Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćADM

dziwne zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gośćADM

Poznałem za pośrednictwem internetu fajną dziewczynę. Spotykamy się regularnie od wielu miesięcy ale mam wrażenie że ona nie jest mną zainteresowana ponieważ: -często nie odbiera telefonów -często nie odpisuje na moje wiadomości na internetowych komunikatorach -nigdy pierwsza się do mnie nie odezwie -często gdy rozmawiamy odpowiada półsłówkami -nie ma ochoty na kontynuowanie ze mną rozmowy niezależnie od tematu -nie chce się ze mną całować z drugiej jednak strony prawie nigdy nie odmawia gdy zapraszam ja na spotkanie. Co o tym sądzicie? podoba mi się ona chcę z nią rozwinąć znajomość ale tez nie chce wyjść na natręta

Gość gość
Nie rozumiem męskich cipek, które pozwalają się tak traktować. Taki kapeć, który lubi być poniżany. Weź pokaż trochę jaj i poolewaj tak samo tę śmieszną księżniczkę.

Gość gość
Laska ewidentnie nie jest toba zainteresowana. Czego ty tu nie rozumiesz. Przeczytaj jescze raz to co napisales , spójrz na to obiektywnie i sam to dostrzezesz.

Gość gość
Nie rozumiem takich gosci , którzy nie chcą się odczepić od dziewczyny , ktora nie jest nimi zainteresowania. Jesteś mało bystry skoro jeszcze nie zauważyłeś , że dziewczyna ewidentnie unika z tobą kontaktu i swoim zachowaniem probuje dać ci do zrozumienia zebys dal jej spokoj, a ty wciąż tego nie robisz. Chłopie wez na logike, gdybyś ty był zainteresowany dziewczyną to czy byś nie odbierał od niej tel, i nie odp na wiadomosci? no logiczne ,że nie bo nikt zainteresowany drugą osobą tak nie robi

Gość gość
gosc 13.19 ma racje. A na natręta to już wyszedłes pisząc i dzwoniąc. Jak napisale sms-a a ona nie odp to nie pisz do niej drugiego bo skoro na niego wgl nie odp nawet po dwuch dniach to znaczy,z ze nie chciala odp a nie ze go nie zauważyła , a ty pewnie dzonisz ona nie odbiera, to piszesz sms-a itd. Wychodzisz na desperata, ktory za wszelką musi miec z nia kontakt. Jak kobieta nie chce to daj jej spokój

Gość gość
Tytuł autora mnie rozwalił ,, dziwne zachowanie dziewczyny" nic dziwnego w tym nie ma, po prostu nie jest tobą zainteresowanai tyle .

Gość gośćAAA
Jak wspominałem gdy zapraszam ją na spotkanie to sporadycznie odmawia, dlatego tez jestem zbity z tropu. Ignorowanie mnie dotyczy tylko kontaktu telefonicznego/komunikatorów internetowych. Gdy natomiast się spotykamy to sama się do mnie przytula i ciężko jej się ode mnie oderwać.

Gość gość
Taka niezainteresowana a spotkań nie odmawia? A co na tych spotkaniach robicie?

Gość gość
Ja też nie lubię takich typów co piszą i dzwonią mimo, że kobieta nie odpowiada ani na telefon ani na sms , a oni dalej swoje jakby chceili wymusić na kobiecie kontakt

Gość gość
spotkan nie odmawia pewnie z grzecznosci , zeby ci przykrosci nie robic, ale skoro od wielu miesiecy nic sie nie wydarzylo to dla niej jestes tylko kolega, z ktory sie spotyka zeby pogadac chociaz trudno mowic o gadaniu skroro ona polslowkami odpowiada

Gość gość
pewno traktuje Cię jak sponsora bez zobowiązań , bo skoro na spotkania chętnie przychodzi to założę się że to Ty za wszystko płacisz więc fajnie mieć taki "chodzący bank" ..

Gość gość
-często gdy rozmawiamy odpowiada półsłówkami -nie ma ochoty na kontynuowanie ze mną rozmowy niezależnie od tematu -nie chce się ze mną całować która dziewczyna zainteresowana chłopakiem postępuje w ten sposób ? Byleś już z jakąś kobietą ? Jeśli tak to porównaj sobie zachowanie swojej byłeś gdy się poznaliście z zachowaniem tej dziewczyny

Gość gośćAAA
Spotykamy się niezobowiązująco na pieszczoty (bez seksu). Ja natomiast chciałbym czegoś więcej, a mianowicie związku z tą dziewczyną.

Gość gość
dajcie mu spokój, kontaktu unika to po chooooj sie spotyka? dlaczego odmawia wszystkiego ale nie spotkań? koleś ma racje ze nie wie co o tym myśleć a panna zgrywa po prostu księżniczke , te braki odpowiedzi wcale nie oznaczają braku zainteresowania, możliwe ze uprawia gierkę by caly czas musiał się starać . DLATEGO NIE ODMAWIA SPOTKAŃ

Gość mike1111
Miałem dokładnie tak jak Ty. Dziewczyna jest totalną egoistką, nie jest tobą zainteresowana ale nie odmawia Ci spotkań bo jesteś jej potrzebny. I muszę Cię zmartwić, nie jesteś jedyny. Odpuść sobie dopóki się nie jest za późno. Powiedziałbym Ci więcej ale to już rozmowa na priv. Pozdrawiam

Gość gość
autorze ona cie kocha tylko nie wie jak ci to powiedziec. swoim zchowaniem ewidentnie to pokazuje.

Gość gość
AUTORZE ILE TY MASZ LAT

Gość gośćAAA
Na pewno nie jestem dla niej sponsorem. Zazwyczaj spotykamy się w jej mieszkaniu.

Gość gość
Bardzo dziwny ten wasz układ jak dla mnie. Najpierw spotykales sie z nia na macanki a teraz chcesz nia byc

Gość gośćADM
Uważam, że jedno nie wyklucza drugiego. A serce nie sługa.

Gość gość
no jedno nie wyklucz drugiego , ale skoro na poczatku ona byla dla ciebie macanka i o tym wiedziala to nie oczekuj ze od razu zmieni jej sie obraz waszej relacji w jej glowie. Zresztą ona jakas dziwna jest skoro pozwala sie macać chłopakowi z ktory nie jest . To nie jest normalne

Gość gość
Ty chyba się spotykasz z moją byłą ;)