Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warsaw Center

Nie toleruje syna żony

Polecane posty

Gość Warsaw Center

Jak go widzę to mi ciśnienie rośnie, nienawidzę go za to jaki jest, powinien się urodzić na nowo. Nie lubię go, nie toleruje, przeszkadza mi, głupi debil, 18 lat skończył i myśli że jest Panem. W dzień śpi, w nocy żyje. Budzi się o 17, idzie spać jak słońce wschodzi.. To jest dzisiejszą młodzież? Nie. To matol. Nawet kromki chleba nie potrafi posmarować margaryna nie mówiąc o maśle. Chce iść do pracy. Ale nie za 10zl na godzinę bo ma wyższe aspiracje. On chce za granicę, przecież zginie tam. C***a zasrana, lewus. Od kilku lat żyje jak nietoperz czyli w nocy. Nie potrafi funkcjonować. Zastanawiam się często po co to się wyklulo z dupy. Taki chwast utrudniający życie w rodzinie. Mama wszystko za niego robi bo sam nie potrafi. Potrafi tylko wp*****lac chipsy, pić pepsi, i klepac na klawiaturze po nocach. Nienawidzę tego sk****ela. Kawał c***a i tyle. Ale kase to ciągnie na każdym kroku z ryjem do matki. Mamo daj 100 albo 200 bo jadę!!! To jedz nieudaczniku i zarób na siebie, nie wracaj i s********j s****wo!!

Gość Malweczka
Ale chuj, faktycznie chwast, olej to chłopie i tego debila. Nic nie zrobisz, taki typ żyje swoją wyobraźnia i ma wyimaginowane poczucie własnej osobowości. Ciec, tak bywa, nie tylko ty masz ten problem.

Gość gość
taa to ja nie chce mieć dzieci ,na co mi takie coś

Gość gość
nerwy na bok i słuchaj młodego, nie długo będziesz dla niego pracował, jak to było z Bill'em Gates'em chłopak ma swoje ambicje i swoją wartość.

Gość gość
A chooj ci do tego.... Twoj syn? Nie, więc się nie wpie/rda/laj... poza tym -wykluło z dupy? Może ty się wyklułeś z du/py, w takim razie współczuję... twoja partnerka, a matka tego dziecka to musi być desperatka jakaś, że siedzi z kimś takim jak ty. Ale skoro syn ma 18, to ona pewnie pod 40-stkę i woli być z takim bucem, niż sama.

Gość Ant11
Jeżeli on wg ciebie ma wartość to do czego ta wartość kiedyś ludzkość zaprowadzi... Zasrana cwele nieroby i nieudaczniki. Stop rozmnazaniu!!

Gość gość
Nie, ona również go nie toleruje droga gość.

Gość gość
00:29 Ludzie twojego i założyciela tematu pokroju, tylko sieją nienawiść. Coś co dla takiego młodego jest swego rodzaju zapalnikiem/motywacją by udowodnić że, ci którzy zwątpili się mylili.

Gość gość
on jest w najgorszym wieku,wydaje mi się że jak teraz jakoś pozytywnie niego nie wplyniecie to będzie zle,ale naprawdę nie wiem jak to zrobić by były dobre efekty,moze zrozumieniem wiara w niego dobrym słowem,ciagle gnojenie to zle,pozwalanie na wszystko jeszcze gorzej

Gość gość
autorze a może poświęć mu trochę czasu,idz z nim gdzieś ,na mecz albo coś żeby cie polubił ,liczyl się z twoim zdaniem

Gość Warsaw Center
Jego nie interesuje mecz, jego nic nie interesuje prócz wirtualnego świata którego ofiarą został. Piszesz o meczu a on nie wie co to piłka. Nawet nie wie co to kula czy okrąg, jest debilem matematycznym. Jego rozwój zatrzymał się w 1 klasie gim.

Gość gość
zwykły 18 latek, a ciebie wkurza samym tym, że jest. Też w tym wieku miałam tryb nocny i nic mi się nie stało.

Gość Warsaw Center
Gość 23.09 i też trwał u ciebie nie przerwanie 4 lata??

Gość Warsaw Center
To jest typ który uważa siebie ponad wszystko, myśli że jest Panem świata a w rzeczywistości jest takim samym robakiem jak ja ale on tego nie chce zrozumieć. Chciałby mieć wszystko nie robiąc nic.

Gość gość
Tak, bo to taki wiek. Jakbym wtedy nie chodziła do szkoły to spać chodziłabym o jakiejś 3-4 i spała do południa albo dłużej. Potem samo się uregulowało.

Gość gość
Jak większość ludzi w tym wieku, naprawdę nie wiem jakim musisz być podłym człowiekiem żeby tak tego dzieciaka nienawidzić. Bo co, bo nie jest twój?

Gość Warsaw Center
23.16 jaki wiek? Co to za usprawiedliwienie? A dlaczego miałabyś nie chodzić do szkoły? Poddanie się? I dlatego trzeba spać w dzień? Pierdolic życie?!

Gość gość
a może on ma jakiś kryzys,depresję załamał się,coś mu nie poszło w szkole

Gość gość
Nie, czytaj uwaznie. To jest po prostu taki wiek, ze zegar biologiczny się przestawia. Gdyby nie obowiązki to spałabym tak jak ten chłopak bo po prostu tak działał mój organizm. Potem to zaczęło się samo zmieniać. Ty masz chyba jakieś problemy z agresją...

Gość Warsaw Center
23.19 ja jestem podły za swój pogląd? Patologia jest podla? Ja w jego wieku poszedłem do pracy żeby dorobić i nie nekalem matki że chce duży przelew na konto.

Gość gość
ale to było inne pokolenie, o pracę było latwiej i życie było tańsze. To czy mama zrobi przelew to jej sprawa. Widziały gały co brały

Gość Warsaw Center
23:22 zegar biologiczny wg Cb sie przestawia o 12 godzin i trwa minimum cztery lata? No ok. Mój jakoś się jeszcze nigdy nie przedstawił w takim stopniu i wszystkim których znam. Czyli wszystko pod kontrolą tak?

Gość gość
owszem, to co robi syn twojej żony to sprawa jego i twojej żony. Ty się ze swoją agresją w to nie mieszaj

Gość Warsaw Center
23;24 no nie do końca chyba widziała co brała bo miała tez 18 lat. To co jest w dowodzie nie potwierdza tego w życiu. Mąż zostawił ją po dwóch latach i poszedł w bok..

Gość gość
TY widziałeś więc teraz siedź cicho i się nie wtrącaj. Poza tym, że chłopak ma dziwne pory snu nie napisałeś nic o nim, tylko listę wyzwisk. Na miejscu twojej żony po prostu bym się z tobą rozstała za to jak mówisz o jej dziecku.

Gość Warsaw Center
23.32 jedyna konkretna odpowiedź, ale tu nie chodzi o agresję może tak to brzmi ale wkurwia mnie to że nie mogę mu pomóc bo nie jest mój. Tak, próbowałem, i słyszałem tylko żebym się nie wpierdalal.

Gość gość
więc tego nie rób, proste

Gość Warsaw Center
23.36 rozstalabys się z powodu że masz kaleke pod dachem z niechcianego związku?!

Gość Warsaw Center
Wiesz co robią zwierzęta z niewypałem? Jak nie wiesz to sie doucz, ludzie mimo tego że są zwierzętami kurczowo chcą to chronić. I to jest chore.

Gość gość
oczywiście, bo z doświadczenia facet jest, potem go nie ma, a dziecko to jednak dziecko.