Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

law_enda

Przewlekła biegunka, ból brzucha...

Polecane posty

Gość gość
nalazłam taki ciekawy artykuł o przewlekłych biegunkach. https://portal.abczdrowie.pl/przewlekla-biegunka A może masz zespól jelita drażliwego? Ostatnio faktycznie to częsta dolegliwość, nazywana również chorobą cywilizacyjną. Sama niestety też na nią cierpię :(

Gość natau
Mało kto o tym myśli, ale przewlekłe biegunki to najpewniej wina złej pracy jelit lub alergii pokarmowych. Zamiast leczyć się doraźnie i domyślać się przyczyny, lepiej wykonać kompleksowe, bazowe badania jelit http://www.genom.com.pl/badanie-bazowe-jelit.html Bez tego ani rusz, gdyż odpowiednia diagnoza pomoże Ci dopiero rozwiązać problem z biegunkami.

Gość ramka781
Znam takie dolegliwości bardzo dobrze, wystarczy więcej stresu, mało snu, odrobina kawy i problemy się bardzo nasilają. Wypróbowałam różne środki, ale bez efektu, teraz łykam debutir i widzę poprawę, bo praca jelit się poprawiła i bóle brzucha pojawiają się bardzo rzadko.

Gość gość
To prawda, bardzo skuteczny lek. Brałam go regularnie przez prawie trzy miesiące. Różnica jest olbrzymia, zero biegunek i wzdęć, zero skurczy i bólu. Trawienie się poprawiła a ja mam więcej siły na wszystko.

Gość gość
Ja brałam debutir przez dwa miesiące, takie miałam wytyczne od lekarza. Do tego totalnie zmieniłam swoją dietę. Łatwo nie było, bo przyzwyczajenie robi swoje ale powiem jedno, było warto.

Gość Kasia

Aby najlepiej zdiagnozować chorobę polecam pójść do lekarza. Doktor Stolarska jest certyfikowanym gastrologiem i na pewno znajdzie przyczynę.