Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mierz siły na zamiary...

Polecane posty

Gość gość

„Mierz siły na zamiary” to tyle, co dostosowuj siły do zamiarów, a więc: stawiaj sobie ambitne cele, a potem na pewno znajdziesz siłę na ich osiągnięcie! Z ufnością we własne siły do szczytnych, ambitnych planów??? Nigdy nie potrafię liczyć na swoje własne siły, często się zawodzę... Człowiek wierzący pokłada nadzieję w Bogu i to On jest jego siłą i mocą (dosłownie jak w tej pieśni "Jezus siłą mą, pieśnią mego życia" A wy ateiści i ludzie, którzy wyrzuciliście Boga z własnego życia, skąd bierzecie siły do życia, do realizacji celów i zamiarów?

Gość gość
A kto to jest ateista? Ateiści nie wierzą w żadne bóstwa ani żadnych bogów jak również nie wierzą w siły nadprzyrodzone. Ateiści po prostu wierzą w to, co mogą zobaczyć. Ateiści są bogami dla samych siebie. Rozpatrując religijnie: należą do demona. I dziwić się skąd mają siły? Ale nic nie trwa wiecznie. W pewnym okresie życia, dostrzegają pustkę i bezcelowość życia. Najwięcej samobójstw jest wśród ateistów. Dlaczego się o tym nie mówi...

Gość gość
no ja w sumie tez wszystko co mam to zawdzieczam Bogu, ktory mi pomógł, nie stało się w ten sposób że dzisiaj się podlilem i po tygodniu mialem wszystko co chciałem, ale powoli małymi krokami ide do przodu