Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem dziś u prostytutki :D

Polecane posty

Gość gość

Zapisałem sobie kilka numerów z Roksa.pl i choć ciężko było sie dodzwonić i umówić, to po jakiś dwóch godzinach udalo się :) Bylem na pól godziny i zapłaciłem 100zł Ale było to udane spotkanie :) Poróóchałem za wszystkie czasy i spuściłem z napuchniętych jajec :) Polecam, wam prostytutki.

Gość gość
jak mi cię żal

Gość gość
Dlaczego, żal ?? Płacę 100 zł i nie musze latać za jakaś lala dwa miesiące, żeby zakisić... Na szczęście są prostytuki, a twoja opinia mi lata :)🖐️

Gość gość
wachaj dupe:) mozecie ja pozdrowic :) ja i micha :) niech sobie wkleja zdjecia z nim na fb :) jade z jula na creamfields i to jest ostatnia wiadomosc na tym forum :: jak dozyje 40-50 zrobie wam nicee w izraelu ! KIEDY LUDZIE WEZMA SIE W KUPE I WYTLUKA KAZDEGO ZYDA W PIEN? TRZEBA WYKASOWAC TO SCIERWO !!! KIEDYS PRZYJDZIE NA WAS CZAS !!!

Gość gość
Piwosz_93 dziś Dzwoniłem bite pół godz powaga, A co ja sie piwosz nazywam, żeby na widok cycka zlac sie w gacie ?:D

Gość gość
Oczywiście już wyjaśniam czemu żal. Żal, bo nadal jesteś sam. Nie wiesz co to miłość, czułość, szacunek, zapach ukochanej kobiety, która po udanym współżyciu wtula się w twoje ciało. Kobiety, która odda dla ciebie nie tylko ciało za pieniądze, ale duszę :D

Gość gość
prostytutek nie lubią tępe suki co straciły przewage nie dając szpary, hooj wam w doope, nie dacie roohać to lala z roksy da i to z UŚMIECHEM NA RYJU

Gość Turkuć
A ja kupiłem sobie nowe słuchawki dokanałowe sony. W sam raz na premierę 4 płyt które mam zamiar w tym tygodniu przesłuchać. :)

Gość gość
a zapach ukochanej kobiety po seksie mozna opisac krótko: ostry pot, cebula sledzei, czasem jeszcze kał i mocz :P

Gość szanuje prostytutki
gość dziś Oczywiście już wyjaśniam czemu żal. Żal, bo nadal jesteś sam. Nie wiesz co to miłość, czułość, szacunek, zapach ukochanej kobiety, która po udanym współżyciu wtula się w twoje ciało. Kobiety, która odda dla ciebie nie tylko ciało za pieniądze, ale duszę smiech.gif Zgłoś Pojëbało cię? takich kobiet dziś NIE MA, tylko drą kase jeszcze bardziej niż prostytutka i ciągle tylko grymaszą, hooj z nimi, lepiej zapłacić i poroohać

Gość gość
gość dziś W dóopie mam babska duszę, a sam jestem, bo nie potrzebuje gderającej kury domowej do szczęścia, żeby mi ryła beret codziennie. Jestem Panem własnego życia, robię, co chce i kiedy chce. Jeśli chce to szczam do umywalki, a brudne śmierdzące skarpety wiszą na żyrandolu dwa tygodnie, po prostu zyję, a jeśli tylko zechce to mogę miec codziennie inna lalę ! Daje zielony banknot i ładuje po same kule :)

Gość gość
Ja bym chętnie rozprawiczyła Przemka:P tylko się go boje, a poza tym widziałam kiedyś foto twoich obrzydliwych stóp:o:o nie dbasz o higiene, pewnie śmierdzisz:o:P ale ogólnie to jesteś bardzo atrakcyjny i seksowny, jakbyś się ogarnął to bym się rozjechała na jeźdźca:D

Gość gość
Zmień kobietę !!!! "a zapach ukochanej kobiety po seksie mozna opisac krótko: ostry pot, cebula sledzei, czasem jeszcze kał i mocz "

Gość gość
bym cie rozjechała:P

Gość gość
temat był juz wałkowany na tym forum. Babska boli to, że szantażem nic nie wskórają, bo facet zaplaci i "zje chleb z innego pieca" Najstarszy zawód świata, nigdy nie umrze, taka jest prawda.

Gość gość
one i tak zawsze będą stosowały rządy pipy zwane też inaczej terrorem peasdy czy też szantażem dowcipnym tudzież przekrętem śledziowym

Gość gość
tylko że ja starsza jestem przemek więc pewnie nie będziesz miał ochoty na mnie:D 31lat:P

Gość gość
tylko że ja mam męża:P ale on jest biseksualny więc jeśli ty też to chętnie zaprosimy cię do trójkąta, co ty na to? Ogólnie szukamy od jakiegoś czasu odpowiedniego pana bo to moje skryte marzenie by uprawiać seks z dwoma mężczyznami:P

Gość gość
jak on ma fobię społeczną i nigdzie nie wyjdzie.

Gość gość
no nie tylko dotykać ale i ssać:P ale on tobie też więc spokojnie to mnie też kręci by widziec jak mój facet sie z innym facetem zabawia, a potem weźmiecie mnie we dwóch, anal też lubie:P

Gość gość
ale słyszałam że tobie nie staje:( dasz jakąś fotkę w stanie erekcji? wiesz co to cuckold? mój mąż będzie tylko patrzył jak się ze mną zabawiasz a dopiero później do nas dołączy

Gość gość
tak to prawda, on jest impotentem :D:D:D zawsze daje tylko foty miętkiego flaka nawet jak dal kiedys filmik jak tryska spermą to ten penis byl miętki flakowaty w pół erekcji a moze i nawet w ćwierć erekcji:o

kto chce mojego drągala jestem 18 latek przystojny i umięśniony okolice torunia piszcie na e-mail kosela.69@o2.pl uwielbiam seks i uwielbiam lizac i ssac cipeczke pozdrawiam

Gość gość
nie staje ci mitomanie nawet wytrysk miales na mikroflaku:D🖐️

Gość gość
gdyby każda kobieta była gderającą kurą żądną mamony, to związków by w ogóle nie było. zapewne naszego gatunku by nie było. chcesz, to se do k***w łaź. tracisz inne fajne aspekty związku, ale skoro cię one nie obchodzą, wolisz żyć w brudzie, być samotnym i płacić za seks - każdy niech żyje jak mu odpowiada. acz godne podziwu to nie jest.

Gość gość
tu autor Dziś byłem znowu, ale u innej DIVY Piękna świeża 22 latka, ciasna i pachnąca z rózową bułeczką. Daje słowo, że to prawda, zapłaciłem tylko 150 zł dostałem ręcznik i poszedłem pod pryszni. Gdy wyszedłem czekała na napalona na mnie jak moja kochanka, seks był jak z bajki. Zapłaciłem tylko 150 zł, a poczułem sie jak w niebie. Polecam wszystkim prostytutki.

Gość gość
Haha autorem topa jest ten ślimak Kotarba :-D