Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Sikanie kota!

Polecane posty

Gość gość

Macie sposób/pomysł jak oduczyc kota sikania na łóżka/pościel/ ubrania? Jestem bardzo cierpliwa ale juz mam autentycznie dość. Mam ochotę go zamordować.

Gość gość
to normalne jak kot jest na ciebie zły i ma depresje po prostu mu nudno za mało się z nim bawisz wychodzisz na dwór albo z nim za mało przebywasz

Gość gość
Znaczy teren, musisz go wykastrowac i będzie spokoj

Gość gość
pokaz mu filmik z MokraMarta z kafeterii, ta co sika po meblach, to moze ona okaze sie jego idealna towarzyszka zycia i wyjdzie z depresji. Wtedy bedzie sikac razem z MokraMarta po meblach i ciuchach nie z depresji lecz z niewypowiedzianego szczescia jakie go spotkalo :)

Gość gość
Czy naprawdę nie ma już tu nikogo normalnego?

Gość gość
Moja kota też sika. Zdiagnozowane jak dotąd przyczyny: 1. żwirek zły - po wymianie poprawa 2. brak sterylizacji - po sterylce poprawa 3. zapalenie pęcherza - po lekach poprawa 4. kryształy w moczu - po lekach poprawa 5. najgorsze ze wszystkiego - choroba psychiczna spowodowana przedłużającym się remontem i życiem na "tymczasie", gdzie kot ma bardzo ograniczoną przestrzeń - psychotropy + 10-krotnie większa uwaga, ale jak ją zostawiam samą w sytuacjach "niestandardowych" (np nie ta godzina co zawsze) to sika. Będę ją stabilizować przez pół roku jeszcze po wprowadzce...

Gość gość
O kurczę, mój to młody kot, chory nie jest. Bardziej nie wie że się robi tylko do kuwety a nie gdzie popadnie. Tylko jak go nauczyć żeby kumeta była jedynym mkejscem to nie wiem

Gość gość
Ja na Twoim miejscu poszłabym po poradę do weterynarza. Z moim kotem zawsze chodzę do http://wetfranciszek.pl/ i nieraz naprawdę bardzo mu pomogli.