Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie zrozumiem dlaczego szczupli faceci biorą sobie grube baby do seksu

Polecane posty

Gość gość

lub tzw. ''związku'' ciągle to widze, szczuply fajny facet a obok gruba locha

Gość gość
no widocznie takie lubią, albo żadna inna ich nie chce, proste, przecież nikt ich do tego nie zmusza :P ps jestem szczupła i nie wyobrażam sobie być z grubym facetem, tacy mnie w ogóle nie pociągają, ale to przecoeż kwestia gustu, bo są szczupłe laski co mają tzw misiów, a nawet niedźwiedzi :P

Gość gość
moze ma dobre serce albo ba porzaądne ,lewackie poglądy :--------)) prawaczki sa niestety tylko chude a juz wole lewicowa gruba feministke niz jakąs zwolenniczke partii korwin ubierająca sie w Red Is Bad trza miec w zyciu pryorytety i wam tez polecam ;)

Gość gość
żeby się kości o kości nie obijały

Gość 44 cm w bicepsie
Bo szczupłe wolą wysportowanych facetów a nie kurczaki czy tez szczypiory.:D

Gość gość
Może te które nazywasz "grubymi", są po prostu ładniejsze od ciebie, a ty brzydactwo, i dlatego cie nie chcą :D

Gość gość
Faceci wiedzą, że chude maja TAM wiadro.

Gość gość
ja natomiast nigdy bym się nie związała z lewakiem bo jeszcze by mnie zdradzał z imigrantkami i pierdzieliłby mi jakieś farmazony, bo lewaki to tępaki

Gość gość
znam takie co szydziły z kobiet przy kości a teraz same są grube

Gość gość
grube mają wielkie tyłki

Gość gość
19:31 witam panie prawaku xd jest pan prawakiem kapitalystycznym czy tez takim co mu wisi papiez na loduwce? jesli tym drugim to musze pana rozczarowac, Jezus Chrystus byl lewakiem i na dodatek tfu! egalitarystąm ,więc nie bluznij

Gość gość
jak już to Pani, widać że lewaki to debile nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią

Gość gość
19:37 alez umieja, zalozylem poprostu ze jestes utajnionym amatorem benisow plci męskiej, ONR i mlodziez wszechpolska obfituje w takie egzemplarze xdd

Gość 44 cm w bicepsie
19: 31 jak juz to taki lewak predzej cie zdradzi z innym facetem niz imigrantką chyba

Gość gość
Mój mąż lubi puszyste ;-) ja ostatnio przytyłam, może wreszcie mu się podobam? chociaż zaczęłam dietę, jak się powiedzie dla mnie to dla niego klapa... Ciągle mi mówi, że jestem za chuda, piękna byłam w ciąży i chwilkę po, wtedy komplementy mi prawił... Co więcej 2 szwagrów ma żony lekko przy kości. Faceci wykształceni, przystojni...

Gość gość
44 cm w bicepsie dziś 19: 31 jak juz to taki lewak predzej cie zdradzi z innym facetem niz imigrantką chyba x myśle że oba scenariusze są prawdopodobne

Gość gość
44 cm w benisie pytanje graniczne: lepiej jak cb facet lewak zdradzi z imigrantką czy z geyem? ot i zagwozdka piszcie w komciach odp prawaczki

Gość gość
kaloryfery

Gość gość
* bicepsie sory za literuwke

Gość gość
44 cm w benisie pytanje graniczne: lepiej jak cb facet lewak zdradzi z imigrantką czy z geyem? ot i zagwozdka piszcie w komciach odp prawaczki x i jedno i drugie to dla mnie tragedia, nie sposób powiedzieć co gorsze

Gość gość
Wielu faceto woli grube, bo sa fajne w lozku. Zbyt chuda naga kobieta wyglada znacznie gorzej niz kobieta z lekka nadwaga. A sa faceci, ktorzy wola po prostu grube. O gustach nie ma co dyskutowac.

Gość gość
puszyste babki są zajebiste w łóżku zwłaszcza jak ujeżdżają mmm no ale kto z taką nie był to będzie zawsze marudził

Gość gość
Szczuple laski ladnie wygladaja gdy sa ubrane, gorzej jak sie robiora. Wygladaja jak chlopcy. Do tego same kosci i czesto zero cyckow. Grubsze na golasa sa znacznie bardziej seksowne. Piekny, kobiecy tyleczek, wielkie piersi, biodra - aaaaahhhh, mniam.