Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie najdalej byliście z dziećmi?

Polecane posty

Gość gość
My zwiedzamy z dziećmi zakątki Polski. W tym roku zabraliśmy dzieciaki nad morze. Za rok planuję wyjazd na mazury. Noclegi zawsze znajduję na http://otonoc.pl/ sprawdziłam ją i nigdy się nie zawiodłam.

Gość gość
W Zamościu z półrocznym dzieckiwm.

Gość gość Karol
Zajrzyj na timeonflight.com :) bardzo ciekawe opisane kierunki i miejsca, które w danej destynacji warto zobaczyć :)

Cześć, my ostatnio mniej podróżujemy , ale najdalej to chyba Fuerta. Od lat wybieramy raczej Europę , ponieważ czas lotu z naszym synkiem jest ważny i takie 6-7 godzinek, to dla niego max. W najbliższym czasie wybieramy się na Dominikanę. Jak byliśmy pod koniec listopada w biurze podróży to uzyskałam informację, że około 16h lotu z Warszawy :( Trochę długo, ale mąż bardzo chce tam lecieć, a mi w sumie już te bliskie regiony się delikatnie nudzą. Czytam takiego ciekawego bloga "Tasteaway" i jestem pod mega wrażeniem Tych ludzi - polecam, bo opisują ciekawe kierunki wakacyjne i podróżują z małymi dziećmi. Pozdrawiam

Gość gość
Na wycieczce szkolnej w tym roku byliśmy z moją klasą w Szczawnicy w schronisku Orlica. Dobre warunki dla grupy. Miejsca było w sam raz, pokoje zadbane no i też duży plus za wyżywienie, które było smaczne, świeże i zdrowe. Zawsze wszystko znikało ze stołu, a wiadomo, że dzieci w dzisiejszych czasach to potrafią być wybredne. Jeśli chodzi o szczegóły oferty dla grup to informacja jest na stronie www.orlica.com

Gość gość
My z poltora rocznym dzieckiem bylismy w Nowej Zelandii przez miesiac. Maz musial zalatwic sprawy spadkowe rodziny i postanowilismy poleciec razem. podroz samolotami z trzema przesiadkami. koszmar.

Gość gość
Dobrze oceniam pobyt w Western Camp poza tym że oryginalnie ten ośrodek wygląda bo jak z westernu, to jest z głową pomyślany i rozplanowany. Dużo miejsca, wygodne domki, czystość na duży plus – faktycznie sprzątają na przyjazd klienta. Dokładny adres masz na http://westerncamp.pl.