz i na studiach szalala, imprezy, wyjazdy, chlopakow miala wiecej niz ja do tej pory ( 34l. :P ), a potem pod koniec studiow, wyjechala za granice tam poznala jakiegos porzadnego, z dobrego domu anglika i poszla na zabieg by przed nim udawac swieta :D :P

Gość gość
patrzac na moich bylych, moge to rozwazyc :P