Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Gość gość

Witam Na 19 urodziny planuje przeżyć swój pierwszy raz niestety nie mam dziewczyny więc kupie chyba godzinkę u prostytutki chciałbym spróbować wszystkiego włącznie z analem co myślicie o chłopaku który zrobił to pierwszy raz z prostytutką ?

Ale jesteś zy*****, chłopie :o Chcesz się zeszmacić na 19 urodziny? Fajny prezent Na pewno będziesz przez to bardziej atrakcyjny dla dziewczyn :o

Gość gość
Za parę lat kiedy znajdziesz odpowiednią kobietę będziesz tego żałował. Przemyśl to

Gość gość
a masaż taki nagim ciałem też sądzicie że lepiej nie ?

Gość gość
kuźwa...prostytutka, anal - nawet nie wiem, co gorsze...ludzie, co z wami. sorry, nie chciałabym faceta z taką przeszłością.

Gość gość
ja swój pierwszy raz miałem z prostytutką ale miałem 32 lata i zero szans na dziewczynę ale ty jesteś młody więc przemysl to bo naprawdę możesz żałować ja nie żałuję

Gość gość
Mieliśmy ochotę na seksualnej w czworokącie. Mąż znalazł kolegę a ja nie potrafiłam załatwić koleżanki więc zdecydowaliśmy prostytutkę. Mąż z kolegą byli wniebowzięci bo nawet z nią podczas kilku godzinnej zabawy w obie dziurki brali. Najpierw byłam ja zaspokojone seksualnie potem prostytutka nawet nie chciała kasy.

Gość gość
Przeciez to kompletne bzdury.

Gość gość
Jak nie uprawiałeś nigdy seksu, to nie napalaj się na anal i inne rzeczy z prostytutką. Skończysz szybciej niż myślisz. Prostytutki to profesjonalistki, seks to ich zawód, jak wybierzesz się do takiej z agencji to masz seks z górnej półki. Pierwszy raz u małolatów to zazwyczaj po pijaku na imprezie, albo spontanicznie z dziewczyną/chłopakiem dla tych bardziej szczęśliwych. Pierwszy raz z prostytutką nie będzie rajski. Wydasz tylko kasę i nic nie poczujesz tak naprawdę.

Gość gość
ale będę wiedział jak to jest będę bardziej doświadczony i pewny siebie