Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teściowa tu siedzi!

Polecane posty

Gość gość

Juz wczesniej podejrzewałam, ale jeden topik mnie w tym utwierdził. A ja tu o niej topiki zakładałam i ona pewnie to czytała. Jednak nie wyzywalam jej, nie obrazalam, a dodawalam zwykle tematy o niestosownym zachowaniu. Ale ja także wiem co o mnie myśli, był tu topik o synowych i jeden wpis pasował do mnie. Pocisnęła tak bezczelnie, że aż mi oczy wyszly. Byłam niepewna, ale teraz juz wiem co myślisz o mnie teściowo! Ja myślę to samo! Pchasz się tam, gdzie cos Ci się nie podoba, aby móc potem obronić dupe. Idź do psychologa, bo masz cos z głową! Gdybym była pewna na 100% to powiedziałabym w twarz co myślę. Czy wy tez podejrzewacie, że wasze teściowe tu siedzą? Jak myślicie ile kobiet siedzi na tym dziale?

Gość gość
Nie, moja tesciowa tu nie siedzi, bo ma lepsze zajęcia. Poza tym jesteśmy normalna rodzina, a nie jakas patologia gdzie kazdy sobie skacze do oczu. I nie mam potrzeby obrabiać komus tylka na forum, bo mowimy sobie w oczy jesli mamy jakis problem. Widocznie ty autorka nie doroslas do zalozenia rodziny skoro nie potrafisz rozwiązywać konfliktów w normalny sposob i musisz ciagle pisac o tym na forum.

Gość gość
Czyli cale forum nie dorosło. Każdy kto tu siedzi jest równie głupi.

Gość gość
Myślisz autorko że wszyscy są tak walnięći jak ty?

Gość gość
też chcę mieć teściową ! bzykać ją sobie po kryjomu i minetki robić . która jest wolna i ma mamuśke zdrową ?

Gość mira35
Jeśli to prawda, to współczuję. 3 lata temu zorientowałam się, że moja mama też tu pisze. Będąc u niej miała włączony komputer i akurat była to kafeteria z zalogowanym nikiem. Potem wyszukałam tematy w których się udzielała i poczytałam, jak to nie kocha mojego ojca, że ja to byłam wpadką, że miała romans i usunęła kiedyś ciążę... ja jestem jedynaczką, mam już ponad 3o lat i uwierz mi, jak ja musiałam się czuć, kiedy to czytałam...

Gość gość
Nie. Moja teściowa nie korzysta z internetu

Gość gość
ma ktoś pożyczyć teściową do wyra ? najlepiej bi

Gość gość
Moja tu nie siedzi. Pracuje, po południu robi pyszne obiadki, na które nas zaprasza albo jest na placu zabaw z naszym synem, on uwielbia do niej jeździć.

Gość gość
to mlode dziouchy jestescie skoro wasze tesciowe sa oblatane w internecie!pewnie tesciowa ma max. 40 lat, mozliwe, czemu nie

Gość gość
gość dziś , normalnie idealnie ustawione, babcia robi wam obiadki i opiekuje sie dzieckiem.pewnie jeszcze wam sprzata, robi zakupy, pierze itp

Gość gość
Ja tam nie jestem jeszcze teściową ale tutaj siedzę i przechodzę kurs jak mam postępować z przyszłą synową.Wasze topiki dają dużo do myślenia. Mnie tam po tej wiedzy żadna nie uśpi ciucianiem,żadna nie będzie mogła liczyć na pomoc,wszystko będzie się działo na odległość wyciągniętej ręki. Nawet nie wiecie ile dobrego robicie dla tych kobiet które mają synów.Już teraz trzeba się bać i być ostrożnym,nie ufać żadnej.Nie zapraszać i nie bywać. Załatwić tylko dla syna ew,pójscie na ślub i tyle w temacie. Każdy ma swoje życie i niech je tak przeżyje ja lubi.

Gość gość
Wiesz, ja chciałabym mieć normalna teściową. Wyluzowana, z która można pozartowac, pogadac, poradzić się. Ale kiedy ja do niej mowie, ona mnie totalnie olewa, tylko do wnuka przyjeżdża. Mowie do niej, a ta totalny olew, w połowie zdania potrafi przerwać mi i zacząć slodzić i laskotac małego w ogóle nie zwracając na mnie uwagi.

Gość gość
Moja to stara bryla po 70. Nie zna sie na takich stronach ;) jest upierdliwa i wkurzajaca najgorsza jej cecha jest ogromna nadgorliwosc. Zachowanie jej krzywdzace jest dla mnie moich dzieci i rowniez jej syna. Ma siostre i cala rodzina ich nienawidzi nie gada z nimi. Siedza we dwie zostala im tylko telewizja i knuja we dwie staruchy jak tu komus dokopac. Masakra. Bardzo bym chciala zeby mogla to przeczytac.

Gość gość
a moja we wszystko się wtrąca, nawet jak już ograniczam kontakty z nią, to się wcina na odległość buntując mojego męża przeciwko mnie.... z mężem jesteśmy szczęśliwi ze sobą, on mówi, że jestem spełnieniem jego marzeń, że ma żonę taką jaką zawsze chciał mieć, a teściowa nie wiem czy zazdrosna, czy przeszkadza jej to, że nie ma nade mną władzy (ona uwielbia rządzić wszystkimi, a ja się nie daję), czy, że jej syn nie ma się na co skarżyć i to ją boli ? jest typem osoby, który nie potrafi utrzymać tajemnicy, jak tylko się czegoś dowie, to już wszyscy na około wiedzą, a później się dziwi, ze nie chcemy jej nic mówić.

Gość gość
.."""" z mężem jesteśmy szczęśliwi ze sobą, on mówi, że jestem spełnieniem jego marzeń, że ma żonę taką jaką zawsze chciał mieć, a teściowa nie wiem czy zazdrosna, czy przeszkadza jej to, że nie ma nade mną władzy """" xxxxxxx :):):):):) to było dobre,można pęknąc ze śmiechu,wysokiej klasy narcyzm.Nie dziwić się teściowej:):):):) POKAŻ swoją fotę,ocenimy twoje lico:)

Gość gość
gość dziś Moja to stara bryla po 70. Nie zna sie na takich stronach oczko.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxx Jestem teściową od kilkunastu lat i wyobraż sobie że mam dużo ponad 70,znam sie na stronach internetowych i nie kazdy młody w necie mi dorówna:).Tak więc mimo lat każdy z nas jest inny. I nie jestem upierdliwa ,mam swoje życie a dzieci swoje i tak powinno być na wieki wieków AMEN:)

Gość gość
moja teściowa nawet komputera nie potrafi włączyć, a ma 63 lata i komputer od około 20 lat mają w domu.... ale żeby się nim kiedykolwiek zainteresować chociażby na zasadzie "jak to działa" to była zbyt leniwa i zbyt głupia, prawa jazdy też nie zrobiła, chociaż auto mieli zawsze od lat 70-tych.... za to do plot i wścibstwa jest pierwsza!

Gość gość
Moje drogie Wy tak nie zakladajcie ze jak babka starsza to juz w necie nie siedzi. Moja mama ma 82(!!) lata (jestem poznym dzieckiem )i powiem Wam ze jak cos chce sprawdzic to smiga w necie i na skype z rodzina tez codziennie przesiaduje. Tak wiec trzeba uwazac bo bywaja takie babcie tez. Choc ona do tego jest normalna (zdanie nie tylko moje), ciekawa swiata i taka ogolnie dobra kobieta, ale co najwazniejsze nie zatrzymala sie w czasie ani z ubiorem, ani pogladami.